FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,149

Etiketler

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

erenilgezdi' Alıntı:
ya işte sorun o zaten benim bildiğim tek get güvenli elektronik ticaret. :-[ bu işlerden anlıyan biri ile yapmak lazım.Olmazsa zaten yapışcam damast'ın paçasına 8)

Erencim zten isin guvemli kismini biz burdan halledicez otecopel de vardir parcasi onunla bir goruseyim yarin sonra sadece onu arkayi esitlemek kaliyor geriye.

Kac yillik Istanbul sakiniyim bir usta tavsiye edemedim ya ben ona yaniyorum su an :-X

mrdnmz' Alıntı:
Erencim zten isin guvemli kismini biz burdan halledicez otecopel de vardir parcasi onunla bir goruseyim yarin sonra sadece onu arkayi esitlemek kaliyor geriye.

Kac yillik Istanbul sakiniyim bir usta tavsiye edemedim ya ben ona yaniyorum su an :-X
tamam abi senden haber bekliyorum. bu arada beni bir ararmısın birşey sormak istiyorum
0554 777 90 13

GET le yükseltme yapan arkadaşlar maş. işi çözmüşsünüz ama siz yinede arada bir mesela ayda bir get lerinizi kontrol edin
yoksa arazide sıkıntı yapabilir.(kayma ve yırtılma)
birde(hatırlatma; bilenler bilir :smiley:) get le yapılan yükseltmeler kasayı yükseltir aldanıpta arazide zorlu yerlerde ön arka difr. biryere takıp bırakmayın malum get takmayla tabanı komple yükseltmiş olmuyorsunuz...
yoksa benim gibi güvenipde girerseniz takarsınız şanzımanı bir kayaya ...sonrası hadi rast gelee...

otecopel' Alıntı:
aaa iyi yapmışında o get parcalanır bir süre sonra bakarsın arac rahmetligibi titrer ben teflona benziyen bir mazeme var amma teflon değil dikkat. al 120 tl filan fiyatı. tornacıya işlet ondan sonra tak gözün arkanda kalmasın ;D
Ama burda (Samsun) bu konulara hakim bir Hüseyin Ustamız yok tamamen kendi imkanlarımız.

mrdnmz' Alıntı:
Bugun Eren e de lazim diye gorustum ben. Lazimsa sana da ayarlasin bendekiler ustanin bahsettiklerinden icim rahat o yuzden.
Gerçekten çok iyi olur. Ama onlar kaç cm, birde tornada nasıl yapılacak? ???

Herkese güaydın diyerek, içinde "sabah" sözcüklerinin olduğu güzel bir bir Ankara-Kızılcahamam türküsünün ilk kıtasını paylaşmak istedim.Muzaffer Sarısözen hoca derlemiş,
Ah Sabah oldu, sabah oldu,
Cıgaram yanmaz oldu,
Ah Cıgaramın dumanından,
Gözlerim görmez oldu,
Ah Aramıza düşman girdi,
Yar bize gelmez oldu.
Bizim aramıza düşman girmesin, yar bize hep gelsin, ne dersiniz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR