Kamptayım.
Her gün doğanın içinde keyifle kahvaltımı yapıyor. Her gün denizime giriyor ve günün geri kalanını da türlü eğlence ve dinlencelerle geçiriyorum.
İşte benim keyfim bu.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabah kalkılır. Kuş cıvıltılarıyla yapılan kahve faslı sonrası. Zeytinyağına kırılan yumurta ile kahvaltı yapılır. Sonra Deniz faslına geçilir. Marmara'nın ılık sularından sonra güzel bir sıcak duş alınır. Ardından buzz gibi bir bira açılır ve kamp keyfi böyle devam eder...
Portobello Cadısı kitabı Paulo Coelho. Tamamı karavanda ve kampta (Erdek) Okunup bitirildi. Yazarın ünlü eseri Simyacı'dan sonra okuduğum ikinci eseri beni daha da başka Paulo Coelho kitapları okumaya sevketti. Portobello cadısı başından sona mistik ve okuyucuyu hikayenin içine çeken bir kitap. Okuyun.
Bugün her sene uğrayıp kitap karıştırdığım kitapçıma uğradım. Erdek sahilde uygun fiyatlara kitap edinmeniz daha da güzeli kitapları karıştırmanız mümkün.
Erdek Sahil ve ben.
Eskisinden de mutlu bir kampçıyım ve sadece kendi istediğim yerlere özgürce geziyorum. Eskisinden de iyiyim ve eskisinden de özgürüm arkadaşlar.