Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)
gelecektım ama suzukı konvoyunu bozmayım dedım. 2007 suzukı 3 kapım da var ama annem de malukm temızlek işine usendım bırde tanpon felan uygun degıldı.
Abiler herkese teşeekkür ederim çok güzel farklı bi geziydi özellikle standart araçlarla uğraşmak zevkliydi tabi bi okadarda bıktırıcı ama olsun gayet güzeldi emeği geçen abilerime sonsuz teşekkürler. Kanyon jimny memet ben teşekkür ederim ne demek, dersini almışındır artık çekmezsin herkezi,Nası sürükledim peşimde seni tekrar geçmiş olsun.
Mevsim itibariyle kısa olan bir günü disiplin ve özverileriyle ; yardımlaşma dayanışmayı azami düzeyde gerçekleştirerek tüm etapları planlanan zamanda örnek alınacak şekilde tamamlayan, katılan,geziye renk katan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Ayrıca birkaç hafta önce etap keşifleri sırasında tesadüfen tanıştığımız ve gezimizde 2008 model Grand Vitarası ile her şartta ilerleyip birinci etapta bize eşlik eden Ufuk Bey'e ;
İhtiyaç olduğunda hızır gibi orada bulunan Ertaç ve "iş makinesi"ne ;
Yardımlarından dolayı Murat ,Fatih ve Adem Abi'ye ve Grand Oto ekibine;
Soğuğa çamura ve unutulmalara aldırmadan fotoğraf işini üstlenen Nilsun'a;
Ve A'dan Z'ye her adımda emeği bulunan Hakan ve Levent'e Teşekkür Ederim..