EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CQC7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 176,985
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

mergen' Alıntı:
Bu arada Turan Bey sanırım tabancatüfek.com'da da aynı isimle yazıyorsunuz değil mi?

Evet Sn.Mergen,
İnternet ortamında latife olsun diye edindiğimiz mahlastan kurtulamadık, yaklaşık 4 senedir tüm forumlara bu isimle iştirak ediyorum :smiley:
Saygılar,
TT

Etiketler
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Merhabalar, paylaşımınızı ben göremiyorum, merak ettim.

Iceman®' Alıntı:
mevcut yardımcı ekipman kadromda bulunan gerber mp600 ve maglite'a ek olarak yeni kontenjan açtım ve bu kontenjanı da victorinox rescue tool yazılı ve sözlü mülakatlar neticesinde hak kazarak elde etti.
işte kendisinin vaat ettiği icraatlarının testinin video kaydı.
kendisi bu testten 100 üzerinden 82 geçer puan alarak sabit kadroda yerini buldu.

http://www.youtube.com/watch?v=adrACEY3HTQ

çok kaliteli olmasa da her zaman yanımda taşıdığım Smith Wesson Pocket Protector sahibiyim.

isasoydan' Alıntı:
Merhabalar, paylaşımınızı ben göremiyorum, merak ettim.
youtube'da yüklü. muhtemelen yutupu açamadığınız içindir.
yutupta "victorinox rescue tool real test" yazıp aratırsanız çıkan ilk video benim :smiley:

Arazide vazgeçilmez malzeme,şehir içinde küçük çakı her zaman lazım.

teşekkür ederim...

Iceman®' Alıntı:
youtube'da yüklü. muhtemelen yutupu açamadığınız içindir.
yutupta "victorinox rescue tool real test" yazıp aratırsanız çıkan ilk video benim :smiley:

selamllar arkadaşlar,sizin tecrübelerinize ihtiyacım var:smiley: takım elbiseyle kullanabileceğim kemere takma aparatı olan çok şık bir çakı almak istiyorum bıçağın boyu 8 cm yı geçmeyen ve tırtıksız olması tercıhlerım arasında.Ben hergün yanımda değisik boyut ve modellerde çakı taşıyorum ancak takım elbise giyindiğim zaman herhangi bir durumda çakınızı çıkarınca etraftaki insanların garip bakışlarına maruz kalıyorsunuz işte şıklığı ile bu bakışları aza inderecek bir çakı arıyorum 80 en fazla 100 tl ye kadar ama o kadar olmasa daha ıyı:smiley: crkt kıss 5500 modeli çok hosuma gidiyo ama hem sahte olabılme ihtimalı hemde ücreti yanına yaklastırmıyor:smiley: hepınıze saygı ve sevgilerımle şımdıden tesekkür ederım

zoro' Alıntı:
selamllar arkadaşlar,sizin tecrübelerinize ihtiyacım var:smiley: takım elbiseyle kullanabileceğim kemere takma aparatı olan çok şık bir çakı almak istiyorum bıçağın boyu 8 cm yı geçmeyen ve tırtıksız olması tercıhlerım arasında.Ben hergün yanımda değisik boyut ve modellerde çakı taşıyorum ancak takım elbise giyindiğim zaman herhangi bir durumda çakınızı çıkarınca etraftaki insanların garip bakışlarına maruz kalıyorsunuz işte şıklığı ile bu bakışları aza inderecek bir çakı arıyorum 80 en fazla 100 tl ye kadar ama o kadar olmasa daha ıyı:smiley: crkt kıss 5500 modeli çok hosuma gidiyo ama hem sahte olabılme ihtimalı hemde ücreti yanına yaklastırmıyor:smiley: hepınıze saygı ve sevgilerımle şımdıden tesekkür ederım
cok hosnut olmasamda takım elbıse gıymek dumunda kaldıgım zamanlar crkt mı (5500g ) yanıma alıyıyorum cakıdan daha cok sankı bı takı gıb en azından dızayn olarak harıka ama dedıım gıbı cakı deıl bır takı gıbı dusunulmelı bence takımın yanında en cok yakısan crkt ; bıcak kalıtesı vs gıbı konuları ayrı tutarak, aksesuar olarak degerlendırıldınde kesınlıkle crkt dıyorum ..bendekı modelı http://www.copsplus.com/prodnum4312.php

