Yücel hocam senin çeki demiri muhabbetinden sonra bende doblo ya taktırmakta bi sıkıntı olurmu diye fiat yetkili servisini aradım çeki demiri taktırmak için yetkili biriyle görüşmek istedim bağladıkları kişi çeki demirinin bir aksesuar olduğunu yasal prosedüre gerek olup olmadığını bilmediğini çeki demirinin stok numarasını verirsem (internet ten arayıp bulacakmışım) fiyat bilgisi verecekmiş.
Arkadaşlar bu yıl çeki aracım Güçlü ile ve karavanım piri ile Erdek'teki bir kampa yerleşip bol bol denizin tadını çıkartıp kendimi dinlendirmek istiyorum.
Belki bir süre sonra sıkılırsak başka kamplara da atlarız veya kısa turlar atıp geri döneriz bilmiyorum.
Ama bu yaz bizim merkezimiz Erdek olacak gibi.
Şimdiden havaların ısınmasıyla tatil rüyaları başladı.
Ben tam olarak kendi gücüme göre ve kendi keyfime göre kampçılık yapan bir bireyim arkadaşlar. Ve ben bunu tam 15 senedir yapmaktayım.
Selamlar...
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene gittim. Kamplar bölgesinde Opet yakınlarında yeni açılan Cumhuriyet kampta 4-5 gün kaldım. Deniz yosunsuz ve çok güzeldi ancak Mayıs gibi gitmiştim. Yaz aylarında sıcağa bağlı yosun oluşabiliyor denizde. Yine de ben Erdek'in denizini severim. Kumu da güzeldir. Kamplar bölgesinde deniz Erdek'in içine göre daha güzel kanımca.
Eskiden Ant kamp olan Kapıdağ kamp benim en sevdigim kamplardandır. O koyulukta gölgenin rahatlığı hiçbir yerde yok.
Bana İzmir'in Güneyi çok sıcak geliyor. Kuzeyde kalmayı tercih ediyorum.
Bugün elektrik işleriyle uğraştım. Çok yoruldum. Tam dört kez iki kez Garip, İki kez güçlü ile sanayiye gittim hava da çok sıcaktı. Karavancının işi bitmiyor. Karavanı hiç sanayiye sokmadan yeni aracın sinyalizasyon bağlantı soketi ayarlarını eski araca göre yaptık. Yani Güçlü'nün elektrik soketi Garip'inkinin aynısı oldu.
Şimdi Güçlü'nün güç vereceği Piri ile yollarda olmak için gün saymaktayız.
Sanayiiden sonra eve geldim ve her zamanki gibi kahve keyfimi Piri'de yaptım.