Teşekkür ederim. Geri giderken görünen Fiat Linea araç yolun giriş kısmını engellediği için ilk önce yanından düz çıkmaya çalıştım, ama böyle rampalarda aracı biraz hızlandırıp sonra rampaya çıkmak lazım, fakat yolun fiziki yapısından dolayı ve Lineanın yolun giriş kısmını kapatmasından dolayı hızlı giriş yapma imkanım yoktu. Dolayısıyla son çare geri geri çıktım. Aracım 4x4 olsaydı düz çıkardım eminim.ozturk1976' Alıntı:merhaba güzel performans sergilemiş lastikler güle güle kullanın yalnız videoda bir yerden geri geri çıkıyorsunuz neden acaba ?
CER26' Alıntı:aklımızda olsun
video bilgilendirdi.
böyle bi bilgiden haberim yoktu. Teşekkürler.
Rica ederim. 2 çeker ve önden çekişli araçlarda böyle rampa vede kaygan zeminlerde çıkmakta çok zorlandığım yerlerde genelde ben bu taktiği uyguluyorum. Çünkü aracın yönünü geriye çevirince motorun ağırlığı eğimden dolayı ön lastiklere daha fazla basınç uygulayıp, yere daha fazla tutunmasını sağlıyor
serkan lastikle çok alakalı bi durum bu.yani araç 4çeker olur ama lastik asfalt lastiği ise bi avuç yol alamassın.SERKANEFE' Alıntı:4x4 başka bişi zaten, bundan sonra 4x4 olmayan hiç bir araç almam, yinede büyük konuşmiyimde.
Yol almayı bilmem de kar üzerinde fren standart lastiklerle çok kötü. Hatta bu lastiklerin dört mevsim olmadığını düşünüyorum zaman zaman. Düşünün yani o kadar kötü karda fren.JUNİOR' Alıntı:serkan lastikle çok alakalı bi durum bu.yani araç 4çeker olur ama lastik asfalt lastiği ise bi avuç yol alamassın.