aytar63' Alıntı:Hastane koridorları özellikle acil sinirimi bozuyor hele o koku.
Tmm o zaman bizde sana 1 saat önceden randevu veririzAlfonse' Alıntı:Ben hiç erken gelmem, hep gecikirim..... ;D ;D
Ne kadar uğraşırsam uğraşıyım... ;D
İlkay bey o en çok kızdığınız araç bana ait ;D ;D hiçmi hatırlamıyorsunuz 10 günde bir şu yandaki siyah seyyah sizin oradan ekmek alıyorup8453' Alıntı:ıs yerımın onune arac park yapana:
(fırıncı oldugum ıcın)
ekiNoks' Alıntı:*Akşamdan bol alkol alıp, sabaha kadar da ayılamayıp, o halde işe gelip abuk subuk konuşmalarıyla etrafına rahatsızlık verenlere,
mirkan' Alıntı:artık kızıp sinirlenmeyeceğim![]()
mirkan' Alıntı:söyleyemem sır![]()
ekiNoks' Alıntı:[attachment=1]
seyyah-34' Alıntı:40 Yıl sonra işime son verdim ne sinir kaldı nede amansız mide ağrılarım şimdi oturmuş burada sizin halinize ağlarım ;D ;D ;D
Aman arkadaşar aman stresin vucudumuzda ilk vurduğu veya tahrip ettiği yer mide hemen arkasından da en değerli organımız beynimiz geliyor. hepinize sağlık ve sıhhatler diliyorum.
şimdilik bazı alışverişler için girdiğim şehir içi trafiğinde sinirlenme sebebi ile biraz zorlanıyorum onunda çaresini alacağımı alıp hemen acilen eve dönüp pc ile gezenbilire koşuyorum. bugün yaptığım gibi![]()
![]()