FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,154

Etiketler

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

arkadaşlar rulo paketler gelmiş. seferihisara dönünce alıp pazartesi müsait olursam kargolama yaparım inşallah.

sabırsızlıkla bekliyorum levent abi.Aklımda bir soru var fakat, bu stikerları yapıştırınca trafikpolisi arkadaşlar birşey dermi? ::smiley: ??? ???

erenilgezdi' Alıntı:
sabırsızlıkla bekliyorum levent abi.Aklımda bir soru var fakat, bu stikerları yapıştırınca trafikpolisi arkadaşlar birşey dermi? ::smiley: ??? ???

yok demez sadece hane şu 15 dakika beklemede otogar olsun havalimanı olsun vs yerlerde bu arac şirket aracı sanıyorlar o zaman üçret alıyorlar tabi bilyen kasıyerler o nuda bak kardeşim burada herhangibi telefon yada adres varmıdiye soruyorsun o da olmasada logolu arac diyor ama sonuc olarak 5 yada 10 tartışma sonrası ikna oluyorlar sorun olmuyor daha sonrada.benim başımdan gecen enkötüsü buydu.

erenilgezdi' Alıntı:
ticari reklam olmadığı sürece sorun yok. şimdi bizimler sticker (özel faaliyet) adı altında, oysa logolar ( ticari reklam ve tanıtım amaçlı) olduklarından vergiye tabii olduğu için tescili istenir. ancak bu konuyu bilmeyen trafik polisi yada jandarmaya denk gelindiği zaman, o görevlinin cahilliğini yüzüne vurmadan kibar dille açıklama ;D ;D ;D yapıldığında sorun olmaz.

Niyazı bey bazı gişedeki arkadaşlar bilmediği için tiçari sanıp ısrarla üçret istiyorlar o da biaraz tartışıp konuştuktan sonra ikna oluyorlar.

ya işte sorun o zaten benim bildiğim tek get güvenli elektronik ticaret. :-[ bu işlerden anlıyan biri ile yapmak lazım.Olmazsa zaten yapışcam damast'ın paçasına 8)

[quote author=erenilgezdi link=topic=85779.msg1132564#msg1132564 date=13
ya iþte sorun o zaten benim bildiðim tek get güvenli elektronik ticaret. :-[ bu iþlerden anlýyairi ile yapmak lazým.Olmazsa zaten yapýþcam damast'ýn paçasýna 8)

[/quo
Ben dün kendi arabami yükselttin gayet basit bir işlem önler zaten araçta var olan torsiyon ayari ile arkalar ise tofaş parçacısından aldığım en yüksek şahinlerin geti ile 8 cm getin yüksekliği 10 tl tane fiyatı gayette sağlam ve uyumlu oldu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR