FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,314

Etiketler
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

hepimize teşekkürler. sıra kep-bere ve yazlık-kışlık giysilerde... hadi bakalım beyin fırtınasına başlayın. fikirlerimizi ortaya dökelim...
bu işin üretimi için en güzel istanbul mercan yokuşu. ama izmirde logolar gibi nazımızın geçeceği biri olur inşallah....

emeginizden dolayı tesekurler gerçekten güzel olmuş yağmurlar geçsın montajını yapıcam sabırsızlıkla beklıyorum

arkadaşlar tuz gölü buluşmasını lütfen irdeleyelim. imkan dahilinde katılımı sağlamaya çalışsak, birlik beraberlik olsa güzel olmaz mı.? tabi ki karar yiine hür irade ile olacak...

Levent Abi senin yüzünden kavga çıktı dün akşam ev'de ;D ;D ben hemen yapıştıralım dedim hanım gece köründe olmaz heba ederiz diye tuttu beni ;D ;D

velhasıl bu akşama bir iki tanesini yapıştırmış olurum diye tahmin ediyorum.

Bu arada EREN %70 aynı yerleri planlamışız. Bende sadece gergedan yok o yüzden daha bol yerim var ;)

Ürün elime geçti uyguladık.transfer işini tabelacı aracılığı ile yaptık güzel de oldu bence.

Dün siteye giremediğim için yayınlayamadım.şu anda da başka yerde olduğumdan eve dönünce inşallah...........

Konu Dışı olacak ama frontera cıları bulmuşken :D
Site üyelerimizden bir arkadaşa Komple istavroz kutusu lazım 96 frontera sport
bilen yada elinde bulunan varmıdır

mrdnmz' Alıntı:
Levent Abi senin yüzünden kavga çıktı dün akşam ev'de ;D ;D ben hemen yapıştıralım dedim hanım gece köründe olmaz heba ederiz diye tuttu beni ;D ;D

velhasıl bu akşama bir iki tanesini yapıştırmış olurum diye tahmin ediyorum.

Bu arada EREN %70 aynı yerleri planlamışız. Bende sadece gergedan yok o yüzden daha bol yerim var ;)
hemen sana gergedan yaptırıyorum....

ayazağa' Alıntı:
Konu Dışı olacak ama frontera cıları bulmuşken :D
Site üyelerimizden bir arkadaşa Komple istavroz kutusu lazım 96 frontera sport
bilen yada elinde bulunan varmıdır
ne demek....
frontera için çıkmacı ANKARA OPEL GÜVEN OTO. Tel:0312 3545640
Landlar içince ANKARA YANASİP OTO. Tel:0312 396 41 24
bu iki firmada aranılan tüm modeller için parçalar mevcut. webten adres ve iletişim bilgileri bulunuyor.

Logolarım geldi tekrar teşekkürler

IMG_0337.jpg

IMG_0338.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR