Hala aracımın emniyette olması gereken ama her nasılsa olmayan eksik bilgilerini tamamlamak üzere koşuşturuyorum. Emniyet sonunda arabanın uygunluk belgesini istedi. Aracım 10 yaş üzeri olduğu için ford uygunluk belgesi vermiyor. Bu işi çözmenin hiç yolu yok gibi. Herhalde bu iş olmayacak ve ben Garip'imle (Lada) gezmeye devam edeceğim. Açıkçası artık bu işle uğraşmaktan bıktım da...
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muamelecide zaten ama her şeyi de ben yaptım. Olay çözülmüyor.
Hatta çeki demiri projecisinin de bir trafik muamelecisi varmış ona da sordurduk. Emniyet zaten kendinde olması gereken belgeler olmadığı için yine vatandaşa yükleniyor bu belgeyi alacaksın diyor. Araç 10 yılı geçmiş vermiyorlar işte o belgeyi napalım? Yapacak bir şey yok vazgeçeceksin mecburen...
Yücel bey bir arkadaş daha benzer sorunu yaşamıştı
Aslan28 rumuzlu arkadaş istenen belgeyi internetten bulmuş
Print edip emniyete götürmüş,kabul etmişler ve çeki demirini işletmeyi başarmış
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün de Emniyet müdürlüğünde arabanın bilgileriyle uğraştım. Arabanın çeki demiri projesinde kullanılan muadil uygunluk belgesi hiçbir işe yaramadı. Ford belge için yardımcı olmayan tutumunu sürdürmekle beraber yine de küçük bir kapı araladı. Bakalım. Ford belgeyi verirse ne ala. Vermezse Makine mühendisleri odası'na gideceğiz. Yani ordan oraya koşuşturmaya devam ediyoruz...
Ford Arabanın uygunluk belgesini tekrar düzenleyecek. Yani sorun çözüldü gibi. Şimdi Ford'dan belgeyi bekliyoruz. Aslında burada ne benim ne de Ford'un bir günahı var. Arabanın bilgilerini kaybeden Emniyet. Tekrar bulup getirmek için vatandaşa yüklenen yine Emniyet...