sayın ilbeğ öncelikle soruma vermiş olduğunuz cevap için çok teşekkür ederim.kullandığınız model çok güzel ve şık benim yurtdışında çakı getirme imkanım yok ancak bu çakıyı almayı çok istiyorum ülkemizde bu çakının orjinalını nerde ve ne kadara bulabılırım gitti gidiyorda var ancak orjinal diil yardımlarınız ıçın sımdıden tesekkür ederım saygılar av.halil karasu

Her zaman üstümde 4 tane çakı taşırım.

1.LEATHERMAN CHARGE
2.Sol cepte Sog Blink
3.Sağ cepte Victronix yada Wenger Çakı
4.Cüzdanda yine ufak bir Buck çakı

;D

Bir adet Gerber pr 3.0 çakı ve Gerber crucial tool her zaman yanımdadır...

Şayet çok amaçlı bir alet arayanlara gerber crucial tool' u şiddet ile tavsiye ederim.Ben daha böyle sağlam ve ergonomik yapıda üretilmiş bir alet görmedim.

http://www.youtube.com/watch?v=SXd8WJ2pSI4

zoro' Alıntı:
sayın ilbeğ öncelikle soruma vermiş olduğunuz cevap için çok teşekkür ederim.kullandığınız model çok güzel ve şık benim yurtdışında çakı getirme imkanım yok ancak bu çakıyı almayı çok istiyorum ülkemizde bu çakının orjinalını nerde ve ne kadara bulabılırım gitti gidiyorda var ancak orjinal diil yardımlarınız ıçın sımdıden tesekkür ederım saygılar av.halil karasu
acık artırma sıtelırınde sahtelerı olabılmekle bırlıkte orjınal satanlarda var ama yınede garantı olması acısından buyuk magzaları tercıh edebılırsınız bende acık arttırma sıtesınden almıstım zaten...:smiley:

ilbeğ elinizdeki çakı sahte:smiley: crkt kiss gold diye bir model yok.crkt nın resmi sitesındekı crkt kıss 5500 modeli gold değil.2 modeli var biri sizin gösterdiğniz ve gold olmayan model diğeri teflon kaplama siyah olan modeli biilginize efendim;)

zoro' Alıntı:
ilbeğ elinizdeki çakı sahte:smiley: crkt kiss gold diye bir model yok.crkt nın resmi sitesındekı crkt kıss 5500 modeli gold değil.2 modeli var biri sizin gösterdiğniz ve gold olmayan model diğeri teflon kaplama siyah olan modeli biilginize efendim;)
sanırım sahte ve altında kaplamıslar :smiley:)) su lıklere bakabılırmısınız
http://www.copsplus.com/prodnum4312.php
http://www.fernknives.com/columbia-river/24k-kiss-plain-edge/1218/
http://www.osograndeknives.com/crkt/crkt_-_kiss,_24k_gold_plated.htm
http://urun.gittigidiyor.com/CRKT-Kiss-5500G-Gold-Bicak_W0QQidZZ29699191

son olarakta bı acık artırma sıtesı turkıyeden .. bendekı muhrtemelen sahte olabılır ama aldım yerdekı musterı yorumları gayet olumlu :smiley:)anlasılan bayagı meshur su 5500g modelının sahtesı her yerde var altın kaplama bı sahte cakı belkı altınıda sahtedır :smiley:)))))) beydfendı bu modelın crkt tarafında az uretıldıgı yazıyor ...bızı kandıracaklar ya :smiley:) neler yazılmıs

http://www.knifedealsplus.com/columbia-river-knife-tool/crkt-folders-kiss-peck.html CRK-5500S, CRKT Spectra Bıçak KISS yazanı ıncelermısınız ayrıca

zoro' Alıntı:

Firma sitesinde bulamadığınız her ürün sahte değildir. Üretimden kalkmış bir ürün de olabilir. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR