Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,598
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Liste bayağı kabarmış.Sanırım busefer bi ben eksik olucam:(

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Merhaba Kerem, Onur'da söylemiş bu geziye katıl o zaman :smiley:

wastiee' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
uzuncadır takip ediyordum ankara grubunun gezilerini ve fotoğraflarını buradan, ben de artık benim nivayı araziye soksam diyorum sizinle :smiley:

Şöyle bir yapıştırmamı ?

Akçakoca Paşalar sahili..jpg

sanırım ben de gelicem.perşembe günü falan netleşecek durumum.uzun zaman oldu.umarım katılabilirim ;)

Çok seviniriz Deryacım :smiley:

Kerem aramıza hoşgeldin, bol renkli bir gezi olacak.

Selamlar

Kerem, listeye ekliyorum seni de

Listemizin son durumu

01- Mustafa Kemal Güner (2 Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz (4 Kişi) - Disco
09- Mehmet Emin Aydın (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ (2 kişi) - Suzuki Vitara
11- Ufuk Ozkan (2 Kişi) - CJ 6
12- Ender Demir (1 Kişi) - Binek
13- Nazif Ayvazoglu (2 Kişi) - Vitara jlx
14- Sertan & Şebnem Ustaoğlu (3 Kişi) - Vitara jlx
15- Metehan - Oğuzhan Maden (2 Kişi) - Mercedes 240GD
16- Levent - Muni (2 Kişi) - Suzuki
17- Umut Çelikel (3 Kişi) - Toyota Hilux
18- Kerem Hadımlı (2 Kişi) - Lada Niva

Arkadaşlar;

Mustafa Kemal Abimizin Annesi bir süredir rahatsızdı, Tekrar yoğun bakıma alınmış, Mustafa abinin katılması bu durumda zor görünüyor,

Bu durumda hazırlanmış bir grubu bozmamak adına bu etkinliği tarih ve saat aynı kalmak üzere daha önceden bildiğimiz Güvenç Köyüne kaydırmayı düşündüm, hem göl var hemde off-road yapabilecek alan, mesafede Ankaraya daha yakın.

Selamlar

sevgili Yavuz,
Köroğluna gideceğimizi sölemiştim daha önceden.madem çanıllıyı iptal ettiniz buyrun hem daha keyifli hemde daha zorlu bi offroad deniyelim.

Mustafa Abi çok çok geçmiş olsun, anneniz umarım en kısa zamanda iyileşir ...

Selami katılan araçların donanımı yetersiz olduğu için Köroğlu parkuruna giremeyiz ..

s3lami' Alıntı:
sevgili Yavuz,
Köroğluna gideceğimizi sölemiştim daha önceden.madem çanıllıyı iptal ettiniz buyrun hem daha keyifli hemde daha zorlu bi offroad deniyelim.

Yavuz, Güvenç parkuru iyi olur, ulaşım olarak da sorun yaşamayız..

discovery-V8' Alıntı:
...Bu durumda hazırlanmış bir grubu bozmamak adına bu etkinliği tarih ve saat aynı kalmak üzere daha önceden bildiğimiz Güvenç Köyüne kaydırmayı düşündüm, hem göl var hemde off-road yapabilecek alan, mesafede Ankaraya daha yakın.
Selamlar

s3lami' Alıntı:
sevgili Yavuz,

Selami köroğlu neresi?

ceranus' Alıntı:
Selami katılan araçların donanımı yetersiz olduğu için Köroğlu parkuruna giremeyiz ..

Buda önemli bir nokta MKG gelemezse ,ekipta winçli araç sayısı 2 ye düşüyor, bu iki araçta AT kastik kullanıyor, çok sıkıntılı olabilir.

Bir donanım listesi alalım,

Vinç, mapa,strap ve MT lastik kimlerde var?

Selamlar

Yavuz, parkurun zorlu olacağını biliyorum, Bolu Kıbrıscık tarafından söz ediyor Selami , etkinliğe katılan araçların sorun yaşamasını göze alamayız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri