EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CQC7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 176,976
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

arkadaşlar leatherman juice xe6 almak istiyorum kullanan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum? kılıfta belde taşımıyacağım cepte taşımak istiyorum görüşleriniz

Etiketler
Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Arkadaşlar benimde ufak çaplı bir çakı kolleksiyonum var. Önceleri birtakım çok gösterişli komando ve sustalı bıçaklar edindim, bunlardan sonra büyük boy avcı bıçakları biriktirdim. Ama bunları sadece süs olarak tutuyorum. Zaten kullanım alanı yok.

Arabamda ve Traktörümde mutlaka ihtiyacım olduğundan yanımda taşıdığım çakılarımda mevcut. Sizlere MAUSER yüksek kaliteli çelik çakıları tavsiye edrim.
Kesinlikle pas tutmaz ve kısa küt, kalın bir yapıya sahip. Aynı zamanda bu markanın çakıları enli olduğundan çok sağlam. En çok hoşoma giden yanı ise yanınızda taşıyabiliyor olmanız ve çok kullanışlı olması.

slmlar edc konusnda yardımınıza başvuracaktım.elimde victorınox huntsman spartan swısschamp workchamp ve küçük boy bi çakısı war ve gerber clutch 7 numara opinel war.sizce gunluk hayatta hangılerı taşınmalı tek bı ayrıntı ufak maglıte fener taşıyorum ve swiss card ım hep cuzdanımda.ancak taşımayla ılgili olarak bende kılıfla taşımayı sevmiyorum cepte taşıyorum ve bir avukat olarak teknık bır ısım olmuyo yardımlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkürler saygılarımla

Zoro kardeşim, cebinizde değilde günlük hatatta kullanabileceğiniz, kemerinize takılabilen çok küçük çakılardan tavsiye ederim. Bunlar yasak değil ve güvenlikçiler vs. seslenmiyor.

Eğer çok seyehat eden bir kişi iseniz küçük bir çakı zaman zaman gerekiyor. Zaten toplum içinde abartılı bir şey taşımak doğru olmaz.

arkadaşlar yakında abd ye gıdıcek bır arkadaşım var ona leatherman siparişi vermek istiyorum leatherman juice xe6 ve leatherman wave düşünüyorum.ne kadar tutabılır ve reeshop tan mı alması daha karlı olur?? yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla avukat halıl karasu

Nihayet bir Victorinox'um oldu. Victorinox Hiker modeli. Basit ama kullanışlı.

hayırlı olsun gule gule kullanın :smiley:

üzerimde bıçak çakmak küçük fener kalem hiç eksik etmem

Bende; Çakı, fotoğraf makinesi, telefon ve cebimde bir kuşun kalem mutlaka bulundururum.

Victorinox Classic SD

Daha önce Mauser marka bir bıçağım vardı çantamda taşıdığım. Ancak biraz büyük olduğu için arada sırada sorun oluyordu. Onun yerine Victorinox'u koydum.
Ayrıca, İlbeğ adlı arkadaşa teşekkür ederim. ;)

Bu konu çok keyifli gidiyor :smiley: Genel EDC hakkında paylaşım için de http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52354.msg587229#msg587229 konuya da paylaşımlarınızı bekliyorum.

mevcut yardımcı ekipman kadromda bulunan gerber mp600 ve maglite'a ek olarak yeni kontenjan açtım ve bu kontenjanı da victorinox rescue tool yazılı ve sözlü mülakatlar neticesinde hak kazarak elde etti.
işte kendisinin vaat ettiği icraatlarının testinin video kaydı.
kendisi bu testten 100 üzerinden 82 geçer puan alarak sabit kadroda yerini buldu.

http://www.youtube.com/watch?v=adrACEY3HTQ

Iceman®' Alıntı:
mevcut yardımcı ekipman kadromda bulunan gerber mp600 ve maglite'a ek olarak yeni kontenjan açtım ve bu kontenjanı da victorinox rescue tool yazılı ve sözlü mülakatlar neticesinde hak kazarak elde etti.
kendisi bu testten 100 üzerinden 82 geçer puan alarak sabit kadroda yerini buldu.

Allah muhtaç etmesin...

;D ;D ;D

Iceman®' Alıntı:

;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

SON KONULAR

Geri