tesekurler .. su guvenılmez olanlar ıfadesı, sanırım fazla abartılı yada aslında hor kullanalabılenler( bu acıdan bakıldıgında aslında daha kullanıslılar )..... ) yazılabılırdı kı aralarınada soma olan tool gayet yuksek performanslı dıyebılırız lambalı olan kucuk ıse alısıldıgında bırakıllamama ozellıgı var ..tek elle acılabılen cakılar kolaylık saglıyabılıyor haklısınız ..turan tactical' Alıntı:Çok güzel çakılar Sn.İlbeğ,
Daha önce yazdığınız gibi ucuz ve kullanılmaz olanların da artık envanterinizden eşe dosta göz hakkı olarak dağıtılıp, daha rafine, güvenilmeyecek birşeyin olmadığı bir koleksiyonunuzun olmasını diliyorum
Bu arada çakıları tek el başparmağı ile açmanıza olanak tanıyan delik (Ör.Spyderco) ya da pimler (Ör.Kershaw) öyle kolaylaştırmış işimi ki, sizin resimlerdeki ya da herhangi bir yerde bu özelliği olmayan Victorinox'lar filan çok kullanışsız geliyor gözüme. Yanlış anlamayın bu benim görüşüm
Yani bir çakının mazallah, açılması için kullanacağınız ikinci bir elinizin olmadığı ve gerçekten hızlı açmanız gereken anları düşünerek kendi çapımda panik atakçılık oynuyorum işte
Saygılar,
TT
turan tactical' Alıntı:...
Bu arada çakıları tek el başparmağı ile açmanıza olanak tanıyan delik (Ör.Spyderco) ya da pimler (Ör.Kershaw) öyle kolaylaştırmış işimi ki, sizin resimlerdeki ya da herhangi bir yerde bu özelliği olmayan Victorinox'lar filan çok kullanışsız geliyor gözüme. Yanlış anlamayın bu benim görüşüm
Yani bir çakının mazallah, açılması için kullanacağınız ikinci bir elinizin olmadığı ve gerçekten hızlı açmanız gereken anları düşünerek kendi çapımda panik atakçılık oynuyorum işte
Saygılar,
TT
turan tactical' Alıntı:herhangi bir yerde bu özelliği olmayan Victorinox'lar filan çok kullanışsız geliyor gözüme.
schweps' Alıntı:Çakının tek elle açılıyor olması büyük avantaj gerçekten ve victorinox'larda bu özellikte modeller var.
Bu modeller ayrıca, bıçağın açıldığı pozisyonda kilitlenmesi gibi daha hayati bir özellik de taşıyorlar.
deserteagle' Alıntı:Doğru.
deserteagle' Alıntı:Valla o tırtıklı kısım konusunda benim uygulayacağım asıl yöntem satın alırken tırtıksızını seçmek olurdu. ;D
Bu bıçağı hiç elime alıp incelemedim ama ağız s şeklinde bir dalgaya sahip. Bunun hakkını vermek zor. Plastik bir cetveli bir kat ince zımpara ile sarıp cetvelin köşesini kullanabilirdim ama farazi konuşmayayım, durum ancak deneyince netleşir.
deserteagle' Alıntı:Valla o tırtıklı kısım konusunda benim uygulayacağım asıl yöntem satın alırken tırtıksızını seçmek olurdu. ;D
Bu bıçağı hiç elime alıp incelemedim ama ağız s şeklinde bir dalgaya sahip. Bunun hakkını vermek zor. Plastik bir cetveli bir kat ince zımpara ile sarıp cetvelin köşesini kullanabilirdim ama farazi konuşmayayım, durum ancak deneyince netleşir.
schweps' Alıntı:Eylem hocam merhaba,
Çakının ağzındaki tırtıklı kısım için nasıl bir bileme yöntemi uygulamak lazım?
) evet bıraz bak cıcıme havası olmus bende rahatsız oldum aslında... bır kacını kaldırabılsek sevınırım bıle ama sanırım sılınemıyorTEKNOTURK' Alıntı:Sayın ilbeğ, sevdiğiniz bıçaklarınızı ard arda yayınlamışsınız, öyle ki yeni bir başlıkta "Bıçak koleksiyonlarını paylaşmak" şart olmuş
Yeni bir konu açayım da, kimin ne çeyizi varsa dökülsün ortaya ;D ;D