yigittorun
Ana Kamp
Ynt: Forester 1999 S-Turbo; Atiker Lpg için Yardım Bilgi
bahçeşehir üniversitesindeyim...
bahçeşehir üniversitesindeyim...
yigittorun' Alıntı:bahsettiğim yayları alan abi itü maden bölümünde çalışıyor bilginize... ismi emre önsel bide arkadaşı var murat ikisindede forester vargeçen hafta itüde yanlarındaydım...
hayır servis yanlızca genel bakım yaptı onun dışında servis elemanı lpgciye gelip manifoldu söktü delikler lpg ci tarafından açıldı... sizin teklemeyle ilgili sıkınıtınızın sebebini bilmiyorum ama gezengen'inkisi maf sensörü yada bobinle alakalı olabilir...xenofx' Alıntı:teklemeyi detaylı olarak yazmıştım zaten ama tekrar yazayım, yokuş yukarı düşük devirlerde yarım gazla hızlanmak isterken bariz belli ediyordu onun dışında hissedebiliyordunuz ama çok değildi, şu an ise kullanılır gibi değil, benzinle devam ediyorum.
siz kiti taktırırken muhtemelen servisin size alt yapısını hazırlayacağız dediği manifold sökülüp enjektör deliklerinin açılmasıdır. çünkü motorcu olmayan lpg montajcıları bu işi yapamazlar. demekki onlar delikleri açtı lpg cide montaj yaptı.
Bu kadar km'yi sadece benzinle yapmak zor olmuş olsa gerek. Bende aracımı ne kadar kullanabilirim diye düşünüyordum, 200bini devirmem muhtemel demekki.
olasiliksiz' Alıntı:Muhtemelen değil hemen hemen garanti sayılır. 200bin ne ki![]()
İlanlara bakınca 200bin km civarında ve hatta daha önce motor yaptırmış birçok araç var da o nedenle merak etmiştim.