FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,136

Etiketler

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

mrdnmz' Alıntı:
yetişebilecek misin buluşmaya? ??? [SIZE=78%] ya da o tarihler de yakınlarda olacaksan gelir alırız seni. nasıl olsa haftasonuna denk geliyor.[/SIZE]

İnşallah çok gelmek istiyorum

arabasız gelenlere bir dana kestiriyoruz ;D ;D :p :p sen ne yap yap aracınla gel derim tabi gönül öyle istiyor.nasip olursa. inşallah 20 arac oluruz.

Merhabalar arkadaşlar,
Tabi bizim aramıza düşman değil girmeye cesaret etmek, aklından bile geçiremez.
Yar zaneten bizlerin yari, başkayar bize ters olur, yani bizi bırakıp gitmesin, gitsede hemen gelsin bizlerde öyle.
Yar kolay bulunmuyor.
Bedir Rahmi Eyüboğlu'nun dediği gibi; yar yar seni kara saplı bıçak gibi sineme sapladılar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar,
Tabi bizim aramıza düşman değil girmeye cesaret etmek, aklından bile geçiremez.
Yar zaneten bizlerin yari, başkayar bize ters olur, yani bizi bırakıp gitmesin, gitsede hemen gelsin bizlerde öyle.
Yar kolay bulunmuyor.
Bedir Rahmi Eyüboğlu'nun dediği gibi; yar yar seni kara saplı bıçak gibi sineme sapladılar.
Abi yarin ki bulusmanin fotolarini bekliyoruz :smiley:

Merhabalar,
Biraz önce eve geldim, şehire gidince Eren arkadaşımızı aradım telefonu kapalıydı ve Çanakkale'de yağmur vardı (şimdi durdu) iskeledeki pilot botlarına sordum bana dedikleri "klavuz botları Abidenin orde ve Gelibolu iskelesinde olur" doğru dediler çünkü boğazın giriş ve çıkışında olur.Bu defa olmadı diğer vardiyada kesin buluşuruz diye düşünüyorum.
İstediğin fotoğrafları o zaman eklerim.

arkadaşlar logolar tamam. sonradan olan siparişleri son rütuşları bugün bitirdim. ancak cumatresi olması sebebiyle kargo şirketi saat 15 de kargo alımını bitiriyormuş. bu sebebten yetişmedi. pazartesi sabahtan kargolanacak inşallah. ev atölyeye döndü, eşim her yer yapışkan kağıt (şaka olarak) kızıp duruyor...

26052012189.jpg

26052012190.jpg

26052012192.jpg

26052012191.jpg

26052012194.jpg

her logo tek tek işlendi ve içi boşaltıldı. en çok gergedanlar zorladı. her gergedan için 20 dk.

26052012195.jpg

26052012196.jpg

26052012200.jpg

26052012202.jpg

26052012205.jpg

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Biraz önce eve geldim, şehire gidince Eren arkadaşımızı aradım telefonu kapalıydı ve Çanakkale'de yağmur vardı (şimdi durdu) iskeledeki pilot botlarına sordum bana dedikleri "klavuz botları Abidenin orde ve Gelibolu iskelesinde olur" doğru dediler çünkü boğazın giriş ve çıkışında olur.Bu defa olmadı diğer vardiyada kesin buluşuruz diye düşünüyorum.
İstediğin fotoğrafları o zaman eklerim.

Ayın 2 si ile 8 i arası geliboludayım abi gelmeden arıycam seni zaten abicim.

VALLAHİ Çok hakkın geçti LEVENT ABİ Bunca emek ALLAH CC razı olsun senden Frontiler dahada güzeleşti

herkesten allah razı olsun, benden yana hak helal olsun. arkadaşlar inanın ki bu uğraşı bana rehabilitasyon oluyor. inanın ki severek uğraşıyorum. fronteram olmasa idi, gezenbilir olmasa idi sizin gibi can dostları nasıl tanıyacaktım. benim zamanım var ki uğraşabiliyorum şükür. lütfen bir daha bu şekilde yazmayın. imkanım oldukça birşeyler yapmaktan mutlu oluyorum. inanın banada rehabilitasyon oluyor.

Gerçekten ellerine sağlık,kolay bir uğraş değil bence (yenge hanıma da teşekkür tabii :smiley: )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri