Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,723
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

Wraith' Alıntı:
ya yarın 6 6.30 gibi kalkmam lazım bunu nasıl başarıcam aslında en büyük engel bu gibi :D

Efe hemen uyku moduna geçersen daha kolay kalkarsın,

selamlar.

Etiketler

haklısınız mesut bey:smiley: ben yatıyım en iyisi yarın görüşürüz inşallah.
over&out

valla bende hazırım gibi...buzluğu indirdim, katlanır sandalyeleri indirdim, depomu doldurdum, sabah kalkıp yavuzu uyandıracam telefonla :smiley::smiley: sonra şirketten arkadaşımla yavuzla buluşma noktasına giderken buzluğu alkollü-alkolsüz içeceklerle dolduracağız...benim amcaoğlu olan yavuzda aldığını umduğum kanatlarla 7.30 da optimum karşısında olacak...hilux çiftkabinde 3 kişi olacağız...görüşmek üzere.

Hergün sabah 05:00 da yatan biri için en zoru kalkmak değil yatabilmek , sanıyorum ben uyumadan geleceğim. ;D yarın eğriovada siz eğlenirken uyurum artık ;D

umutcelikel' Alıntı:
valla bende hazırım gibi...buzluğu indirdim, katlanır sandalyeleri indirdim, depomu doldurdum, sabah kalkıp yavuzu uyandıracam telefonla :smiley::smiley: sonra şirketten arkadaşımla yavuzla buluşma noktasına giderken buzluğu alkollü-alkolsüz içeceklerle dolduracağız...benim amcaoğlu olan yavuzda aldığını umduğum kanatlarla 7.30 da optimum karşısında olacak...hilux çiftkabinde 3 kişi olacağız...görüşmek üzere.
umut bey biz de ümitköy tayfasına katıldık haberiniz olsun sabah köprüde görüşmek üzere

Unuttum söyemeyi Umut, Onur u unutma oda bizimle köprüde buluşacak. en önemlisi beni aramayı unutma, uyuyakalırsam siz gidersiniz artık ;D

oh oh oh yeni kasa zıplamayan hilux ve 4 makas pinpon hilux konvoyda önlü arkalı olur artık:smiley:))))) abicim sen yedigöllerdeki gibi gürleyerek uyuyorsan biraz zor uyandırırım seni:smiley:))) bende ölüyorum yorgunluktan, eğriovada kestirmeyi planlamaktayım...

umutcelikel' Alıntı:
oh oh oh yeni kasa zıplamayan hilux ve 4 makas pinpon hilux konvoyda önlü arkalı olur artık:smiley:))))) abicim sen yedigöllerdeki gibi gürleyerek uyuyorsan biraz zor uyandırırım seni:smiley:))) bende ölüyorum yorgunluktan, eğriovada kestirmeyi planlamaktayım...

zıplamayan mı !!!...
:D :D :D :D

herkese iyi geceler.yarın görüşmek üzere

Arkadaşlar değerlendirmelerinizi ve fotoğraflarınızı lütfen vereceğim başlığa yüklermisiniz, teşekkür ediyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18736.new#new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri