zoro' Alıntı:arkadaşlar selamlar yakın zamanda gerber tool almak istiyorum model olarak tecrübeli olan arkadaşların yardımını bekliyorum saygılarımla
Iceman®' Alıntı:mevcut yardımcı ekipman kadromda bulunan gerber mp600 ve maglite'a ek olarak yeni kontenjan açtım ve bu kontenjanı da victorinox rescue tool yazılı ve sözlü mülakatlar neticesinde hak kazarak elde etti.
işte kendisinin vaat ettiği icraatlarının testinin video kaydı.
kendisi bu testten 100 üzerinden 82 geçer puan alarak sabit kadroda yerini buldu.
schweps' Alıntı:Eldiven olmadan pek işe yaramayacak gibi gözüküyor.
Paylaşım için teşekkürler.
testte de göreceğiniz üzere ekstradan başlık giydim ne olur ne olmaz diye. ayrıca günlük gözlüklerimde mevcuttu fakat darbelerde cam sıçraması çok çok azdı. çünkü ön cam mikalı yapıda olduğundan pek kolay dağılmıyor. toz haline gelen parçaları ancak bıçak arasında kalıyor ki bunu videoda da görmeniz mümkün, bıçak dişlerindeki tozlari temizliyorumSÜVARİ' Alıntı:Eldiven olmadan kullanılamayacağı kesin. Aynı zamanda gözlerinize dikkat etmek gerek, en azından bir gözlük olmalı. Testeresini kullanırken çam parçaları sıçrayabilir.
daha önce size pm olarakta gerber'i uzun uzun anlatmıştım. multi plier 600 kullanıyorum ve çok memnunum.zoro' Alıntı:arkadaşlar selamlar yakın zamanda gerber tool almak istiyorum model olarak tecrübeli olan arkadaşların yardımını bekliyorum saygılarımla
Iceman®' Alıntı:daha önce size pm olarakta gerber'i uzun uzun anlatmıştım. multi plier 600 kullanıyorum ve çok memnunum.
ama tavsiyem gidin yerinde görün, kurcalayın öyle beğenip alın.