otecopel
fronteraaaaa gsm 05327620027
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO
Güzel sabırsızlıkla bekliyorum. saten benim makinede an ca hazır olacak.
Güzel sabırsızlıkla bekliyorum. saten benim makinede an ca hazır olacak.
eyvallah abi...sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
Gergedan güzel yakışmış, sanki gücüne güç katmış gibi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
ya o emek sizlerin kattığı heyecanla oldu. logoların fikir babası ( yoksa yengem için fikir annesi mi deseydim ) sizsiniz. tek başıma bir şey yapamazdım.mrdnmz' Alıntı:evet ilk örnekleri gördük. Güzel olmuşlar. Zaten araç ile bütünleştiğinde çok daha güzel oluyor. Öteki türlü sırıtıyor fakat gergedan süper olmuş... Dakar da tam yerini bulmuş gibi.
Diğerlerini de alınca takım tamamlanacaktır.
Bizlerde buluşmaya hazır olmuş oluruz inşallah...
Tekrar eline sağlık diyorum. Çok emeğin var bu işte....
balikay' Alıntı:ya o emek sizlerin kattığı heyecanla oldu. logoların fikir babası ( yoksa yengem için fikir annesi mi deseydim ) sizsiniz. tek başıma bir şey yapamazdım.
mrdnmz' Alıntı:tek başına herkes bir şeyler yapar. Önemli olan ortak hareket edebilmek
o yüzden buluşmaya kadar vaktimiz var en geç Haziran 20'de elimde olursa o arada da frontimi hazırlayacak vakti bulabilirim. Sizin tarafta bir sorun yok değil mi?
çok teşekkürler... giydirme ve logolar daha tamamlanmadı. kaliteli folyoya dış mekan baskısı yapıldı ama ne kadar kaliteli olursa olsun arazide kırık dal ve özellikle karaçalı dikenine fayda etmiyor. karaçalı dikeni boyayı geçip saca kadar indiriyor çizikleri.osman_vip90' Alıntı:@balikay
gercekten güzel olmuş arac
yeni logolarınla bol çamurlu günler yalnız bence logoların üstlerini renksiz birşeyle kaplatmak güzel olur logoların ömrü acısında gerçi yapıldı malzeme dayanıklıysa sıkıntı yok ;D
balikay' Alıntı:çok teşekkürler... giydirme ve logolar daha tamamlanmadı. kaliteli folyoya dış mekan baskısı yapıldı ama ne kadar kaliteli olursa olsun arazide kırık dal ve özellikle karaçalı dikenine fayda etmiyor. karaçalı dikeni boyayı geçip saca kadar indiriyor çizikleri.
tabiki el elden üstündür. değerlendirmek gerekir.osman_vip90' Alıntı:evet haklısın sert dikenler kötü oluyor , bugün bi abinin kaputta gördüm seffat bir kaplama yartırmış cizilmesin diye ordan aklıma geldi ondan söylemiştim , bi fikir sadece