MUDANYALI' Alıntı:Ynt: Suzukiciler Buluşması ve Şile Offroad Gezisi (11 Ocak 2009)
« Yanıtla #84 : Bugün 11:19:03 »
Katılamayanlar hep şunu derler:-''yaşadıklarınız sizin olsun,bari gördüklerinizi anlatın...''
gördüklerini güzel fotoğraflarla bizlere aktaran,bu organizasyonda emeği bulunan tüm Gezenbilir üyelerine teşekkürler..oradaymışım gibi heyecenlandım.
ayrıca,standart araçları ile bu cesareti gösterenlere ve bu cesur arkadaşların varlığını bilipte onlara yardım edecekleri kesin olan diğer kahramanlarında ellerine sağlık.
yuzen_adam' Alıntı:Hakan abi kaldığımıda bu kadar afişe etmeyelim yani;D Hem benim arazimoto daha küçük;D zavallım şaşırdı oraları görünce öyle;D Büyüyünce görün siz onu;D
BolbuzJack' Alıntı:Nekbey, (isminiz profilde yazmıyor) bu tip organizasyonlar pek sıklıkla olmuyor, ancak tanışma organizasyonlarının en güzel tarafı, çok kalabalık olmadan, çok vakit kaybetmeden geziler yapabilecek üç beş araçlık gruplar oluşmasına olanak tanımasıdır. Keşke bu geziyi kaçırmasaydınız. Bende Jimny'i çok merak ediyordum ve bu gezide kullanma imkanı buldum, kesinlikle ciddiye alınması gereken, çok yetenekli bir araç...