mimar_ankara
Kamp III
Ynt: Duster Kış Lastiği
Dunlop sj6, lassa Iceways, Kumho kw22 nin agresif desenleri..
Dunlop sj6, lassa Iceways, Kumho kw22 nin agresif desenleri..
sonerim75' Alıntı:arkadaşlar bi sualim olacak ben lassa bayisinden 4x4 duster aracım için sipariş verdim.Ancak bana verilen sipariş lastiği snoways 2c modeli yalnız bu lastiğin türüne lassanın kendi sitesinden baktığımda hafif ticari lastiği olarak görünüyo.4x4 araçlar için uygun olan lastik ise competüs winter diye geçiyo.sizce snoways 2c llastiklerde duster için uyumlu olurmu
mancar' Alıntı:Aracımda bende competus winter kullanıyorum tek seçenek var zaten lassa da kendi sitesine de girerseniz görürsünüz isterseniz satıcıyla tekrar görüşün.
sonerim75' Alıntı:can bey bende siparişimi değiştirip competüs winter yaptım nasıl memnunmusunuz lastiklerden kışın kullandınızmı
sonerim75' Alıntı:can bey bende siparişimi değiştirip competüs winter yaptım nasıl memnunmusunuz lastiklerden kışın kullandınızmı
can bey bişi daha sorcam lastik basıncını kaç psi yapmam gerekiyo siz kaç yaptınız.mancar' Alıntı:En doğrusunu yapmışsınız. Ben geçen kış boyunca karlı dağ yollarındaydım, memnunda kaldım. Bazı denemeler de yapmıştım performansı nasıl diye. Süratlenip ani durmalarda fren mesafesi gayet iyiydi ve herhangi bir kızaklama yapmamıştı. ABS de devreye oldukça geç giriyordu. Tabi bu ne kadar hızlı gittiğinize bağlı olarak değişir. Hatta sırf buz olan eğimli bir yere girmiştim herhangi bir kayma yaşamamıştım.