Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,139
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ne guzel gorseller... Tesekkurler.

Etiketler

gezinin istanbul rallisi ile aynı güne gelmesi kötü oldu. keyifli bir gezi olmuş,inşallah birdahaki sefere....

Emeği geçen herkesi kutluyorum.Fotoğraflardan ne kadar başarılı ve keyifli bir organizasyon olduğu anlaşılıyor ;)

Sabah uyuyakaldığım için malesef gelemedim ???
Bu vesileyle co pilotu olacağım Mürşat'tan (ur-guru) çok özür diliyorum :-[

Fotoğraflar çok güzel ve sanırım kıskanıyorum :D

süper arkadaşlar çok güzel geçmiş :smiley: yanlız araya karışanlar olmuş XJ ,ZJ,CJ hayırdır ???

Arkadaşlar aracım ve lastiklerim standart olduğu için oldukça zorlandım.Ancak çok keyifli bir deneyim oldu,emek veren herkese sonsuz teşekkürler.Beni arkalarında sürükleyen Ertaş,Ali ve Murat'a da minnettarım.Çağlar kardeşimede desteği ve yorumu için çok teşekkür ediyorum,ilk fırsatta görüşmek dileklerimle.

Otuz küsür aracın katılımıyla nefis bir gezi oldu, standart araçların fazlalığı ve ilk etabın traktörlerin odun çekmesi sonucu baya ağırlaşması oldukça yoğun off-road aksiyonlarını beraberinde getirdi. Bir çok arkadaşımız için bol mücadeleli ve çamurlu tecrübe kazandıran bir gezi oldu. Etap standart araçlar için bu kadar ağır olmasa bu kadar keyif almazdık belki de. İkinci etap sert zeminin kolaylığıyla birlikte konvoy halinde iken özellikle kaygan çamurda dik inişlerin nasıl yapılacağı konusunda fikir verdi.

Ben kendi adıma çok keyif aldım, güzel bir gün oldu, muhabbet herşey çok iyidi. Geziye katılan arkadaşlar Gezenbilir kalitesini ortaya koydu, organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, bir sürü hafta sonunu bu konuya ayıran, gidip keşif gezisi yapan, yemek yenecek yere kadar organize eden arkadaşlar ellerinize sağlık. Gezide görev alıp sürekli herkesin yardımına koşan Adem Abi ve Ertaş'a ayrıca teşekkür ederim. Gezide aracı arıza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun.

Benim için gezini en güzel taraflarından biri oldukça merak ettiğim Jimny'i kullanma imkanı bulmak oldu; aracını benden esirgemeyen Yeşim'e çok teşekkür ederim :D Jimny kesinlikle çok iyi bir araç, Suzuki'de öyle; bu geziden sonra bu kadar vergi, bu kadar yakıt tüketimi değer mi diye düşünmeye başladım :(

Ateş Jeep serisi araçlar organizasyonda görevli araçlardı, özellikle Ertaş ve Adem Abi baya yoruldular ;)

Büyük ve güzel bir organizasyonu hep beraber geride bıraktık. Paylaşım dolu, yardımlaşma,dayanışma ve dostluğun ön planda olduğu, Offrad’ın ve paylaşımın güzelliğinin ön plana çıktığı nefis bir gezi oldu.

11 Ocak 2009 Pazar günü sabah 08:00’da ikea’da başlayan “SUZUKİ” buluşması gezimizi, akşam saat 17:00 sularında sorunsuz problemsiz olarak tamamladık.

Geziye katılan araçlar İkea otopark alanında 18 ve 16 araçlık iki konvoy halinde Ömerli bölgesinde bulunan Önce 1. Etap’a oradan 1,5 saat gecikme ile öğlen yemeği için gözlemecilere ve oradan saat 15:00 sularında 2. Etap olan Darlık bölgesine girilerek gezi 17:00 sularında her iki etabıda tamamladık.

Gezimize katılan tüm arkadaşlar araçları ile yaptığımız uyarılara harfien uymuş ve olası tehlikeli durumların önüne geçilmiş, konvoy halinde keyifli, güzel manzaralar eşliğinde sorunsuz olarak her iki etapda tamamlanmış, katılımcı arkadaşlar araçları ile güvenli bir şekilde parkurda ilerlemiş ve asfalt bölümlere ulaşmıştır.

