balikay' Alıntı:işlem tamam arkadaşlar...
Abi biz seni bosta birakmayalim o zaman ) enerjin ilgin eksik olmasin.balikay' Alıntı:işlem tamam arkadaşlar...
her zaman eyvallah...mrdnmz' Alıntı:Abi biz seni bosta birakmayalim o zamanenerjin ilgin eksik olmasin.
rulo paketler gelir gelmez+2 günmrdnmz' Alıntı:Levent abi kargolarin tahmini varis zamani ne olur. Dayanamiyorum da ;D ;D
erenilgezdi' Alıntı:sabırsızlıkla bekliyorum levent abi.Aklımda bir soru var fakat, bu stikerları yapıştırınca trafikpolisi arkadaşlar birşey dermi? : ??? ???
ticari reklam olmadığı sürece sorun yok. şimdi bizimler sticker (özel faaliyet) adı altında, oysa logolar ( ticari reklam ve tanıtım amaçlı) olduklarından vergiye tabii olduğu için tescili istenir. ancak bu konuyu bilmeyen trafik polisi yada jandarmaya denk gelindiği zaman, o görevlinin cahilliğini yüzüne vurmadan kibar dille açıklama ;D ;D ;D yapıldığında sorun olmaz.erenilgezdi' Alıntı:sabırsızlıkla bekliyorum levent abi.Aklımda bir soru var fakat, bu stikerları yapıştırınca trafikpolisi arkadaşlar birşey dermi? : ??? ???
Olmadi GET leri buradan gonderelim sana torsiyonu yaptirirsin Istanbul daerenilgezdi' Alıntı:ohhhhh çok rahatladım süper bide su aracìmi 1 yükselte bils :'(em tam süper olucak :-[ :'(