FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,492

Etiketler
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

arkadaşlar logoların basılıp kesildiği mevcut hali metrajı ile basım esnasındaki fireli metrajı aynı olmadığından ücretlendirme de genel toplamda 200 tl farklı oldu. bu sebebten kargo ücretlerini sizden peşin almama rağmen, affınıza sığınarak kargo ücreti alıcıdan göndermek zorunda kaldım. damastınki hariç tüm logolar yurtiçi kargo ile yollandı. çünkü damastın aracının debriyaj çatal kolu körüğü vardı, gelmediği için kargolayamadım.

logolardan dakar ve gergedan transfer kağıdı ile yapılacak, aynı transfer kağıdı 8-10 kez kullanılabiliyor. logoların yapıştırma işlemini kendinizde şu şekilde yapabilirsiniz (bilgiçlik taslamak istemedim, paylaşmak istedim yanlış anlaşılma olmasın lütfen);
1-araca yapıştırılacak zemin iyice temizlenecek
2-aracın temizlenen bölüme camsil speylenerek (su ile yapılırsa logo deforme oluyor) ıslatılacak.
3-logo bu camsil ile ıslatılmış bölüme konularak isteğimiz yön ve şekil verilecek.
4-logo yerleştirildek sonra plastik spatula yada en güzeli kredi kartı yada bankamatik kartı ile logonun üstünden sıyrılarak logo altınta kalan camsilin dışarı atılımı sağlanacak.
5-akabinde hemen resimler çekilerek görseller sayfadan paylaşılacak :eek: :eek: :D :D ;D ;D

bazı arkadaşların yurtiçi kagoda kayıtlı adresleri, bana göderdikleri adresten farklı. bu sebebten internetten YURTİÇİ KARGO gönderi takibi için gerekli olan kodlar aşağıdadır.
1-Hakan AKIN--314862494106
2-Hüseyin KAYAN--3148622504102
3-Murat ŞENEL--314862494105
4-Emre DÖNMEZ--314862504101
5-Zeki Eren İLGEZDİ--314868494104
6-Mehmet ÖZTÜRK--314868494103
7-Fuat SARPER--314868494100
8-Onur NALBANT--314868494099

Selamlar
Eline ve emeğine sağlık levent bey.
Mesaj geldi benim logo larda yola çıkmış.

Merhabalar,
Eren kardeş haber bakliyorum, bu sefer görüşebiliriz, benim zaten işim gücüm yok.
Aslında işim var hemde çok önemli işim İŞ ARAMAK henüz bana iş verebilecek birini bulamadım Çanakkalede,
Görüşmek üzere,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

balikay' Alıntı:
arkadaşlar logoların basılıp kesildiği mevcut hali metrajı ile basım esnasındaki fireli metrajı aynı olmadığından ücretlendirme de genel toplamda 200 tl farklı oldu. bu sebebten kargo ücretlerini sizden peşin almama rağmen, affınıza sığınarak kargo ücreti alıcıdan göndermek zorunda kaldım. damastınki hariç tüm logolar yurtiçi kargo ile yollandı. çünkü damastın aracının debriyaj çatal kolu körüğü vardı, gelmediği için kargolayamadım.

logolardan dakar ve gergedan transfer kağıdı ile yapılacak, aynı transfer kağıdı 8-10 kez kullanılabiliyor. logoların yapıştırma işlemini kendinizde şu şekilde yapabilirsiniz (bilgiçlik taslamak istemedim, paylaşmak istedim yanlış anlaşılma olmasın lütfen);
1-araca yapıştırılacak zemin iyice temizlenecek
2-aracın temizlenen bölüme camsil speylenerek (su ile yapılırsa logo deforme oluyor) ıslatılacak.
3-logo bu camsil ile ıslatılmış bölüme konularak isteğimiz yön ve şekil verilecek.
4-logo yerleştirildek sonra plastik spatula yada en güzeli kredi kartı yada bankamatik kartı ile logonun üstünden sıyrılarak logo altınta kalan camsilin dışarı atılımı sağlanacak.
5-akabinde hemen resimler çekilerek görseller sayfadan paylaşılacak :eek: :eek: :D :D ;D ;D

bazı arkadaşların yurtiçi kagoda kayıtlı adresleri, bana göderdikleri adresten farklı. bu sebebten internetten YURTİÇİ KARGO gönderi takibi için gerekli olan kodlar aşağıdadır.
1-Hakan AKIN--314862494106
2-Hüseyin KAYAN--3148622504102
3-Murat ŞENEL--314862494105
4-Emre DÖNMEZ--314862504101
5-Zeki Eren İLGEZDİ--314868494104
6-Mehmet ÖZTÜRK--314868494103
7-Fuat SARPER--314868494100
8-Onur NALBANT--314868494099

Alnının ak'ıyla bir iş böyle yapılır... Eline, emeğine sağlık abi. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

mrdnmz' Alıntı:
Alnının ak'ıyla bir iş böyle yapılır... Eline, emeğine sağlık abi. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
estağfurullah, içinde heyecan olan herkes yapar üstelik gecikme bile oldu...

bazı arkadaşların kodlarını yanlış girmişim doğruları bu şekilde. kusura bakmayın.

Zeki Eren İLGEZDİ--314862494104
Mehmet ÖZTÜRK--314862494103
Fuat SARPER--314862494100
Onur NALBANT--314862494099

ayrıca kargosu eline ulaşmayan yada sorun yaşayan arkadaşım bildirsin lütfen.

geliyorrrr

7[/color]​
29.05.2012
[/color]09:38
[/color]Gönderi Araca Yüklendi
[/color]Gönderi Dağıtıma Çıktı
[/color]Kundu
[/color]Merkez
[/color]Antalya

da ben gene ofiste değilim Cuma günü görebileceğim :mad:

lenet teşekkür edrim şim di kargo elime ulaştı canlısı daha güzelmiş tekrardan eline emiği sağlık.+1

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler