Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,633
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Dert etmeyin arkadaşlar kimse aracını istemediği yere sokmak zorunda değil, aracınızın neler yapabileceğini (hatta yapamayacağını ;D ) Denemek isteyenler dener, karşılıklı tecrübelerimizi paylaşırız, kimseyi biryerde bırakmayız, Kalırsam aman benide bırakmayın ona göre ;D

Ama emin olun araçlarınız sizin tahmin ettiğinden çok daha fazlasını yapabilecek durumda.

Amacımız hep birlikte eğlenmek, hoşça vakit geçirmek, yeni dostlar edinmek.

Çekme halatı, kürek, balta, eldiven gibi temel araçlarınız var ise yanınıza alın, yoksada fazla dert etmeyin mutlaka birimizde vardır.

Fakat piknik faslı için sandalye masa tabak çanak bardak özellikle içme suyu, bunları ihtiyacınıza göre mutlaka yanınıza alın.

Selamlar

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

heyoo diyebiliriz o zaman ;)
teşekkürler gerçekten, içim rahatladı

fastjunkie' Alıntı:
arkadaşlar rezil olsanız bile olayın eğlencesi burda zaten...
benim aracım 2 tondan fazla ve 4x2 , arkadan itişli, hoppfff diye kalıyorum en ufak çamurda ;D , sırf bunun için de kaşınıyorum :smiley:
kaldı ki levent arkadaşımızın vitarası da standart lastikti, son derece zor aksiyonlar yaptı, üstelik onun da ilk etkinliğiydi.
önemli olan yürek ve ekip, ve de bu ekiple hiç kimse yolda kalmaz... ben kendimden biliyorum ;D

;D ;D

yerbezi' Alıntı:
heyoo diyebiliriz o zaman ;)
teşekkürler gerçekten, içim rahatladı

Hiç endişeniz olmasın, yarışmaya değil eğlenmeye gidiyoruz.

Selamlar

Boluda bensiz takıldınız hadi bakalım olsun. Zerrin benide ekleyebilirsin 15 inde görüşmek dileğiyle

Levent, nerelerdesin sen, kayboldun hemen ekliyorum Muni'de gelsin :smiley:

Listemizin son durumu

01- Mustafa Kemal Güner (2 Kişi) - Defender 110
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) - Polo
03- Ozan Yurdakul (2 Kişi) - CJ 5
04- Fatih (1 Kişi) - Binek Araç
05- Eren BALABAN (2 Kişi) - CJ 5
06- Onur KOLÇAK (2 Kişi) - Toyota Hilux
07- Can Pektaş (1 Kişi) - CJ 6
08- Y.Yavuz (4 Kişi) - Disco
09- Mehmet Emin Aydın (1 Kişi) - GD 300 Mercedes
10- Eren - Can ATAÇ (2 kişi) - Suzuki Vitara
11- Ufuk Ozkan (2 Kişi) - CJ 6
12- Ender (1 Kişi) - Binek
13- Nazif Ayvazoglu (2 Kişi) - Vitara jlx
14- Sertan & Şebnem Ustaoğlu (3 Kişi) - Vitara jlx
15- Metehan - Oğuzhan Maden (2 Kişi) - Mercedes 240GD
16- Levent - Muni (2 Kişi) - Suzuki

Göle mi gireceksin Onur ;D

fastjunkie' Alıntı:
yalan mı abi ;D
benim yine kanım kaynıyo bu etkinlikte bi rezillik çıkaracam ben yine ;D

Sevgili Selami öncelikle :(

Ne işiniz var zaten helikopter düşmüş ve havalanması mümkündeğil, gelin bu tarafa ;D

s3lami' Alıntı:
ya arkadaşlar biz gelemiyoruz bu tarihte köroğluna düşen helikoptere bakmaya gideceğiz iki araçla kusura bakmayın. sevgili zerrin, sevgili mustafa abi, sevgili yavuz ve bütün arkadaşlar size bol eğlenceler diliyorum.

Tabiki bu söz UMUT hariç geçerlidir, batan ve kalan Umut un Toyota sı ise asla çekilmez ve hatta çamura doğru itilir

discovery-V8' Alıntı:
Hiç endişeniz olmasın, yarışmaya değil eğlenmeye gidiyoruz.

Selamlar

Ben de gelsem mi acaba ::smiley:

Ne güzel olur Sevtapcım, atla senin pajeroya çık gel :smiley:

Umut bu etkinlikten çoooookkkk keyif alacaksın ;D ;D ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Tabiki bu söz UMUT hariç geçerlidir, batan ve kalan Umut un Toyota sı ise asla çekilmez ve hatta çamura doğru itilir

MKG' Alıntı:

Bunu yazmıyacaktın Mustafa Abi ;D ;D ;D Ben onu ürkütmeden getrimeye çalışıyordum ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

SON KONULAR

Geri