En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 358
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,808

Etiketler
Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

up8453' Alıntı:
ıs yerımın onune arac park yapana :mad: ::smiley:(fırıncı oldugum ıcın)

;D ;D "Abi kamyon gelcek" diye dükkanının önüne parkettirmeyen esnafa çok kızıyorum ;D ;D

Sizin fırın nerde bilader, ekmek ve park yeri lazımda ;D ;D ;D ;D ;D

siz neden şehirden ev almıyorsunuz kendinize, babanızın parası mı yok diyen insanlara çok kızıyorum
(şehirde oturmak istemiyorum şıkkı aklıllarına hiç mi gelmiyor bilmiyorum)

Bi işe yaramadan Ana baba parası yiyenlere çok kızıyorum ;)

kapının önünde bekleyipte doktor gelmedi mi diye soranlar çok kızıyorum merak ediyorum doktor camdan mı geliyor acaba

:smiley: :smiley: :smiley:kucukcekmecede alfonse bey buyrun gelın sız gemıylede gelsenız uyar ;D ;D ;D
[/quote]

peşehodka' Alıntı:
bişey sorucam deyipte muayene olup çıkanlara çok kızıyorum

Siz Doktor musunuz? Benim valide hekim.....

Bu konuyu görse kesin akşamları örgü örmeyi felan bırakıp buraya yazardı sabaha kadar.... ;D

Ama,
İnsanlıktan uzaklaşmış Doktor' lara da çok kızıyorum....
Kazanacağı parayı karşısındaki insanın canından daha çok düşünen Doktor' lara da kızıyorum....
Jinekolojik muayene odasına girmeye çalışan kocalara kızıyorum...
Jinekolojik muayene odasına yanından ayrılmasını istemediği için 8 yaşındaki oğlunu kızını da almak isteyen hanım hastalara kızıyorum...

Kızıyorum da kızıyorum.... :smiley:

Yeter yahu... Ferdane, konu açar mısın "En çok neye gülersiniz?" diye....Nütten :smiley:

Fatoş' un böyle bi konuya ilk mesajı: "En çok Alp' e gülüyorum" ;D ;D ;D

up8453' Alıntı:
:smiley: :smiley: :smiley:kucukcekmecede alfonse bey buyrun gelın sız gemıylede gelsenız uyar ;D ;D ;D

Teşekkürler....

çayın yanına simit isterim..... İçinden altın çıkan promasyonlu ekmeğin raftakilerden hangisi olduğunu göstermenizi isterim ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Siz Doktor musunuz? Benim valide hekim.....

Bu konuyu görse kesin akşamları örgü örmeyi felan bırakıp buraya yazardı sabaha kadar.... ;D

Ama,
İnsanlıktan uzaklaşmış Doktor' lara da çok kızıyorum....
Kazanacağı parayı karşısındaki insanın canından daha çok düşünen Doktor' lara da kızıyorum....
Jinekolojik muayene odasına girmeye çalışan kocalara kızıyorum...
Jinekolojik muayene odasına yanından ayrılmasını istemediği için 8 yaşındaki oğlunu kızını da almak isteyen hanım hastalara kızıyorum...

Kızıyorum da kızıyorum.... :smiley:

Yeter yahu... Ferdane, konu açar mısın "En çok neye gülersiniz?" diye....Nütten :smiley:

Fatoş' un böyle bi konuya ilk mesajı: "En çok Alp' e gülüyorum" ;D ;D ;D

yok doktor değil Psikiyatri servis Sekreteriyim

çayın yanına simit isterim..... İçinden altın çıkan promasyonlu ekmeğin raftakilerden hangisi olduğunu göstermenizi isterim ;D ;D
[/quote] :D uyar abı sımıt bol sen yeterkı gel ayrıca altın olan ekmege soz veremem o kampanya bugun bıttı alfonse abı;D ;D

Alp, yine beni güldürmeyi başardın, teşekkür ediyorum :smiley:...

İşi bilmediği halde, işi bilene de engel olan kör cahillere... Hem çok kızarım, hem de çok korkarım...

up8453' Alıntı:
:D uyar abı sımıt bol sen yeterkı gel
;D ;D Ben ilkay beyin burnun dibindeyim ama hala bana özelden cevap veripte fırının adını yazamıyor.üstelik alacağımız ekmeklerin ücretini ödeyeceğimizi söyledeğim halde ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri