En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 358
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,810
Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

Hastane koridorları özellikle acil sinirimi bozuyor hele o koku.

Etiketler

40 Yıl sonra işime son verdim ne sinir kaldı nede amansız mide ağrılarım şimdi oturmuş burada sizin halinize ağlarım ;D ;D ;D

Aman arkadaşar aman stresin vucudumuzda ilk vurduğu veya tahrip ettiği yer mide hemen arkasından da en değerli organımız beynimiz geliyor. hepinize sağlık ve sıhhatler diliyorum.
şimdilik bazı alışverişler için girdiğim şehir içi trafiğinde sinirlenme sebebi ile biraz zorlanıyorum onunda çaresini alacağımı alıp hemen acilen eve dönüp pc ile gezenbilire koşuyorum. bugün yaptığım gibi :D :D

Abi teşekkür ederim çok moral verdin :smiley: Daha yolun başındayız :smiley:

mümkünse hastalığım acillik olmasın diye dua ediyorum :smiley:

OOO arkadaşlar ,kana şükretmek olurmu demeyin,vücuttaki çeşitli yaralarla ugraşıyoruz,bazen kemiğe kadar açık ve kokulu yaralar olabiliyor;ben kaçabiliyorum ama hemşireler maalesef....Yaralara bile bakmak zor ...
Yaralarına bakım cihazı alınamadıgı için ayağı kesilecek hastaları gördükçe kızıyorum...

Ferdane hanım duygularınızı anlıyorum bende buna katılmak ve kızmak istiyorum. :D

up8453' Alıntı:
ıs yerımın onune arac park yapana :mad: ::smiley:(fırıncı oldugum ıcın)
İlkay bey o en çok kızdığınız araç bana ait ;D ;D hiçmi hatırlamıyorsunuz 10 günde bir şu yandaki siyah seyyah sizin oradan ekmek alıyor :D :D

:D :D :Dbende dıyorumkı bu aracı bır yerden hatırlıyorum meger kemal abımın aracıymıs gel abı bugun ekmek alırken cay ıcerız seyyah ta aksama kadar kapıda kalabılır kemal abı ;D
İlkay bey o en çok kızdığınız araç bana ait ;D ;D hiçmi hatırlamıyorsunuz 10 günde bir şu yandaki siyah seyyah sizin oradan ekmek alıyor :D :D
[/quote]

ekiNoks' Alıntı:
*Akşamdan bol alkol alıp, sabaha kadar da ayılamayıp, o halde işe gelip abuk subuk konuşmalarıyla etrafına rahatsızlık verenlere,

Yukarıda ben hiç erken gelmem, hep geç gelirim dedim ya.......
Buda doğru, Fatoşun bu yazdığınıda yaparım ;D (abuk sabuk konuşmak ve rahatsızlık dışında tabi) ;D

seyyah-34' Alıntı:
40 Yıl sonra işime son verdim ne sinir kaldı nede amansız mide ağrılarım şimdi oturmuş burada sizin halinize ağlarım ;D ;D ;D

Aman arkadaşar aman stresin vucudumuzda ilk vurduğu veya tahrip ettiği yer mide hemen arkasından da en değerli organımız beynimiz geliyor. hepinize sağlık ve sıhhatler diliyorum.
şimdilik bazı alışverişler için girdiğim şehir içi trafiğinde sinirlenme sebebi ile biraz zorlanıyorum onunda çaresini alacağımı alıp hemen acilen eve dönüp pc ile gezenbilire koşuyorum. bugün yaptığım gibi :D :D

En değerli organım "midem" dir.... ;D

Beynime değer verdiğini zırt pırt söyleyip, midemi önemsemeyen sevgiliye çok kızarım, hatta kızdım bikere, ısırıp camdan attım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri