Duster Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 431
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,625

Duster için hangi kış lastiği?

• Goodyear UG8

Kullanılan: 4 12.1%
  • Continental CrossContact Winter

Kullanılan: 8 24.2%
  • Yokohama Geolander I/T GO71

Kullanılan: 5 15.2%
  • Lassa Competus Winter

Kullanılan: 3 9.1%
  • Petlas W651 /Starmaxx W850

• Brigestone Blizzak LM80

Kullanılan: 2 6.1%
  • Pirelli Sottozero3/ Scorpion Winter

Kullanılan: 4 12.1%
  • Sava Eskimo SUV

Kullanılan: 0 0.0%
  • Falken HS 449

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diger

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
Ynt: Duster Kış Lastiği

günceldir
selamlar
elimde 4 adet pirelli sottozero kar lastiği var bir sezon kullanıldı geçen sene. ve şimdi ölçü değişikliği dolayısı ile boşa çıkmış durumda.ölçü 215/65/16
fiyat 650 tl dir
ilgilenenlerin
armanboyaciyan@gmail.com adresinden bana ulaşabilirler

Kışın gelmesiyle lastik almanın da zamanı geldi aracım 4*2 sizden yardım rica ediyorum continental ile good year arasında kaldım ikisininde fiyatı aynı değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

Daha once Duster arac uzerinde yapilan.lastik testi tablosunu.eklemistik.ama.sanirim gorunmuyor artik.
Testte Brigestone her ne kadar 1. olsa da Conti her disiplinde basariliydi.
Conti cok iyi.

conti crc winter 4*4 lastiği olarak geçiyor ama bizim ki gibi 4*2 lerde de kullanılabilir sanırım hata yapmak istemiyorum

Birde şunu öğrenmek istiyorum üzerindeki conti 4 mevsim lastikler kışın nasıl bir performans veriyor

Karda çıkmaya heryere çıkıyor fakat yokuş aşağıya inerken sakat , bende BF nin karda yokuş aşağıya inerken frenlemedeki performansını merak ediyorum. Karda tecrübe eden varmı?

sozatman' Alıntı:
Birde şunu öğrenmek istiyorum üzerindeki conti 4 mevsim lastikler kışın nasıl bir performans veriyor

Arkadaşlarında dediği gibi çıkmasına çıkıyor karda kayma dahi yapmaz esp var ise kabiliyetide iyi ama inmesinde frenlenmede sıkıntı oluyor tabi.. Herzaman kar görüyorsanız Erzurum gibi vb şehirlerde öyle alın yoksa şehre bi iki kar yağar veya karda kampa giderim diye alıcaksanız, bence çok gerek yol gibi..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Gümüşhanedeyim erzurumdan pek bir farkı yok kar yağıyor kalkmıyor sanırım bizim için olmazsa olmaz kış lastikleri , goodyear , bridgestone , conti , lassa arasında gidip geliyorum

sozatman' Alıntı:
Kışın gelmesiyle lastik almanın da zamanı geldi aracım 4*2 sizden yardım rica ediyorum continental ile good year arasında kaldım ikisininde fiyatı aynı değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

aynı soruyu arkadaşımız benden önce sormuş. ancak ben şöyle sorayım: 2013 4*2 dusterımın üzerinde michelin latitude "m+s" ibareli lastik var. m+s bildiğiniz gibi mud+snow demek oluyor. acaba ankarada daha önce kışı bu lastik geçiren var mı?? performansı nasıldır???

glamdring' Alıntı:
aynı soruyu arkadaşımız benden önce sormuş. ancak ben şöyle sorayım: 2013 4*2 dusterımın üzerinde michelin latitude "m+s" ibareli lastik var. m+s bildiğiniz gibi mud+snow demek oluyor. acaba ankarada daha önce kışı bu lastik geçiren var mı?? performansı nasıldır???
Bunun cevabıda aynı, m+s lastikler marka ne olursa olsun 4x2 bilmiyorum ama 4x4 de çıkarken sorun yok ama inerken frende sıkıntılı panikleyip fren diplenirse hele arka başka tarafa ön başka tarafa gidiyor , virajı çok az hızlı döndüğünüzde arkayı savuruyor, daha önceki corsa aracımda contiwinter kar lastikleriyle bu sorunları yaşamıyordum.
Kar lastiğimi yoksa BF mi alsam karar veremiyorum , Benim çamurla araziyle işim yok sadece kar yağdığında performans önemli, bir yandanda BF lerin görüntüsü güzel karda deneyen yokmu bu lastiği yokuş aşağıya inerken hakimiyet ve frenlemesi nasıl?

Bu konuda çok şey yazılabilir ama özeti şu:
Bir lastiğin m+s ile işaretlenebilmesi için herhangi bir performans gereksinimini karşılaması gerekmiyor sadece lastik yüzeyindeki desenle ilgili bir konu herhangi bir objektif testi yok. Dağ+Kar tanesi logosu ile işaretlenen kışlık lastiklerin ise belli standartları karşılaması gerekiyor. Karar sizin.

sakyuz' Alıntı:
Bu konuda çok şey yazılabilir ama özeti şu:
Bir lastiğin m+s ile işaretlenebilmesi için herhangi bir performans gereksinimini karşılaması gerekmiyor sadece lastik yüzeyindeki desenle ilgili bir konu herhangi bir objektif testi yok. Dağ+Kar tanesi logosu ile işaretlenen kışlık lastiklerin ise belli standartları karşılaması gerekiyor. Karar sizin.

cevap için saolun. dediğiniz gibi kış lastiği alınca soru işaretleri giderilmiş oluyor. ancak ben ankarada kışın üzerindeki m+s lastiklerle idare edebileceğimi bilsem kış lastiği almak yerine ertesi sene bf ya da yokohama a-t lastik alıp üzerindeki 4 mevsimleri de değiştirmiş olmak ve arada kış lastiğine ayrıca para vermemiş olmak. ama imkan varsa en doğrusu kış lastiği takmak tabii.

Kar lastiğinin sorunu çözmesinde şüphem yok , kar lastiği ile BF lerin fiyatı aynı aşağı yukarı sorunu BF de çözecekse görüntüsüde güzel konumunda karar verememek

kar lastiği ile BF lerin fiyatı aynı aşağı yukarı sorunu BF de çözecekse görüntüsüde güzel konumunda karar verememek

Hava sıcaklığına bağlı bir konu aradaki temel fark sıcaklık düştükçe birinin hamuru diğerinden çok daha hızlı sertleşiyor olacak. Konu temelde bu ama siz 4 mevsim lastikle idare edebilir misiniz edemezmisiniz onu ancak denediğiniz zaman görebilirsiniz.

Benim sorumun cevabı BF A.T kullanan birinin asfalttaki karda buzda frenlemedeki tecrübesini paylaşması fakat ses çıkmıyor nedense

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR