mancar' Alıntı:Güvenlik ve performans demek yeterli olur sanırım.
SERKANEFE' Alıntı:neden kış lastiği alma ihtiyacı duyuyorsunuz ? diye soru sorulmaz ama gerçekten merak ediyorum neden ihtiyaç duyuyorsunuz ?
Sivas'ta yaşıyorum,köyünde çalışıyorum...
SERKANEFE' Alıntı:neden kış lastiği alma ihtiyacı duyuyorsunuz ? diye soru sorulmaz ama gerçekten merak ediyorum neden ihtiyaç duyuyorsunuz ?
yigiterc' Alıntı:Duster'ın kapısından dönüp de Niva alan biriyim ama cevaplıyayım:
Tokat'ta çalışıyorum. Burada kışın kar yağar.Ama asıl sıkıntı yollarda bu karın buz yapması. Her gün köye gidiş geliş için 4x4 aldım. Üzerinde OK144 lastik var şu an. Bu lastikle derin karda çıkarım. Ama inerken asfasltta ilk frende aşağıya baraja uçarız.
Bu yüzden lastikcim.com dan 175/80/16 Toyo lastik aldım bir takım.
Nexen kış lastikli Corolla'yla bile yaptıklarıma Balıkesir'deki arkadaşlar inanmıyorlar.
Aslında kısaca, ''Aydın'da yaşamadığımız'' için yazsak yeterdi ....
youngsun' Alıntı:Arkadaşlar, ARBÖ'nün yaptığı testin asıl birincisi Continentaldir. Çünkü hemen hemen her koşulda Blizzaktan yi sonuş elde etmiş. Ama gürültü ve yuvarlanma direncindeki düşük puanlardan dolayı 2. olmuş.
Demek ki en kral kış lasti Crossconticontact winter! Adeti 320 TL
bende aynı lastıkten aldım tanesını 200 tl ye aldım sız kaça aldınız? ıslak zemınde denedım bana ıyı geldı karda daha kısmet olmadıMonti' Alıntı:Tavsiyeler uzerine GT RADIAL aldım. Fiyatda cok makul.
http://gtradial-tr.com/desen.asp?desen=80&title=Champiro-wtax