Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,132
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

ne kadar güzel görüntüler bunlar,teşekkürler :smiley:

Etiketler

MUDANYALI' Alıntı:
Ynt: Suzukiciler Buluşması ve Şile Offroad Gezisi (11 Ocak 2009)
« Yanıtla #84 : Bugün 11:19:03 »

Katılamayanlar hep şunu derler:-''yaşadıklarınız sizin olsun,bari gördüklerinizi anlatın...''
gördüklerini güzel fotoğraflarla bizlere aktaran,bu organizasyonda emeği bulunan tüm Gezenbilir üyelerine teşekkürler..oradaymışım gibi heyecenlandım.
ayrıca,standart araçları ile bu cesareti gösterenlere ve bu cesur arkadaşların varlığını bilipte onlara yardım edecekleri kesin olan diğer kahramanlarında ellerine sağlık.

Arman'ın olduğu yerde aksini düşünemem bile,kitabını yazdı çocuk,darısı hepimizin başına :smiley:

Ynt: Gezenbilir Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)
« Yanıtla #129 : Bugün 01:12:10 »

bi defa kutladım ama yetmeyecek...

Arman kardeşimizi orada görünce çok sevindim...Hakan Bey şanslı..Arman gibi bir arkadaşla aynı yerde yaşadığı için...

Bu arada tüm katılımcılara tebrik ve alkışlar,Hakan Irıklı kardeşime de böylesi bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirdiği için tebrikler.Tek kelimeyle bravo ;)

yuzen_adam' Alıntı:
Hakan abi kaldığımıda bu kadar afişe etmeyelim yani;D Hem benim arazimoto daha küçük;D zavallım şaşırdı oraları görünce öyle;D Büyüyünce görün siz onu;D

Koray,bu gezi senin için ciddi tecrübe olmuştur,Arman'ın araç jlx modifikasyonu konusunda prototip kabul edilebilir.3" yükseltme kiti ve 3" body lift var.Maxxis bağımlısıdır ama Federal e dönmüş,sanırım o da bulamadı.Selamlar...

Arkadaşlar hepinizin elinize yüreğinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş.
Özel işlerimden dolayı gelemedim. Gözleme molasında mola yerindeydim ama aracımda hiç bir ekipman bulunmadığından dolayı aranıza katılamadım bu yüzden çok üzgünüm.
Bir dahaki organızasyonu sabırsızlıkla bekliyorum.

O kadar kişiden bu kadar mı fotoğraf çıktı??? :D

Benden uzun yaşıyacaksın Murat tam ben diyecektim,mesajını gördüm.İnşallah daha gelecektir. ;D

Ben bile işi-güç organizasyon koşuşturma arasında 60 poz fotograf ve 4 Video çekip siteye eklemişim ;D
Gezi için gelenler arkadaşlarımız, kim bilir nekadar çok fotoğraf çekmiştir. ? ;D
Diye düşünüyorum.. ;)

tekrar merhaba.. benim şöyle bir teklifim yada ricam olucak sizlerden.. şuanda aracım yok biliyorsunuz.. hem o havayı solumak hem de sizlerle tanışmak için haftasonu olan herhangi bir gezinize eşimle gelmemiz mümkün mü acaba? tabii konvoyda jimny olursa tadından yenmez :smiley: bu sadece bir teklif yada bir rica, olur olmaz önemli değil.. söylemek, paylaşmak istedim..
bu arada kendimden bahsettim mi bilmiyorum ama 27 yaşında, müzik miksaj işiyle meşgulüm, eşim de (daha doğrusu nişanlım, ağustos'ta eşim olucak inşallah) gıda mühendisi..
ayrıca istanbul/anadolu yakası/kozyatağı'nda oturuyorum.. sevgiler..

Nekbey, (isminiz profilde yazmıyor) bu tip organizasyonlar pek sıklıkla olmuyor, ancak tanışma organizasyonlarının en güzel tarafı, çok kalabalık olmadan, çok vakit kaybetmeden geziler yapabilecek üç beş araçlık gruplar oluşmasına olanak tanımasıdır. Keşke bu geziyi kaçırmasaydınız. Bende Jimny'i çok merak ediyordum ve bu gezide kullanma imkanı buldum, kesinlikle ciddiye alınması gereken, çok yetenekli bir araç...

BolbuzJack' Alıntı:
Nekbey, (isminiz profilde yazmıyor) bu tip organizasyonlar pek sıklıkla olmuyor, ancak tanışma organizasyonlarının en güzel tarafı, çok kalabalık olmadan, çok vakit kaybetmeden geziler yapabilecek üç beş araçlık gruplar oluşmasına olanak tanımasıdır. Keşke bu geziyi kaçırmasaydınız. Bende Jimny'i çok merak ediyordum ve bu gezide kullanma imkanı buldum, kesinlikle ciddiye alınması gereken, çok yetenekli bir araç...

uzun zamandır siteye giremiyordum, zira yeni nişanlandım onun koşturmacası vardı.. gerşekten keşke önceden girmiş olsaydım kesin gelirdim..inşallah bir başka sefere..

başta Hakan Irıklı ve emegi gecen herkese cok teşekkürler..bu kadar suzukiyi bir araya toplayabilme başarısını gösteren arkadaşlara cok teşekkürler..adeta mevlana mantığı arac suzuki ise aracın durumu ne olursa olsun genede gel,bu mantık cok kişiye cesaret verdi,ilk ve son olmamasını diler devamını bekleriz alıştık bi kere ..Hoşcakalın..

Bu organisazyon ilk defa yapıldı ama son olmayacağı kesin :smiley:
Tabi görevli arkadaşlara biraz zaman tanımak lazım, malum çok yoruldular, haklı olarak dinlenmeleri lazım...

Hakan'a ve organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara tebrikler, süper bir organizasyon olmuş, sanırım ülkemizdeki en büyük Suzuki buluşması olmuştur :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Kayıtlı Üye Sayımız
166,642
Kaydolan Son Üyemiz
ACK007

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR