Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,643
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

P1060778.png
P1060780.png
P1060781.png
P1060787.png
P1060788.png

Vee final..benddeki fotoğraflar bukadar..Organizasyon arasında parkurda 5 km kadar yürürken :D aralarda çektigim fotograflar.
Hepinize gönül dolusu sevgiler.
Hakan

Etiketler

Bi baktım aman yarabbi ertaş şarapolde bi hyundainin yanında nasıl kaptırdıysak kendimizi adem abi ertaş ve karayollarının kar aracının da katkılarıyla cımbızla çeker gibi aldık hyundaiyi ben merak ediyorum hakkaten hyudainin şaşkın şöförü cjyi tepeden inerken görünce naptı hahahah ;D

Yeşimin jimny bende kullandım sağolsun açıkçası ben tahmin ediyodum bide alperin jimnyden biliyodum yeteneklerini ama gerçekten jimny kullanmak büyük zevk ;D

Türkiyedeki hem model çeşitliliği olarak hemde yetenekleri açısından en güçlü 4x4 markası suzikidir bence tüm modelleriyle rahatlıkla offroad modifikasyonu yaparak offroad yapılabilir ve en önemlisi sürdürülebilir offroad yapmak mümkündür hem parça ulaşılabilirliği hemde maliyet açısından suziki ve bence suziki markası türkiyede rahatlıkla offroad üzerinden daha fazla reklam ve tanıtm yapabilir örneğin bu gezi suziki offroad oyunlarına yada suzuki ile ortak gerçekleştirilecek "SUZIKI-GEZENBİLİR" keşif ve tropylerine öncülük edebilir ilham verebilir... 8) 8) 8)
Umarım suziki ekibiyle fazla arayı açmadan yeni ve başarılı organizasyonları gerçekleştiririz...

Birde yönlendirme yapmak istiyorum bu geziyede katılmış suzikiyi ve doğru modifikasyonları iyi bilen arkadaşlarımız var hakan, onur, ali (her nekadar kendisini bir zj ve cj teslim etmiş olsada), arman gibi yeni standart araca sahip fakat modifikasyon düşünen arkadaşlar mutlaka bu arkadaşlara danışarak yol alsınlar hatalı,gereksiz,maliyeti yüksek modifikasyonlar yapmasınlar ::smiley: En önemlisi sürdürülebilir offroad'tur kırılmayan sanayiye gitmeyen araç yoktur misal Faruk BEDİR'e verin bi hummer H1 ne hale getiriyo seyredin hahahahahahahh ;D ;D ;D

Fotoğraflara baktıkça tekrar hatırlamak güzeldi o anları.
Fatih eksik olma bu konuda elimden geldiğince bilgileri paylaşmak önemli.
Keşke bir de yol dışına uçmuş Hyundai'nin kurtarılma anının fotoğraflarını da çekseydik.
Adem Abi'nin hakkını yememek lazım Hyundai'yi vinçle oldukça yukarı kadar aldı.
Sonra asfalttaki Karayolları kamyonu ile strap'ları birleştirerek son çekme işini de halettik.
Ertaş'a etap içinde ayrıca teşekkürler.
O çamur ve eğimde milim milim, santim santim Ali'nin aracını etaptan çıkardı.

Onur sende az emek harcamadın, etabın çoğunda yaya gördüm seni Teşekkürler
Tabiki Adem abiyede baya iş düştü, bir ara canı sıkılmış olacak, benim aracın sağından geç dedi, beni batırdı sonra kurtardı ;D Teşekkürler Adem abi

Ynt: Suzukiciler Buluşması ve Şile Offroad Gezisi (11 Ocak 2009)
« Yanıtla #84 : Bugün 11:19:03 »

Katılamayanlar hep şunu derler:-''yaşadıklarınız sizin olsun,bari gördüklerinizi anlatın...''
gördüklerini güzel fotoğraflarla bizlere aktaran,bu organizasyonda emeği bulunan tüm Gezenbilir üyelerine teşekkürler..oradaymışım gibi heyecenlandım.
ayrıca,standart araçları ile bu cesareti gösterenlere ve bu cesur arkadaşların varlığını bilipte onlara yardım edecekleri kesin olan diğer kahramanlarında ellerine sağlık.

Yücel Abi Onur ile ben sanırım 4-5 km kadar yürüdük :smiley:
Telsizlerimizin şarjları bitenekadar konuştuk, kanal geçişleri yokuş inişlerde birimiz aşagıda birimiz yukarıda baya bir trafik yaptık. Ali arkadaşımızınve diger tüm kalan araçların çekim işinde ciddi emegi var, ben sol elim sargılı oldugundan pek yardım edemedim,yardımları için Onur'a ayrıca teşekkür ederim.

Sanırım en çabuk bendeki telsizin şarjı bitti :smiley:
Belki 4-5 km den fazla yürümüz olabilirsiniz, sizi araçta görmedim hep yaya gördüm
Merak ettiğim sen bu kadar yürürken aracın nasıl gitti ? uzaktan kumandasımı var ;D

emeği geçen herkese ve her japona teşekkür ederim... kalabalığa bir miktar katkımız olduysa ne mutlu bize... suzilerin her halini görmek isteyen için muhteşem bir gezi oldu... tekrar görüşmek üzere kalın sağlıcakla...

1.Etabın %90'ını yürüyerek geçtim (5km tahminen) sanırım adımı tavanway Offroad gurubuna yazdırdım ;D. Benim aracı Çağlar kullandı, Çagların aracını ise eşi Banu kullandı, böylece Banu'daki Offroad yetenegide keşfedilmiş oldu :D bir ara baktım rampa inişinde yan yan yengeç gibi gidiyor, bravo dedim..

hakancım şu lastik ebatlarını bir yazabilirmisin bana maxxis tam modeli ile birlikte sana zahmet burası yeri değil ama hemen bakmam lazım

Cevabı özelden gönderdim ;)...Ve günün vidolarından bir demet... :D
th_P1060762-1.png

th_P1060761-1.png

th_P1060760-1.png

th_P1060759-1.png

Fazla söze gerek yok, çok keyifli bir aktivite olduğu fotoğraflardan anlaşılıyor... Pek çoğu standart ve standarta yakın araçlarla böyle bir geziyi sorunsuz bitirmek, sıkıntılı ve keyifli anları paylaşmak ve bundan mutluluk duymak en önemlesi. Bu organizasyonu başından sonuna kadar planlayan ve uygulayan Hakan Irıklı arkadaşımıza ve ekibine tebrikler, teşekkürler... Fotoğraf çekerek bu keyifli anları bizimle paylaşanların da ellerine, gözlerine sağlık...

çok güzel bi etkinlikdi buradan emegi gecen herkese teşekkür ederim.özellikle beyaz atlı prensin :D şöförü olan yücel e sonra bize yemek ısmarlayan tayfun abiye :D adem abiye ,bizi azcık bir yerde çeken oda cj li hemşerim ertaş beye çok teşekkür ederim....gönüllerimiz bir olsun yeterki..her yerde herzaman gezenbilircileer fark yaratırız...farkımız KALİTEMİZ :smiley: sevgiler

Resim001.jpg

Resim002.jpg

Resim003.jpg

Resim004.jpg

Resim005.jpg

Resim006.jpg

Resim007.jpg

Resim008.jpg

bu resimlere bakan arkadaşların gelemedikleri için çoookk üzüldüklerini tahmin ediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR