Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)
O zaman ne yapalım şöyle bir toplıyalım özellikleri genel durum yapalım bir atlama olmasın. Özeldende gönderelim olmazmı ?
Etkinlik tarihi : 09-11-2008
Pusula nereyi gösteriyor : Eğriova
Buluşma saati : 7.30
Buluşma noktası : Optimum karşısı ( Boş koltuk dağılımına göre şoförler araçlara alacaklarıyla kordinasyonu sanıyorum Zerrin Hanım sağlar tlflar onda)
Dönüş tarihi : 09-11-2008
İlk Durak ve sabah kahvaltısı : Beypazarı yada Ayaş
Program türü : Günü birlik
Gerekli malzemeler : Liste belirlenicek ama en önemli olanı Maceracı ruhunuzu yanınıza almayı unutmayın ( Tozlu raflar yerine onu ait olduğu doğaya bırakalım )
Eğriova gezisi kısa program tanım; Sabah saat 7:30 da binek ve off-road araçlarla optimumun önünde buluşuyoruz. ( Erken ulaşan bir sıcak su hazırlarsa konvoy haline geldiğimizde geç gelenler olabilir o arada bir sıcak çay yada kahfe molası verilebilir) Sonrasında konvoy halinde seğrediceğimiz bir 60-70 Km yolumuz olucak
( yolda iki yerden birinde duruyoruz. Ayaşta yada Beypazarında; kahfaltı ve ekmek almak için ) ve piknik alanına ulaşıyoruz. Son duruma göre binek araçlarda bu alana kadar ulaşabiliecek. Sonrasında Araç in, Piknik hazırlıkları, sohpetler, muhabbetler, ilerleyen zamanda öğle yemeği, buna mütakip kısa off-road setleri ( Bu kısıma katılamıycak binek araçlar işte. Dökülmesi gereken kurtlar olucak tabiki) veda kısmı. Sonra dönüş.
İhtiyaç duyulabilicek bazı malzemeler ; Havanın su kenarlarında ve pikik alanının ova olması sebebiylede normal sıcaklıktan daha düşük olması sebebiyle yedek mont atkı ve bere araçlarda ağırlık yapmıycaktır. Aynı zamanda botlarımızı alabiliriz. Yağmurluk, Mangal ve yiyicek maddeleri ve fotoğraf makinleri tabiki
Yemek konusu ; İsteyen istediği kadar malzeme getirebilir. 3 - 4 tane harlı mangal hazırlanır evden kendimizin getirdiği malzemeler topluca pişirilir diye düşünüyorum. Fakat farklı bir yemek hazırlamak isteyenlerde elbette tüpünü tavasını yanından eksik etmesin. Maslarıda peşi sıra eklersek hem evden gelen hemde piknik alanındaki güzel bir karede yakalama şansı buluruz diye düşünüyorum.
Fotoğraflar;
[attachment=1]
[attachment=2]
Genel Tablo;