Tüm katılımcı dostları kutlar böyle güzel bir paylaşıma katkıları için teşekkür ediyorum.

Böyle büyük ve kalabalık bir gezinin yapımında emek veren haftalar öncesinden başladığımız çalışma planlama keşif ve diğer alt yapı işleri için, başta Çaglar Köker, Levent Baştepe arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.

Bu gezi içerisinde bizlere görevli olarak yardım eden konvoyumuzu güvenle seyir halinde tutan Murat Çelebi(Bolbuzjack),Fatih Aydogdu(Parodi),Ertaş Demirezen,Onur Uzbaşaran,Arman Tunger,Adem Ulukuş(Clandraz), Ali Günpay ,Çaglar Köker, Levent Baştepe, bir dediğimi iki etmeyen Selçuk’a(sellçuk) ve arkadaşlarına , organizasyonda emek veren ve ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlarıma, Fotoğrafçımız Nilsun'a(pebbe), gönül dolusu sevgiler teşekkürler.

Yardım ve gezi sırasında araçları arızalanan arkadaşlara çok geçmiş olsun, Ben ve ekibim adına katılımcı ve görevli arkadaşlara teşekkür ederim, bir sonraki organizasyonda görüşmek dileklerimle.

Saygılarımla
Hakan Irıklı

Hakancım,gerçekden bravo ve bravo.Planlamadan finishe kadar 4x4 bir gezi olmuş,herkezin ellerine sağlık. Çoğunluğu standart araçlarla ve bu kadar kalabalık bir geziyi sorunsuz bitirmek inanın imkansızı başarmakla eş değer.Herkeze helal olsun.

BolbuzJack' Alıntı:
Otuz küsür aracın katılımıyla nefis bir gezi oldu, standart araçların fazlalığı ve ilk etabın traktörlerin odun çekmesi sonucu baya ağırlaşması oldukça yoğun off-road aksiyonlarını beraberinde getirdi. Bir çok arkadaşımız için bol mücadeleli ve çamurlu tecrübe kazandıran bir gezi oldu. Etap standart araçlar için bu kadar ağır olmasa bu kadar keyif almazdık belki de. İkinci etap sert zeminin kolaylığıyla birlikte konvoy halinde iken özellikle kaygan çamurda dik inişlerin nasıl yapılacağı konusunda fikir verdi.

Ben kendi adıma çok keyif aldım, güzel bir gün oldu, muhabbet herşey çok iyidi. Geziye katılan arkadaşlar Gezenbilir kalitesini ortaya koydu, organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, bir sürü hafta sonunu bu konuya ayıran, gidip keşif gezisi yapan, yemek yenecek yere kadar organize eden arkadaşlar ellerinize sağlık. Gezide görev alıp sürekli herkesin yardımına koşan Adem Abi ve Ertaş'a ayrıca teşekkür ederim. Gezide aracı arıza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun.

Benim için gezini en güzel taraflarından biri oldukça merak ettiğim Jimny'i kullanma imkanı bulmak oldu; aracını benden esirgemeyen Yeşim'e çok teşekkür ederim :D Jimny kesinlikle çok iyi bir araç, Suzuki'de öyle; bu geziden sonra bu kadar vergi, bu kadar yakıt tüketimi değer mi diye düşünmeye başladım :(

Ateş Jeep serisi araçlar organizasyonda görevli araçlardı, özellikle Ertaş ve Adem Abi baya yoruldular ;)

İlk defa böyle bir organizasyona katıldım .Benim için hem eğitici ,hemde eğlenceli bir gezi oldu..Offroad virüsü sanırım banada bulaştı :smiley:
Etaplar beklediğimden daha zordu ama yönlendiren arkadaşların sayesinde sorunsuz hepsini geçebildim .Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler :smiley:

Bu arada bende Murat'ın arabasını kullanma fırsatı buldum.Jimny den sonra bayağı büyük geldi bana .Bende teşekkür ederim sana Murat ,benim içinde iyi bir tecrübe oldu :smiley:

dsc02119yh8.jpg

dsc02128pq3.jpg

dsc02132dx4.jpg

dsc02129qr9.jpg

Yeşim bir videon var bende, bakalım bir ara upload edicem ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR