En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 358
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,812

Etiketler

Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

kalp kıranlara da çok kızıyorum .
başı boş gezen gençlere ...
sorumsuz anne ve babalara .
beni anlayamayan herkese !
çoğu zamanda kendime ;D .

terlemeden çalışmadan zengin olabileceğini düşünen , evine ekmek dahi götüremezken aslan kesilen angut arkadaşlara ...

Eylemi ve söylemi asla birbirini tutmayan her insana kızıyorum.
Müsade etselerde bari kendilerine yardımcı olabilsem yok onada yoklar. demek bilerek yapıyorlar , o zaman kendi düşen ağlamaz diyorum heyhaaat bir yerini çarparçarmaz başlıyor ağlamaya, işte o zaman kızmam dahada katlanıyor dişlerim gıcırdıyor. :mad:

1. Sahip oldukları değerlerin kıymetini bilmedikleri gibi, eleştirenlere, hatta hakaret edenlere...

2. Haksız olduklarını bile bile sırf lafın altında kalmamak için boş konuşarak gereksiz gürültü kirliliği yaratan beylere... :smiley:

o dükkana gittiğimde arabamı hiç birşey yapılmamış bir önceki günkü hali ile görmeyee :mad: :mad: :mad:
bütün sigortalarım atıyorr bazen kısa devre bile yapıyorum ;D

Bazen durduk yere hiçbir şey yokken sürekli içimde fırtınalar kopmasına, her şey kötü giderken de keyfimin acayip yerinde olmasına sinir olurum.

Hayat, sakin sakin, her şeyi yerinde ve zamanında yaşayınca güzel bence. :smiley:

Kısa bir tanımlama:
İNSAN: Bir damla Kan Bin Endişedir.

En güzeli inişli çıkışlı olan yaşamdır. yoksa hep iyi veya hep kötü olmak insanın fıtratı değildir.

adrenalim' Alıntı:
o dükkana gittiğimde arabamı hiç birşey yapılmamış bir önceki günkü hali ile görmeyee :mad: :mad: :mad:
bütün sigortalarım atıyorr bazen kısa devre bile yapıyorum ;D

sabır... :smiley:

Kafamın içindeki tilkilere... ::smiley:

Hayatı toz pembe yaşayın. Hiçbir şeye kızıp sinirlenmeyin ???
Herkesle dost olun, herkesle arkadaş, ömrümüz geçiyor bakın, yavaş yavaş :smiley: ;) :D 8)

http://www.youtube.com/watch?v=Y5jripKkN0w

FENERBAHÇE - Efes dün cumhubaşkanlığı kupası maçı vardı FENERBAHÇE olarak tüm maçı önde götürdük ama efes maçıda kupayıda aldı sinirimden kudurdum. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri