Arkadaşlar imkanım yettiği kadar kamplardayım. Bu işi en az önceden olduğu kadar keyifle ve ciddiyetle yapıyorum. Ben bir kampçı ve karavancıyım. Sadece kendi keyfime karşı sorumluyum. Kimseye ne bir borcum var. Nede bir şeyin hesabını verme zorunluluğum. Ben özgür bir insanım istediğim gibi yaşarım. Benim nasıl bir insan olduğum da kimseyi ilgilendirmez. Sonuçta hırsız değilim, arsız değilim aptal dedikoducular da umrumda bile değiller. Özgürüz arkadaşlar. Sonuna kadar...
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karavanda en sevdiğim şey okumak. Bunun böyle olması çok iyi çünkü bulunduğum yerlerde tv çekmez, radyo da internetten dinlenebildiği kadar. (Uydu antenim de yok) Böyle olunca en büyük keyfim okumak. Kitaplar insanı düşünsel yolculuklara çıkarır. Bir kitap başka bir insanın hayal dünyasına girmek ve çok özel bir hasbihaldir çoğunlukla.
Karavanda en sevdiğim şey okumak. Bunun böyle olması çok iyi çünkü bulunduğum yerlerde tv çekmez, radyo da internetten dinlenebildiği kadar. (Uydu antenim de yok) Böyle olunca en büyük keyfim okumak. Kitaplar insanı düşünsel yolculuklara çıkarır. Bir kitap başka bir insanın hayal dünyasına girmek ve çok özel bir hasbihaldir çoğunlukla.
Sizin okuduğunuz kitapları kızlarımada söylüyorum hocam bazılarını okumuş oluyorlar bazılarınıda alıyorlar.
Hatta geçen gün ablasıyla konuşurken kafka almam lazım diyordu bende kafka okur diye düzeltince aa sen nerden biliyorsun dedi burdan kopya çektiğimi söyledim
Sizin okuduğunuz kitapları kızlarımada söylüyorum hocam bazılarını okumuş oluyorlar bazılarınıda alıyorlar.
Hatta geçen gün ablasıyla konuşurken kafka almam lazım diyordu bende kafka okur diye düzeltince aa sen nerden biliyorsun dedi burdan kopya çektiğimi söyledim
Bu arada Orhan Pamuk-Benim Adım Kırmızı romanı dün akşam bitti. Tarihi roman tadındaki kitap Osmanlıdaki Nakkaş'ların hayatını konu alıyor. İçerisinde cinayet olduğu için polisiye unsurları da içeren kitap, Bir Pamuk kitabı olarak okuyucusunun okuma zevkini en üst seviyeye çıkarıyor...
Kampım devam ediyor. Her gün kahvaltı gibi gündelik şeylerden sonra bol bol aylaklık, tembellik yapıyorum. Bir karavan tatili daha böyle geçiyor. Akşamları kitaplarımı okuyor arada internetten radyo dinliyorum. Tatilim genel manada güzel geçiyor arkadaşlar.
Arkadaşlar,
canım çektikçe kızılcahamam'a gidip zevkimi alıyorum.
Bu bana yetiyor.
Gezmek çok pahalı,
ve herkesin sağlığı da elvermiyor.
Ama bu bir şart değil...
Nasıl mutluysam öyle yaşamak benim hakkımdır arkadaşlar...