Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,656
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Bir hafta sonra da Bolu var, bu yüzden bi düşüneyim. İki hafta üstüste nasıl olurum bilemiyorum, pajero uzun yolda beni biraz yoruyor :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
Indestructable...The Hilux.
Yavuz, gelirsem stoplarına dikkat et...

Hala stobumun biri göz kırpıyor zaten ;D Senin tamponun barkodu da benim çeki topuzuna yapışmış, lazım olursa arama bende ;D

valla tartışmaya girip ortalığı kızdırmaya korkar oldum susuyorum...
;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Bir hafta sonra da Bolu var, bu yüzden bi düşüneyim. İki hafta üstüste nasıl olurum bilemiyorum, pajero uzun yolda beni biraz yoruyor :smiley:

valla oda doğru, ama daha zaman var, karar verirsen bekleriz.

Selamlar

yyavuz bu seferde arb hortumları sorun yaratırsa ben kesin portal aksı takarım

Lafı ağzımdan aldım Mustafa abi onları yapıştıyormusun ne yapıyorsun bidaha hava kaçırırlarsa Umut bizi diline sakız eder. ;D

onur kızmayız soyle .

fastjunkie' Alıntı:
valla tartışmaya girip ortalığı kızdırmaya korkar oldum susuyorum...
;D ;D ;D

gezileri hep kaçırdım ama sanki bu seferki hepsini telafi edecek gibi
ben iyice sabırsızlandım keşke bu hafta olsaydı ;D

Bu hafta sonu yani 8 Şubat pazar günü sadece Tabanway Off-Road yapıyoruz, istersen katılabilirsin Ozan, konunun linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24192.0

teşekkür ederim , katılmak isterdim ama kuzenimin düğünü var :smiley: iyi eğlenceler

MKG' Alıntı:
onur kızmayız soyle .

kasımdan beridir sataşıyorsunuz adama, daha birşey olduğunu görmedik valla ;D
japon gücümüdür nedir artık bilmiyorum ;D

Gerçekten keşke bu hafta olsaydı!

Gölün oynanacak kısmına hangi yoldan gidiliyor.?
belki öğlen pikniğine bir CEE yapma durumum olabilir.

Kerim, çok seviniriz gel mutlaka , geçen sefer gittiğimizde çıktığımız rampadan sonra bizi görürsün sanırım ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

SON KONULAR

Geri