Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,656
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

evet arkadaşlar tatlı bir yorgunlukla bende eve vardım bu organizasyona katılan emeği geçen bizleri çeken bütün arkadaşlara kucak dolusu sevgiler.böyle keyifli bir gün yaşamamıştım en kısa zamanda tekrarını istiyorum.fotoları tam bilgisayara indriyordum şarjı bitti dolar dolmaz çekriğim fotoları ekliyeceğim

Etiketler

kanyon_jimny yeğenim maaşallah artık çekici olarak çalışmaya da başlamışsın ; bu ne hız böyle nazar değmesin... :smiley:

gükhan valla ben bugünden sonra yükseltme kiti ve mt lastiği kesin kafa koydum kısa şase fın 66 plaka

Valla Fatih; bende düşünmüyorum desem yalan olur.
İmrendirdiler bizi :=)

Disiplinlerinden ve dikkatlerinden dolayı tüm suziki ekibini ve geziyi planlayan arkadaşlarımı kutlarım çok keyifli bi gündü beklediğimden çok çamur vardı :eek: ilkkez katılan arkadaşlara zehir bulaşmıştır heralde artık bundan sonra onları allah ıslah etsin ;D
Ertaş'ı ve başarılı yeni cjsini gördüğüme sevindim kısa süre içinde çok iş yaptık çamurda hatta ali'nin vitarayı nerdeyse döve döve çıkardı bam bam ;D
Yücel baba at'leri neden söktün yaw bizi uğraştırıyosun ;D
Ertaş ben şunu merak ediyorum beyaz hyundai seni görünce şarampolde tepkisi ne oldu hahhahaha ;D Adam bi kez daha iman etmiştir heralde hahahaha ;D
Başta aliye ve diğer arıza yapan arkadaşlara geçmiş olsun fotoğrafları beklyorum acil hepinize selam 8)

Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.Bizde yeni geldik.

Çok güzel bir gezi olmuş belliki... Emeği geçen herkese teşekkürler...

Bravo Suzukiciler...

ayrıca beni taşımalarında emeği geçen selcuk, mesut ve eyüp arkadaşlara buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

olum benı almadınız alsaydınız cekerdık.
jımmy 2 ton u cektık ogun tık demedık ranpa yukarı yalanmı?

çooookkkk güzel bi gezi olmuş tebrikler ... bi dahaki gezi nezaman :smiley: ?

Katılan, emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Bütün suzuki sürücüleri harikaydı, verilen talimatlara uyuldu, düzen bozulmadı, ilk defa offroad yapan arkadaşlar olmasına ve beklentimizden çok daha ağır zemin, fazla çamurlu etaba rağmen büyük bir sorun yaşamadan gezimizi tamamladık
Ali kardeşime tekrar geçmiş olsun
Mürşat kardeşimin aracında marş problemi oldu ama problemsiz evine dönmüş, sanada geçmiş olsun kardeşim

Ve günün adamı Ertaş kardeşim :smiley: konvoydaki araçları çekmek yetmedi, şarampole ucan aracıda çıkarttı
Ertaş kardeşime ayrıca teşekkür ederim
Fatih seni unuttum sanma :smiley: seni jack arkadaşımla beraber ziyaret edeceğim ;D teşekkürler
Hepinize
Sevgiler, saygılar...

eeg52' Alıntı:
kanyon_jimny yeğenim maaşallah artık çekici olarak çalışmaya da başlamışsın ; bu ne hız böyle nazar değmesin... :smiley:

abi sorma 1.ciyi çektik 2.ciyi çektik 3.üncüyü denedik

sonra şileden çeliktepeye çekildik :smiley:))

1

P1110064 (600 x 450).jpg

P1110065 (600 x 450).jpg

Arkadaşlar bir kaç karede benden.Ayrıca geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Tüm talimatlara uyuldu.Herkes özveriyle birbirine yardımcı oldu.
Yaklaşık 35 araçlık konvoyu bozmadan 2 etabıda sağsalim tamamlayarak
bugünü dolu dolu yaşatan hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.

11,01,2009 suzuki buluşması 003.jpg

11,01,2009 suzuki buluşması 008.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri