aytar63' Alıntı:Pardon pardon pardon
İnatla randevu verilen saatte gelmeyen ve üstüne üstlük aradığımda 5 dakika sonra oradayım yalanını uyduranlara sinir oluyorum.
ferdane gül' Alıntı:Bu kadar kapsamı genişletmeyelim derim hastanede-işte-trafikte-evde-okulda ....vs derken konu karmaşası olabilir...
Bu ne acımaszlıktır böyle. peki o kadar mekanikçinin hiçmi çoluk çocuğu yok ,onların hiçmi gezmeye hakkı yok,motorcu kardeşlerim ne yiyecek.buarada otoşarjı satanlar köşelerköşesi olmayacakmı.peşehodka' Alıntı:şu arabaları bi şarjlı yapamadılar
o zaman onca motor parçası azberlemek zorunda kalmicaktık
mikrodalga fırın bile okadar karışık değil
Aaaa bak işte benim en çok bozulduğum noktada bu. şayet sebebinde haklı olduğunu belirten sebebler varsa müstesna ama kıvırmak için üretilen bahaneler zaten hemen kokuyor.skydiver26' Alıntı:Pazar günü yapılacak etkinliğe; Hafta içi dakika başı "gidiyoruz dimi" derken, Cumartesi 23.45 de arayarak türlü bahaneler uydurup gelmeyenlere sinir oluyorum....
Çok haklısınız,o yüzden ben emin olmadığım etkinliğe adımı bile yazmam(Sivasta olduğu gibi) belli olunca yazarım ve söylerim....skydiver26' Alıntı:Pazar günü yapılacak etkinliğe; Hafta içi dakika başı "gidiyoruz dimi" derken, Cumartesi 23.45 de arayarak türlü bahaneler uydurup gelmeyenlere sinir oluyorum....