Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,598
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

acaba çanıllı ayırımından mı girsem dedim ,daha yakın olurmu.?
gerçi illaki bulurum ,yanıma Odini de alsam pişen sucuğun kokusunu 10 km den alır.;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Bu soruna en doğru yanıtı Mustafa Abi verecektir, ama Odin de iyi çözüm bence ;D

Ben bu sefer gelemiyicem arkadaşlar.Benim yerimede kocaman kocaman eğlenin olurmuuuuu...

bu benim ilk off road tecrübem sayılmaz tekbaşıma nakadar deme yaptığımı hatırlamıyorum tecrübelerime dayanarak şunu söyleye bilirim lastik ebadlarından ziyade özellikleri önemli bendede 195 r 15 lastikler var r 80 anlamına geli yor ki buda lastik yanaklarının yüksekliğinin yeterli olduğu anlamına gelir ayrıca ebat lardan ziyade lastik özelliği yani olursa ok 144 tipi lastik buda sıkıntı yok demektir

sticker bulma imkanımız varmı gezıye başlarken güzel güzel yapışdırsakta ;)

Elimde kalan son bir kaç stickerı getireceğim arkadaşlar :smiley:

Listemizin son durumunu görelim arkadaşlar

01- Mustafa Kemal Güner (2 Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz (4 Kişi) - Disco
09- Mehmet Emin Aydın (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ (2 kişi) - Suzuki Vitara
11- Ufuk Ozkan (2 Kişi) - CJ 6
12- Ender (1 Kişi) - Binek
13- Nazif Ayvazoglu (2 Kişi) - Vitara jlx
14- Sertan & Şebnem Ustaoğlu (3 Kişi) - Vitara jlx
15- Metehan - Oğuzhan Maden (2 Kişi) - Mercedes 240GD
16- Levent - Muni (2 Kişi) - Suzuki

benimde her an sayı artabilir geziden iki gün önce haber vericem
çevremde ne kadar çok off road meraklısı varmış da ben bilmiyormuşum ;D

Listemizin son durumu

01- Mustafa Kemal Güner (2 Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz (4 Kişi) - Disco
09- Mehmet Emin Aydın (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ (2 kişi) - Suzuki Vitara
11- Ufuk Ozkan (2 Kişi) - CJ 6
12- Ender Demir (1 Kişi) - Binek
13- Nazif Ayvazoglu (2 Kişi) - Vitara jlx
14- Sertan & Şebnem Ustaoğlu (3 Kişi) - Vitara jlx
15- Metehan - Oğuzhan Maden (2 Kişi) - Mercedes 240GD
16- Levent - Muni (2 Kişi) - Suzuki
17- Umut Çelikel (3 Kişi) - Toyota Hilux

gerçekten yahu, gezenbilir yapıştırmaları fazladan olan arkadaşlar getirirse biz de yapıştırırız, hatta ceranus bizim için bir tane rezervasyon yapar mı yapıştırma için?? :D

Liste ve genel toplam son durum ;

yerbezi' Alıntı:
gerçekten yahu, gezenbilir yapıştırmaları fazladan olan arkadaşlar getirirse biz de yapıştırırız, hatta ceranus bizim için bir tane rezervasyon yapar mı yapıştırma için?? :D
Öyle kolay alınmıyor o yapıştırmalar
;D ;D ;D
Değil mi Zerrin? ;D

merhaba arkadaşlar,
uzuncadır takip ediyordum ankara grubunun gezilerini ve fotoğraflarını buradan, ben de artık benim nivayı araziye soksam diyorum sizinle :smiley:

wastiee' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
uzuncadır takip ediyordum ankara grubunun gezilerini ve fotoğraflarını buradan, ben de artık benim nivayı araziye soksam diyorum sizinle :smiley:
hoşgeldin kerem.
geziye katıl o halde :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri