FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,787
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

arkadaşlar kalan logolarda basıldı. önümüzdeki hafta içi gidip alacağım, sonrasında kargolama başlayacak inşallah.

Etiketler

balikay' Alıntı:
arkadaşlar kalan logolarda basıldı. önümüzdeki hafta içi gidip alacağım, sonrasında kargolama başlayacak inşallah.
12 - 13 Mayıs tarihinde 19 Mayıs bayram kutlamaları dahilinde Samsun'da Samoff kulübünün düzenlediği Offroad oyunları var bende katılıyorum eğer o güne yetişirse bomba olur valla Levent abi

balikay' Alıntı:

Selamlar
Bursa inegöl de bu hafta sonu etkinlkler var,
Ay sonu da bursada offroad var.

Benimkiler hafta sonuna yetişirse görsel olarak güzel olacak.

merhaba arkadaşlar....
dakar ve gergedanlar zaten elimde. geri kalanlar haftasonu basıldı. ancak ben izmir seferihisardayım, reklamcı izmir yenişehirde. aramızda yaklaşık 80km var. en tersi ben haftaiçi tüm gün mesaide oluyorum. dua edinde haftaiçi izmir bayraklı adliyesine evrak çıksında mana ile bende yenişehire gidebileyim aksi halde haftasonuna kalacak. ayrıca stickerları normal zarfla kargoya veremiyeceğimi anladım (zarf içinde kargo ulaşımında zarar görme ihtimali var). kargolama için 10*60cmlik kargo şirketlerinin rulo paket kolisi ile kargolamam gerekiyor. bu kadar eksiğe rahmen inşallah yetiştirmeye çalışırım.

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar 15 gün önce 1996 model Opel Frontera Sport Aldım aracım hakkında çok fazla bilgim yok formunuzu buldum ve üye oldum.Öncelikle bende Logo istiyorum. :smiley:

bu arada aracımın fotosunu paylaşıyım umarım beğenirsiniz.
aracımı yükseltmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

erenilgezdi' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar 15 gün önce 1996 model Opel Frontera Sport Aldım aracım hakkında çok fazla bilgim yok formunuzu buldum ve üye oldum.Öncelikle bende Logo istiyorum. :smiley:

merhaba aramıza hoş geldin...
güzel bir tercihin olmuş.
adınız soyadınız, araç model, motor bilgileriniz, katılım yerinizi bana özelden atarsanız hemen listeye dahil edeyim.
logolara gelince, listelemede eksiklik oldu diye bu hafta sonuna ertelemiştik basımları. inşallah basmamışlardır da sizide ekleriz.

ÜYE SIRALAMA LİSTESİ

SIRA NO ADI VE SOYADI RUMUZU ARACI KATILIM YERİ

01- Levent BALIKAY balikay 1997 2.2i 4 kapı İzmir-Seferihisar
02- Murat HURMA damast 1997 2.2İ 4KAPI İstanbul-Kadıkoy
03- onur katenerci 1999Model 3.2 Ankara
04- Hüseyin otecopel Antalya
05- Emre Donmez mrdnmz 2001 3.2 V6 Antalya
06- Yusuf AKGÜN YSF 1996 2.0 Sport Ankara
07- mesut yırtıcı 1 Mesut2727 1996 2.0 sport Kilis
08- Barbaros Açan BRBRSCN 1996 2.0 Sport İstanbul
09- Menderes vetmederes 1998 2.2 İzmir
10- Mustafa YOĞUN 1997 2.2 4 kapı Antalya
11- Okan tezsezener xlan69 1997 2.2i Aydın-Didim
12- Gürbüz GÜLNAR gurbuz35 1997 2.2 5 kapı İzmir-Çiğli
13- Niyazi UZUN sisdağlı61 Trabzon ve Çanakkale.
14 - Mehmet Öztürk ozturk55 1999 3.2 V6 Samsun
15- Murat Şenel Dalgacı 1997 2.2 Adana
16- hakan akın hakin77 1997 2.2i bursa-karacabey
17- Diner Yılmaz afchiki 1996 2.0i Sport Ankara
18- Fuat SARPER SARPER16 1995 2.0 Sport BURSA
19- Adnan GÜL wadow 1997 2.0 Sport İstanbul
20- Hüseyin pokopi 1998 2.2i 4 kapı Muğla-Bodrum
21- Kemal ALPASLAN Kemalalp 1997 2.2i Çanakkale/Bozcaada
22- erennilgezdi 1996 2.0 Sport

balikay' Alıntı:
ayrıca stickerları normal zarfla kargoya veremiyeceğimi anladım (zarf içinde kargo ulaşımında zarar görme ihtimali var). kargolama için 10*60cmlik kargo şirketlerinin rulo paket kolisi ile kargolamam gerekiyor.
Levent Abi ilk basta kargo dahil diye yazildi ancak bu durumda bize dusen varsa yapalim geregini.

erenilgezdi' Alıntı:

Hosgeldiniz. Keyifli katilimlar dilerim.

erenilgezdi' Alıntı:

zatenaracının önünü manual torsiyon ile yükselme durumun var. bu aracının teknik özelliği. get, helezon ve kit koymadan, aracının altındaki yükseltme torsiyonlarını sıkıp gevşetme ile ön yüksekliğini ayarlayabilirsin. arkaların yükseltilmesi için kısa vade için get kullanabilirsin. daimi yükselme içinse kit taktırman gerekli.

Balikay arkadaşım bilgi için tşk ederim. bu get olayı nedir tek bildiğim get bir satış sitesinin para transfer şekli :'(

önü kaldırmak o kadar kolay mı bu arada :smiley: çok sevindim yarın ilk işim bir ustaya gidip kaldır bunu diycem :d

tşk ederim emre arkadaşım sizlerden öğrenceğim çok şey var.Öğrecim sürecimde abuk subuk sorularımı sabır ile cvp vermeniz dileğimle :smiley:
cidden anlamadığım bir konu

balikay' Alıntı:
zatenaracının önünü manual torsiyon ile yükselme durumun var. bu aracının teknik özelliği. get, helezon ve kit koymadan, aracının altındaki yükseltme torsiyonlarını sıkıp gevşetme ile ön yüksekliğini ayarlayabilirsin. arkaların yükseltilmesi için kısa vade için get kullanabilirsin. daimi yükselme içinse kit taktırman gerekli.

manual torsiyon ile yükseltme diye googleda arattım ama birşey bulamadım ben şimdi yarın sabah sanayi ye gitsem alnıyor gibi yaparaktan usta sen bu önleri manual torsiyon ile yükselt arkayada bir get atalım desem anlar mı acaba ya :/
yada istanbulda bir usta tavsiye etsenizde gitsem :/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR