Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,723
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Tanışma ve Off-Road Gezisi (9 Kasım 2008)

Wraith' Alıntı:
yavuz bey teşekkürler bilgiler için. cevizli bağ uygun gözüküyor bize hepsi uyar aslında maksat gezelim arazi olsun offroad olsun.. (yemeklar çok kötü olmadıkca... :p)

kahvaltı nekadar kötü olabilirki ? ;D

Sıcak taze çay , biraz ıvız zıvır oldumu tamamdır, tanışacak genişçe bir ortam bize yeter.

Etiketler

nebliym gerçi evet kahvaltının maksimum kötüsü iş görür gene. en kötü ne olur ,zift gibi bi çay olur bozuk bi yumurta ve irenç tatsız bi peynir olur ama onlarda klasik yol kahvaltısı işte :D ...
öğlen ne yiyeceğiz yolda başka güzel yerlerde var diye duymuştum? yoksa illaki kendi kumanyalarımızla mı devam edeceğiz güne?

Yavuz çok uygun kahvaltı, bunu da netleştirelim sorun kalmasın bence.

Öğlen yemek konusu çok net mangalda bir şeyler yapacağız, herkes kendi yiyeceği şeyleri getirecek, orada bir arada herşeyi paylaşarak yiyeceğiz :smiley:

haritayı stablize yollara kadar detaylandırdım.

[attachment=1]

Ekli dosyalar

• Detayli_Ankara _egriova_yolu.rar
    12.9 KB · Görüntüleme: 174

Arkadaşlar kahvaltı konusunda 2 olumlu cevap geldi fazla geç kalmadan kesinleştirelim, Ben yarın zaman bulamayabilirim.

Arkadaşlar hepinize bir sürprizim var, Gezenbilir Offroad Grubu sticerlarimız GELDİİİİİİİİİ :smiley:

Aracımız binek veya 4 çeker farketmez sticer takabiliriz :smiley: :smiley: :smiley:

29 Ekim Kortejinden iki görüntü veriyorum

353dum1.jpg

258qul2.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Arkadaşlar kahvaltı konusunda 2 olumlu cevap geldi fazla geç kalmadan kesinleştirelim, Ben yarın zaman bulamayabilirim.

Felice' Alıntı:
bana uyar...:smiley:
ben zaten misafirim....ne derseniz o dur...:smiley:

Cevizlibağ iyi seçim , birkaç ay evvel misafirlerimizi oraya götürüp hepberaber yemek yemiştik , çokta memnun ayrılmıştık. Fiyat çok makul , daha ne olabilirki , itirazı olan yoksa uygundur..

Eeeee STİCERlar için hiç teşekkür yok mu, duyamadım da ;D

Arkadaşlar kahvaltı kesinleşti.

Cevizlibağ, Beypazarından Karaşar yoluna dönünce 2.5 km ileride (imiş.)

Sabah saat 09:00 ila 09:15 arası kahvaltılarımız hazır olacak, 12-13 çeşitten oluşn yerel kahvaltı. reçel, yağ, bal, 2 çeşit zeytin, peynir, kaşar, domates,......., Sıcak taze çay. ;D

Park yeri sorunu yokmuş, sıcak kapalı mekan , arzu eden olursa açık mekan olacak.

Fiyat: 6.00 ytl kişi başı. (daha aşağı olmazmış) ;D

Selamlar

Çok güzel Yavuz, teşekkürler.

ceranus' Alıntı:
Eeeee STİCERlar için hiç teşekkür yok mu, duyamadım da ;D

Teşkkür ederiz, emeğinize sağlık.

Selamlar

http://www.cevizlibag.biz/ Site adrei buda :smiley: Cevizlibağ neresidir burası bir görseydik keşke diyenler için :smiley:

Fatih teşekkürler, link çok faydalı oldu .

Fatih'in notu üzerinden hatırlatma

O zaman ne yapalım şöyle bir toplıyalım özellikleri genel durum yapalım bir atlama olmasın.

Etkinlik tarihi : 09-11-2008

Pusula nereyi gösteriyor : Eğriova

Buluşma saati : 7.30 Kesin olarak Optimum önünde olacağımız saattir arkadaşlar

Buluşma noktası : Optimum karşısı ( Boş koltuk dağılımına göre şoförler araçlara alacaklarıyla kordinasyonu sanıyorum Zerrin Hanım sağlar tlflar onda)

Dönüş tarihi : 09-11-2008

İlk Durak ve sabah kahvaltısı : Beypazarı yada Ayaş

Program türü : Günü birlik

Gerekli malzemeler : Liste belirlenicek ama en önemli olanı Maceracı ruhunuzu yanınıza almayı unutmayın ( Tozlu raflar yerine onu ait olduğu doğaya bırakalım )

Eğriova gezisi kısa program tanım; Sabah saat 7:30 da binek ve off-road araçlarla optimumun önünde buluşuyoruz. ( Erken ulaşan bir sıcak su hazırlarsa konvoy haline geldiğimizde geç gelenler olabilir o arada bir sıcak çay yada kahfe molası verilebilir) Sonrasında konvoy halinde seğrediceğimiz bir 60-70 Km yolumuz olucak

yolda iki yerden birinde duruyoruz. Ayaşta yada Beypazarında; kahfaltı ve ekmek almak için ve piknik alanına ulaşıyoruz. Son duruma göre binek araçlarda bu alana kadar ulaşılacak. Sonrasında Araç in, Piknik hazırlıkları, sohpetler, muhabbetler, ilerleyen zamanda öğle yemeği, buna mütakip kısa off-road setleri ( Bu kısıma katılamıycak binek araçlar işte. Dökülmesi gereken kurtlar olucak tabiki) veda kısmı. Sonra dönüş.

İhtiyaç duyulabilicek bazı malzemeler ; Havanın su kenarlarında ve pikik alanının ova olması sebebiylede normal sıcaklıktan daha düşük olması sebebiyle yedek mont atkı ve bere araçlarda ağırlık yapmıycaktır. Aynı zamanda botlarımızı alabiliriz. Yağmurluk, Mangal ve yiyicek maddeleri ve fotoğraf makinleri tabiki

Yemek konusu ; İsteyen istediği kadar malzeme getirebilir. 3 - 4 tane harlı mangal hazırlanır evden kendimizin getirdiği malzemeler topluca pişirilir diye düşünüyorum. Fakat farklı bir yemek hazırlamak isteyenlerde elbette tüpünü tavasını yanından eksik etmesin. Masalarıda peşi sıra eklersek hem evden gelen hemde piknik alanındaki güzel bir karede yakalama şansı buluruz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri