troyexplorer
Zirve
Ynt: Duster Kış Lastiği
Sıfırı ne kadardı?
Sıfırı ne kadardı?
sozatman' Alıntı:Birde şunu öğrenmek istiyorum üzerindeki conti 4 mevsim lastikler kışın nasıl bir performans veriyor
sozatman' Alıntı:Kışın gelmesiyle lastik almanın da zamanı geldi aracım 4*2 sizden yardım rica ediyorum continental ile good year arasında kaldım ikisininde fiyatı aynı değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Bunun cevabıda aynı, m+s lastikler marka ne olursa olsun 4x2 bilmiyorum ama 4x4 de çıkarken sorun yok ama inerken frende sıkıntılı panikleyip fren diplenirse hele arka başka tarafa ön başka tarafa gidiyor , virajı çok az hızlı döndüğünüzde arkayı savuruyor, daha önceki corsa aracımda contiwinter kar lastikleriyle bu sorunları yaşamıyordum.glamdring' Alıntı:aynı soruyu arkadaşımız benden önce sormuş. ancak ben şöyle sorayım: 2013 4*2 dusterımın üzerinde michelin latitude "m+s" ibareli lastik var. m+s bildiğiniz gibi mud+snow demek oluyor. acaba ankarada daha önce kışı bu lastik geçiren var mı?? performansı nasıldır???
sakyuz' Alıntı:Bu konuda çok şey yazılabilir ama özeti şu:
Bir lastiğin m+s ile işaretlenebilmesi için herhangi bir performans gereksinimini karşılaması gerekmiyor sadece lastik yüzeyindeki desenle ilgili bir konu herhangi bir objektif testi yok. Dağ+Kar tanesi logosu ile işaretlenen kışlık lastiklerin ise belli standartları karşılaması gerekiyor. Karar sizin.
kar lastiği ile BF lerin fiyatı aynı aşağı yukarı sorunu BF de çözecekse görüntüsüde güzel konumunda karar verememek