Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,591
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Mustafa Abicim çok geçmiş olsun.İyi haberlerini bekliyoruz..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Gecmis olsun Mustafa abi acil sifalar diliyorum. iyi haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun Mustafa abi acil şifalar diliyorum....

Yaa şey bu geziye ben de gelmek istiyorum ama:smiley: Yani öyle off-road yapamam, yaz lastikleri kullanıyorum hala. Geçen zaten Kirmir'de dere boyundan zor çıktım. Ben, Metin ve Neco ilen birlikte üç kişi geliriz(Neco ile metin iyi araç itiyorlar da):smiley:)

Mustafa abi çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.

gel tabi, benim araçta da binek araç lastiği var :D

Güvenç in güzel tarafı belli bir noktaya kadar binek araçla gidilebiliyor. Mangalıda o alanda yakıyoruz.

Ben gelemiyorum ne yazık ki :-\
Aracımın, BOYADAN SONRA elektrik tesisatı bir türlü düzgün çalışmadı. Şu an ısıtma sistemi de dahil birçok sorunu var, geziye kadar hallederim sanmıştım ama olmadı. Bu yüzden çok istememe rağmen gelemiyorum.
Başka gezilerinize katılırım inşallah...
Size iyi eğlenceler :smiley:

MKG yokken biraz buruk olacak bizimkide :(

Geçmiş olsun Sevtap, bu japonlar böyle şeyler yapmazdı hayırdır?

discovery-V8' Alıntı:
MKG yokken biraz buruk olacak bizimkide :(

yavuz abi güvenç, tanışma etkinliğinin olduğu yerdi değil mi yanlış mı hatırlıyorum ??
hani "onurlu gölü"nün orası :smiley:

edit: he yok orası değilmiş :smiley:

Eren li çamur gölü marş motoru bırakma sahası ;D sekiz çizen Onur Çayırı ;D

Laptopun şarjı bitti, sırf sana cevap veriyim diye bi koşu gidip aşağıdan getirdim :D

SDC' Alıntı:
...BOYADAN SONRA...

discovery-V8' Alıntı:

Boyadan sonra elk. tesisatında arıza oldu. Geri gönderdim, sözümona yaptılar ama geçenlerde direksiyondan dumanlar yükseldi ve sinyal çubuğu direksiyona yapıştı ;D
Şimdi o parçayı arıyoruz, yoksa benim aracım öyle kolay arıza yapmazdı...

discovery-V8' Alıntı:
Eren li çamur gölü marş motoru bırakma sahası ;D sekiz çizen Onur Çayırı ;D

marş motoru benim korkulu rüyam, ben kenarda çay içmeye karar verdim ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR