12 - 13 Mayıs tarihinde 19 Mayıs bayram kutlamaları dahilinde Samsun'da Samoff kulübünün düzenlediği Offroad oyunları var bende katılıyorum eğer o güne yetişirse bomba olur valla Levent abibalikay' Alıntı:arkadaşlar kalan logolarda basıldı. önümüzdeki hafta içi gidip alacağım, sonrasında kargolama başlayacak inşallah.
balikay' Alıntı:arkadaşlar kalan logolarda basıldı. önümüzdeki hafta içi gidip alacağım, sonrasında kargolama başlayacak inşallah.
merhaba aramıza hoş geldin...erenilgezdi' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar 15 gün önce 1996 model Opel Frontera Sport Aldım aracım hakkında çok fazla bilgim yok formunuzu buldum ve üye oldum.Öncelikle bende Logo istiyorum.
bu arada aracımın fotosunu paylaşıyım umarım beğenirsiniz.
aracımı yükseltmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Levent Abi ilk basta kargo dahil diye yazildi ancak bu durumda bize dusen varsa yapalim geregini.balikay' Alıntı:ayrıca stickerları normal zarfla kargoya veremiyeceğimi anladım (zarf içinde kargo ulaşımında zarar görme ihtimali var). kargolama için 10*60cmlik kargo şirketlerinin rulo paket kolisi ile kargolamam gerekiyor.
erenilgezdi' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar 15 gün önce 1996 model Opel Frontera Sport Aldım aracım hakkında çok fazla bilgim yok formunuzu buldum ve üye oldum.Öncelikle bende Logo istiyorum.
zatenaracının önünü manual torsiyon ile yükselme durumun var. bu aracının teknik özelliği. get, helezon ve kit koymadan, aracının altındaki yükseltme torsiyonlarını sıkıp gevşetme ile ön yüksekliğini ayarlayabilirsin. arkaların yükseltilmesi için kısa vade için get kullanabilirsin. daimi yükselme içinse kit taktırman gerekli.erenilgezdi' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar 15 gün önce 1996 model Opel Frontera Sport Aldım aracım hakkında çok fazla bilgim yok formunuzu buldum ve üye oldum.Öncelikle bende Logo istiyorum.
balikay' Alıntı:zatenaracının önünü manual torsiyon ile yükselme durumun var. bu aracının teknik özelliği. get, helezon ve kit koymadan, aracının altındaki yükseltme torsiyonlarını sıkıp gevşetme ile ön yüksekliğini ayarlayabilirsin. arkaların yükseltilmesi için kısa vade için get kullanabilirsin. daimi yükselme içinse kit taktırman gerekli.