Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,139
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Merhaba ben buradan karadeniz eregli grubuna özellikle bir teşekkür etmek istiyorum...
Aracım olmamasına ragmen beni araçlarına davet eden , hatta araclarının ötesinde sabah kahvaltısından ,aksam mezelerine kadar hem off road keyiflerine hem yemeklerine ortak eden bu gruba yardımları ve misafirperverlikleri için çok teşekkürler...
Birgun 4*4 aracım oldugumda umarım beraber RADAR a gideriz :smiley:

ayrıca bu guzel geziyi planlayan herkese teşekkürler,
umarım bir sonraki geziye kendi aracımla katılma ve sizlerle tekrar birlikte olma şansım olur..

Etiketler

Aracınızın olup olmaması hiç önemli değil Hakan bey önemli olan off road ruhunu taşıyor olmanızdır.İnşallah en kısa sürede aracınızı alırsınız sizi burada ağırlamak bize keyf verir

BolbuzJack' Alıntı:
dsc02128pq3.jpg

dsc02132dx4.jpg

iyiki yani bir kaç Jeep aldınız! ;)

Herkese merhaba,
Geç oldu ama ben de organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Ereğli'ye dün akşam döndüm ve birazdan fotoğraf ile videoları yüklemeye çalışacağım.
Bu arada Erol hocam gibi ben de kdz.Ereğli grubuna (Adnan A., Murat A. ve Murat K.) teşekkür etmek istiyorum lâkin 540km yol teptiler bu buluşma için, hem de mezeleriyle geldiler :smiley: Nadir abiye duyurulur.
Ben zaten diğer işlerim için İst'da olacaktım ama onlar büyük fedakarlıkta bulundular.

Erol hocam seni iyi ağırlayabildiysek ne mutlu bize. Gönlündeki aracı alabilmen dileğiyle.

eroler' Alıntı:
Merhaba ben buradan karadeniz eregli grubuna özellikle bir teşekkür etmek istiyorum...
Aracım olmamasına ragmen beni araçlarına davet eden , hatta araclarının ötesinde sabah kahvaltısından ,aksam mezelerine kadar hem off road keyiflerine hem yemeklerine ortak eden bu gruba yardımları ve misafirperverlikleri için çok teşekkürler...
Birgun 4*4 aracım oldugumda umarım beraber RADAR a gideriz :smiley:

resimler harika.
keşke şuan orda olsam dedirtiyo valla.

tekrar merhaba.. benim şöyle bir teklifim yada ricam olucak sizlerden.. şuanda aracım yok biliyorsunuz.. hem o havayı solumak hem de sizlerle tanışmak için haftasonu olan herhangi bir gezinize eşimle gelmemiz mümkün mü acaba? tabii konvoyda jimny olursa tadından yenmez :smiley: bu sadece bir teklif yada bir rica, olur olmaz hiç önemli değil.. söylemek, paylaşmak istedim..
bu arada kendimden bahsettim mi bilmiyorum ama 27 yaşında, müzik miksaj işiyle meşgulüm, eşim de (daha doğrusu nişanlım, ağustos'ta eşim olucak inşallah) gıda mühendisi..
ayrıca istanbul/anadolu yakası/kozyatağı'nda oturuyorum.. sevgiler..

suzukıcı arkadaşlar elerinize saglık keyifle izledim görselleri

Bu gezenbilir iyice ele avuca sığmaz bir hal aldı :smiley:

Tek marka organizasyonunda toplanan araba sayısı bile çok kapsamlı organizasyon planlaması gerektiriyor.
Düzenleyen ve katılanları tebrik ediyorum.

Yakında Jeep-LR çekişmesine bir de Japon cephesi açılacak, ucuz işletme giderleri, rahat sorunsuz kullanımları ile yıkıp geçeceklere benziyor.
Bu sayede bir Jeep-LR ittifakı bile gelebilir :smiley:

:smiley: Yok Serdarcım biz öyle çekişmelere, polemiklere girmiyoruz, hatta CJ gezisindede yazılmış ama cevap verme gereği bile duymadım :smiley:
Bizim aracımızda yaptıklarımızda belli, her aracın kulvarıda farklı, biz belli düzen içinde kimseye sataşmadan, gerektiğinde her türlü markadan yardım alarak kardeş kardeş geziyoruz :smiley:
Bizim araçlarımız hiçbir markanın aracından üstün değil, ama yeri geldiğinde her türlü yardımı yapacak araçlardır
Unutmayalım ormanda bazen bir çöp kibrite muhtaç kalıyoruz, bir gün SUZUKİ yardımınada ihtiyaç duyulabilir...

Yeni jenerasyon pek kullanmaz fakat eski saatler mekanikti , bunun içinden tek bir mini minnacık vda bile oynasa saat ya çalışmaz ya da yanlış gösterir zamanı işlevini yitirir yani...bizim araçlarımız da aynı şekilde birbirlerine bağlıdır LD olsun CJ olsun Suzuki olsun bu liste uzar gider rekabeti tatlı tatlı yaparız........ :smiley:

güzel videolar schweps,teşekkür ederiz... :smiley:

Videolar için teşekkürşer Şenol bey:smiley: orda ben çıkarken kalır diye bi sesler geliyor ama:smiley: inanın bende orayı çıkarken hadi aslanım hadi koçum diye arabaya baya bi gaz verdim:smiley: tırsmadım değil yani:smiley::smiley: Çok zevk aldığım bir geziydi:smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR