Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,136
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

valla bencede son olmayacağı kesin denildiği gibi organizasyonu yapan arkadaşlar hem çok yoruldu hemde çok strese girdiler hiç karşılıksız sadece dostluk ve arkadaşlık adına bırakalım dinlenip yorgunluk ve streslerini atsınlar.hepsine buradan gönülden tekrar teşekkür ediyorum.

Etiketler

kafamı taşlara vuruyorum, keşke haberim olsaydı; siteye girseydim 11 ocaktan önce.. hem sizleri, hem atmosferi hem de jimny'i daha iyi tanırdım.. inşallah bir sonraki sefere..

Nekbey kafanızı taşlara vurmayın,Jimny çok iyi bir arazi aracıdır.Nerden biliyorsunuz diyecekseniz,2007/2008 yıllarında İpragaz adına Zafer İşeri ile yarıştım.Aracın canını çıkarırdık +heryerden ceylan gibi giderdi.Ayrıca off-road üstatlarından Mehmet Becce ve Hüseyin Avşarın araçlarıda suzuki Jimny dir.Tek bir dezavantajı vardır,aile için kullanılacaksa biraz ufak gelebilir ama 2 kişi için ve off-road için tek geçerim.

fatihoz66' Alıntı:
valla bencede son olmayacağı kesin denildiği gibi organizasyonu yapan arkadaşlar hem çok yoruldu hemde çok strese girdiler hiç karşılıksız sadece dostluk ve arkadaşlık adına bırakalım dinlenip yorgunluk ve streslerini atsınlar.hepsine buradan gönülden tekrar teşekkür ediyorum.

bizim hard bir gezi ile, kazasız belasız güle oynaya geçen bu gezinin başarısını beraberce kutlamamız ve kendimizi ödüllendirmemiz gerekiyor. Bu gezi soft geçti,hiç birşey anlamadım (çamurum geldi) ;D

Uzun karlı,sisli ve yagmurlu bir yolculuğun ardından son derece zevkli geçen bir organizasyon.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Deep' Alıntı:
Hakan'a ve organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara tebrikler, süper bir organizasyon olmuş, sanırım ülkemizdeki en büyük Suzuki buluşması olmuştur :smiley:

Mert Hocam kesinlikle en büyük katılımlı suzuki gezisi olmuştur

Aslında suzuki Türkiye'ye haber etmek lazımdı ama bu seferlik olmadı kısmet bir dahaki sefere

Nekbey eşiniz ve siz sitemize hoşgeldiniz aradığınız ortamı bulacağınızdan eminim.....

Fotoğraflar çok fazla toparlanıp düzenlenince gelecek.............

nasıl resim ekleyebiliriz bende de resimler var ama ekleyemiyorum:((((
please help me......

Bülent kardeşim ,aşşağıda gördüğün hızlı cevap kutucuğunu kullanarak da yapabilirsin , oraya iki nokta at önizlemeye tıkla , ön izleme bölümünden dosya yükle komutu ile resmin url sini oradaki sayfaya yerleştir ve gönder
dosyayı mesajın içine yerleştir diye komut var ve de gönder :smiley:

4 L' Alıntı:
bizim hard bir gezi ile, kazasız belasız güle oynaya geçen bu gezinin başarısını beraberce kutlamamız ve kendimizi ödüllendirmemiz gerekiyor. Bu gezi soft geçti,hiç birşey anlamadım (çamurum geldi) ;D

Çağlar al sana istediğn çamur olayı , başlık Çağrı'dan :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22981.0 :smiley:

jetskı suzuki' Alıntı:
nasıl resim ekleyebiliriz bende de resimler var ama ekleyemiyorum:((((
please help me......

...veya www.photobucket.com adlı siteye girip / join / yazan yeri tıklayıp üye olun
sonra ekranın üst orta bölümünde yeralan / upload picture & video / yazan yerden bilgisayerınızdaki resmi bulun ve önce bu siteye (photobucket'e ) yükleyin .
ardındanda resim üzerine gelin açılacak pencerenin en alt satırında yazan img code kısmının tamamını tarayıp kopyalayın. bunları yaparken bir sekme daha açık tutun ve orada da fotoğraf yükleyeceğiniz gezenbilir sayfası açık olsun. photobucketten kopyaladığınızı buraya yapıştırın

mezeci_67' Alıntı:
Nekbey eşiniz ve siz sitemize hoşgeldiniz aradığınız ortamı bulacağınızdan eminim.....

teşekkür ederim ve hoşbulduk... görüşmek dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Kayıtlı Üye Sayımız
166,642
Kaydolan Son Üyemiz
ACK007

SON KONULAR

Geri