Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,139

Etiketler

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Nasıl olur? Bende donmuş gölün çevresinde tur atarken burada Suzuki'ciler buluşmuş. Gezenbilir Admin'i Sedat lütfen SMS olmasa da bir e-mail sistemi kur kardeşim..(Hani kaçırdım yaaaa, suçlu arıyorum) Haa bu arada Ereğli grubuna özellikle Şenol sana sitemlerimi iletiyorum. Bak şimdi acayip kıskandım ;)

Yaww vallahi süper olmuş.. Eh artık buradaki fotolarla yetineceğim.

gerçekten heyecan verici bir gezi olmuş buyuk keyf aldıgınızı tahmin ediyorum resimler videolar için tşkler

Videolar için teşekkür ederim Şenol bey, emeğinize sağlık, sayende nasıl geçişler yapıldığını izleyebiliyoruz

yücel' Alıntı:
Videolar için teşekkür ederim Şenol bey, emeğinize sağlık, sayende nasıl geçişler yapıldığını izleyebiliyoruz
Yücel bey, videolar benim kamerayla çekildi ancak ben değil Murat arkadaşım (Tinplate67) çekti.
Ama yüklemek sanırım çekilmesinden zor oldu :smiley:

Evet haklısınız, yüklemesi çekmekten daha zor, sizin ve Murat arkadaşımın emeğine sağlık :smiley:

gintro' Alıntı:
Nasıl olur? Bende donmuş gölün çevresinde tur atarken burada Suzuki'ciler buluşmuş. Gezenbilir Admin'i Sedat lütfen SMS olmasa da bir e-mail sistemi kur kardeşim..(Hani kaçırdım yaaaa, suçlu arıyorum) Haa bu arada Ereğli grubuna özellikle Şenol sana sitemlerimi iletiyorum. Bak şimdi acayip kıskandım ;)

Yaww vallahi süper olmuş.. Eh artık buradaki fotolarla yetineceğim.

Ehh abicim uzun süredir sesin soluğun çıkmıyordu. Dedim, herhalde grand vitaradan jlx'e terfi edince pek memnun kalmadı araçtan ve bir şekilde siteden de soğudu. Yanlış kanıya kapılmışım, kusura bakma. Sen bir gün Ereğli'ye gel aracınla ve buralarda bir etkinlik yapalım seninle.

schweps' Alıntı:
Videolar kilitli değildir, ortada gözüken küçük play düğmesine basın.
Bunlar da buluşma yerinden kareler.

Şenol üstat su geçişindeki bordo vitara(sanırım sizin araç)da mt lastik var gibi ama biraz zorlanmış gibi geldi bana,lastiklerin markası nedir?Teşekkürler

dino967' Alıntı:
Şenol üstat su geçişindeki bordo vitara(sanırım sizin araç)da mt lastik var gibi ama biraz zorlanmış gibi geldi bana,lastiklerin markası nedir?Teşekkürler
Erdin bey, hangi videodan bahsediyorsunuz bilemiyorum ancak benim aracım üstünde kapalı port bagaj olan 3K bordo.
Su geçişlerinde ben herhangi bir zorlanma yaşamadım. Yavaş geçişim; ki ben araca yüklenip ataletiyle zorlukları aşmak yerine aheste aheste motor gücü ve lastik marifetini kullanmayı yeğlerim, sizi böyle düşündürmüş olabilir. Bu sebeple çok kere de takılıp kalmışımdır.
Lastiklerim Federal Couragia MT.

Bunlarda bizden [attachment=1]

Resim 006.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR