En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 358
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,808
Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Bende doktorların sabah saat 10:00'da hasta alımına başlamasını anlamıyorum. Daha erkeni yok mu bunun oradaki insanların sabahın köründe sıra almak için geldiklerini çokta iyi biliyorlar. Unutmadan bu beni çok sinirlendiriyor.

Etiketler

peşehodka' Alıntı:
yok doktor değil Psikiyatri servis Sekreteriyim

Heeee... :smiley: :smiley: :smiley:

Manik depresif nasıl bişey? Ciddiym..
Ne yapalım...

Kendi hallerine mi bırakılır, çokmu kızılır manik depresiflere? ;D

up8453' Alıntı:
çayın yanına simit isterim..... İçinden altın çıkan promasyonlu ekmeğin raftakilerden hangisi olduğunu göstermenizi isterim ;D ;D
:D uyar abı sımıt bol sen yeterkı gel ayrıca altın olan ekmege soz veremem o kampanya bugun bıttı alfonse abı;D ;D

Peeeeee.... kaçurdık altunlu epbeği tüh... ;D ;D

seyyah-34' Alıntı:
;D ;D Ben ilkay beyin burnun dibindeyim ama hala bana özelden cevap veripte fırının adını yazamıyor.üstelik alacağımız ekmeklerin ücretini ödeyeceğimizi söyledeğim halde ;D ;D ;D

Belki bi bildiği vardır ;D esnaf esnafı tanır ;) ;D ;D ;D

aytar63' Alıntı:
Bende doktorların sabah saat 10:00'da hasta alımına başlamasını anlamıyorum. Daha erkeni yok mu bunun oradaki insanların sabahın köründe sıra almak için geldiklerini çokta iyi biliyorlar. Unutmadan bu beni çok sinirlendiriyor.

Abartmıyorum, sekreter kızlara, "doktorlara 5 dakika ara ile randevu yazın" diyen hastahane patronlarına kızıyorum!!!.....

kemal abı ben ozelden cevap yazmıstım sana gelmedımı ??? ???
seyyah-34' Alıntı:
;D ;D Ben ilkay beyin burnun dibindeyim ama hala bana özelden cevap veripte fırının adını yazamıyor.üstelik alacağımız ekmeklerin ücretini ödeyeceğimizi söyledeğim halde ;D ;D ;D

tuhh be kızdırdık senı yıne alfonse abı ;D tamam abı sen nezaman gelmek ıstersen ben o gun promosyonlu ekmek yapacagım sen gelecegın gunu soylersın ben sana suprız olarak yaptırırm :D :D
Alfonse' Alıntı:
Peeeeee.... kaçurdık altunlu epbeği tüh... ;D ;D

seyyah-34' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
karınıma ağrılar girdi yanaklarım sızlıyor ;D ;D ;D

:( ancak gitti valla...

Bir konuyu bir kez izah etmesi yeterli, gayet net anlıyorum, anladığımı da belirtiyorum ama yok illa 2 - 3 kez tekrarlayacak, bir de üzerine "anladın mı" diye de sorunca bağlantı kopuyor... Allah biliyor beynimden neler geçtiğini ;D...

bi motorun iki üç parçasını öğrenemedim ya ona kızıyorum şu an

Perihan' a özel mesaj gönderip de cevap alamadığımda çok kızıyorum çoookkkkk. :mad:

Alfonse' Alıntı:
Abartmıyorum, sekreter kızlara, "doktorlara 5 dakika ara ile randevu yazın" diyen hastahane patronlarına kızıyorum!!!.....

Hahahaha yeni bir konumu açsak ne :D Hastanelerde sizi sinir eden şeyler :D

up8453' Alıntı:
tuhh be kızdırdık senı yıne alfonse abı ;D tamam abı sen nezaman gelmek ıstersen ben o gun promosyonlu ekmek yapacagım sen gelecegın gunu soylersın ben sana suprız olarak yaptırırm :D :D

Ok.... İçine altın koymayı boşver.... Döner koydur, daha iyi.... Altın mideme dokunuyo :smiley:

aytar63' Alıntı:
Hahahaha yeni bir konumu açsak ne :D Hastanelerde sizi sinir eden şeyler :D
Bu kadar kapsamı genişletmeyelim derim hastanede-işte-trafikte-evde-okulda ....vs derken konu karmaşası olabilir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri