Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,643

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. suzuki ci arkadaşlara her zaman yardıma hazırım, yeter ki çamur bol olsun,,sayenizde ben de arabamı(traktör mü demeliyim acaba) :D deneme fırsatı buldum.tekrar görüşmek dileğiyle...

Hakan abi kaldığımıda bu kadar afişe etmeyelim yani;D Hem benim arazimoto daha küçük;D zavallım şaşırdı oraları görünce öyle;D Büyüyünce görün siz onu;D

Ertaş ben arkadan itmeseydim sen o rampayı zor çıkardın ;D

Offroad aksiyon'unda kalmamak mümkünmü? ;D hepimiz kaldık biryerlerede, bence standart araçlar ile gözünü kırpmadan bu kanallara girenleri kutlamak lazım.

Arkadaşlar hepiniz bireysel bazda araçlarınıza ve Offroad deneyimlerinize göre tek tek yazmıyorum hepiniz süperdiniz, sürüş, yola tepkiler, kontralar, gazlamalar, hızla ögrenme ve adaptasyon ;) işaretçilere ve kurallara uyum konularında ;) ..tek kelime ile katılan herkez süperdi.

Şu kadarını söyleye bilirim Gruba gözlemecilerin olduğu yerde denk geldim araçları ve arkadaşları gördüğümde çok fazla heyecanlandım küçük palio aracım ile grubu darlık barajına kadar ajan gibi sessizce takip ettim şu kadarını söyle bilirim herkez harikaydı ortam tam bir aile havasında ve sanki herkez birbirini çok iyi tanıyor gibiydi eşimin bana direk yapmış olduğu yorum serkan birdahaki gezi ne zaman emeği geçen tüm arkadaşları gönülden kutluyorum...

ARKADAŞLAR HEPİNİZİN ELİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK GÜZEL BİR GEZİ OLMUŞ. HAKAN AYRICA SANA ÖZEL TEBRİK O KADAR ARAÇ VE İNSANI KOORDİNE EDİP KAZASIZ BELASIZ BİR
AKTİVİTE YAPTIĞIN İÇİN TEBRİKLER "KOZA YA YENİ RAKİP YADA TAMAM BENİM YERİME HAKANI ALIN BEN GİDİYORUM DEMESİN" ;D ;D ;D ;D ;D ;D
FATİHÇİM SANADA MAŞALLAH HER TAŞIN ALTINA SOKUYORSUN ELİNİ

selamlar... açıkçası ağzımın suyu akaaka baktım fotoğraflara ve okudum yaşananları..
bu gezideki "jimny" arac sahibi olanlar sorum size, aracınız standart donanımda mı yoksa en ufak bir değişiklik (lastik, kit, vs..) var mı aracınızda? ve varsa neler tabiki..
çok teşekkürler şimdiden..... (bir gün mutlaka, benim de jimny'im olacak... :smiley: )

Teşekkürler Hakan kardeşim,sizlerin desteğiyle birşeyler yaptık işte.

arkadaşlar herkese ve organizasyonu yapan arkadaşlara buradan çok çok teşekkür ederim özellikle benim aracı çeken Adem ağabeyle Sertaç a hiç sıkılmadan ve korkmadan beni çektiler ve uğraştılar,

Tek kelime ile süper ve problemsiz bir gezi. Aranızda olamadığım için üzgünüm. Fotoğraf çekenlerin ve foruma yükleyenlerin emeğine sağlık.

Özellikle, ''Gezenbilir Off-Road Yönetimi'' adına bu geziyi baştan sona problemsiz organize eden Hakan Irıklı arkadaşıma sonsuz teşekkür ederim.

Bu geziyi yanlız bırakmayan off-road ta tecrübeli arkadaşlarımızdan, Murat Çelebi'ye, Ertaş Demirezen'e, Onur Uzbaşaran'a, Adem Ulukuş'a, Ali Günpay'a, Levent Baştepe'ye teşekkür ederim.

Adını sayamadağım tüm katılımcılara da teşekkür eder, nice gezilerde tekrarlanmasını dilerim.

nekbey' Alıntı:
selamlar... açıkçası ağzımın suyu akaaka baktım fotoğraflara ve okudum yaşananları..

bu gezideki "jimny" arac sahibi olanlar sorum size, aracınız standart donanımda mı yoksa en ufak bir değişiklik (lastik, kit, vs..) var mı aracınızda? ve varsa neler tabiki..

çok teşekkürler şimdiden.....

(bir gün mutlaka, benim de jimny'im olacak... :smiley: )

Merhaba
jimny ile ilk defa böyle bir geziye katıldım.Sadece m/t lastik vardı .Etapları rahatlıkla geçebildim :smiley: Umarın en kısa zamanda jimny nize kavuşursunuz .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR