En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 358
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,806
Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Kırmızı ışıklarda durmamız gerekirken arkamdan kornaya habire basıp yol müsait hadi yürüsene diye beni tahrik edenlere.

Etiketler

Bir takım galip geldiği zaman karşı takım taraftarlarının sanki hakkınızla yendiniz demesine kızıyorum. Olan olmuş üstelemenin ne gereği var :D

aytar63' Alıntı:
Bir takım galip geldiği zaman karşı takım taraftarlarının sanki hakkınızla yendiniz demesine kızıyorum. Olan olmuş üstelemenin ne gereği var :D
Evet hemen hakem satılmıştı dedikoduları yapılır....

Hakem satılmıştı, gol bişeye benzemiyordu, bedavacılar gibi yakıştırmalarda bulunanlarada gıcık oluyorum :D Aynı şey ama açıklama gereği duydum :D

tüymüş deyip kendi tüyenlere :smiley:
sürekli ciddi durmak için kendini telef edenlere
bir iyilik yapacam diye ödü patlayanlara
br iyilik yapıldığı zaman bundan ne çıkarı var diye düşünenlere

Buluşma yerinde beklerken sadece 15 dakika fazladan bekleyen kişinin , seni o kadar çok bekledimki deyip vefasızca buluşma yerini terk edene.

not: Tabiiki kişiler tüm bu yazdıkları olumsuzlukları kendileri hiç yapmayanladır umarım.

seyyah-34' Alıntı:
Buluşma yerinde beklerken sadece 15 dakika fazladan bekleyen kişinin , seni o kadar çok bekledimki deyip vefasızca buluşma yerini terk edene.

neden yapmayalım ki biz insan değilmiyiz hem yaparız hem kızarız ::smiley: :smiley:

not: Tabiiki kişiler tüm bu yazdıkları olumsuzlukları kendileri hiç yapmayanladır umarım.

Alıntı: peşehodka
neden yapmayalım ki biz insan değilmiyiz hem yaparız hem kızarız

İlahi ya perihan hanım karnıma ve yanaklarıma ağrılar girdi burada ;D ;D ;D ;D

Bir etkinlik sırasında tüm harcamaların bir kredi kartından olması ve daha sonra bunun paylaşılması çok doğal. Ancak o kişinin kredi kartını kullanmasındaki amaç sadece para puan kazanmaksa işte buna kızarım :D

direkiyon dersi alınan bölgenin çukurlar bölgesi olarak seçilmiş bir yer olamsına

Hafta sonu trekking etkinliğimiz var ama ben galiba grip oluyorum :(. Şansıma...

Ne zamanki bu ikili bir araya gelse hemen aklıma dursun ile temel,hacivat ile karagöz,lorel ile hardi geliyor. krizlere giriyor kızmak yerine kızarıyorum. :D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri