Duster Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 431
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,597

Duster için hangi kış lastiği?

• Goodyear UG8

Kullanılan: 4 12.1%
  • Continental CrossContact Winter

Kullanılan: 8 24.2%
  • Yokohama Geolander I/T GO71

Kullanılan: 5 15.2%
  • Lassa Competus Winter

Kullanılan: 3 9.1%
  • Petlas W651 /Starmaxx W850

• Brigestone Blizzak LM80

Kullanılan: 2 6.1%
  • Pirelli Sottozero3/ Scorpion Winter

Kullanılan: 4 12.1%
  • Sava Eskimo SUV

Kullanılan: 0 0.0%
  • Falken HS 449

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diger

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Duster Kış Lastiği

aynı şekilde BF'e ek olarak Yokohama Geolandar kullanaların karda, buzda performans yorumlarını rica edebilirmiyim lütfen???

Etiketler

Benim sorumun cevabı BF A.T kullanan birinin asfalttaki karda buzda frenlemedeki tecrübesini paylaşması fakat ses çıkmıyor nedense

Cevap verseler ne olacak onların yaşadığı yerdeki hava sıcaklığı yerde 2 karış kar olmasına rağmen ılıman iken sizin yaşadığınız yerde belki buz kesiyordur ama kar yağmamıştır. Yani bu sorunun cevabını bulamazsınız.

sakyuz' Alıntı:
Cevap verseler ne olacak onların yaşadığı yerdeki hava sıcaklığı yerde 2 karış kar olmasına rağmen ılıman iken sizin yaşadığınız yerde belki buz kesiyordur ama kar yağmamıştır. Yani bu sorunun cevabını bulamazsınız.
Yoruyorsunuz insanı , arkadaşım yerde kar varken ki tecrübelerini soruyorum kuru soğukta hiç bir şekilde tutunma sorunu yok ortada zaten , yerde kar varken hava nasıl ılıman olucak orasıda ayrı bir handikap o kadar ince eleyip sık dokumuyoruz

Yoruyorsunuz insanı , arkadaşım yerde kar varken ki tecrübelerini soruyorum kuru soğukta hiç bir şekilde tutunma sorunu yok ortada zaten , yerde kar varken hava nasıl ılıman olucak orasıda ayrı bir handikap o kadar ince eleyip sık dokumuyoruz

Neyse ben işin aslını söyliyeyim de siz istediğiniz gibi yorumlayın.
Bu arada o tecrübelerden forumda bol bol var okuyabilirsiniz karadeniz dağlarında kış ortasında test edilmiş BF'leri aradınız mı kolay bulursunuz.

1 aydır bfg a+t kullanıyorum .uğultu harici pek bir kötü tarafı yok şimdilik.
arazide çok güzel ,bir de kar yağsa onuda o zaman yorumlarız :smiley:

Geçen yıl Yokohama GO71 için kapora vermiştim ama benim ebat gelmeyince lastikçi bana Brigestone satmaya çalışmıştı ben de vazgeçmiştim.
Bu sene tanesi 170-190 TL arasında değişen
Petlas Snowmaster w651
Starmaxx Icegrepper w850 den (her ikisi de aynı zira Hankook w310 kalıbında üretiliyo) birini almayı düşünüyorum.
Bayi Kasım 15te stoklara gireceğini söyledi.

Lastikler aynı ebattaki kış lastikleriyle kıyaslandığında lastik etiketini göre Islak Zeminde daha başarılı görünüyor. Etiket değeri C, tüketim E ve ses 71 db.
Diğerleri ortalama Islak zemin F, tüketim E, ses 70-72 arası.

Zaten SUV grubunda değil binek grubunda bu lastikler ancak yük indeksi 98 ve bizima raçların ağır olmadığı göz önüne alındığında gayet yeterli olacağı kanaatindeyim.

petlas kullanan birkaç arkadaşım var gayet memnunlar sanırım arge departmanı iyi çalışıyor ve her geçen gün standartını yükseltiyor bu marka , ben erzincandan 220 tl lik fiyat aldım

PİRELLİ WINTER SOTTOZERO™ 3 Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar Teşekkürler

P?RELL? SOTTOZERO 3.jpg

ozturk1976' Alıntı:
PİRELLİ WINTER SOTTOZERO™ 3 Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar Teşekkürler

benimde dikkatimi cekti avrupa etiket sisteminde c c idi diğerlerinden daha iyi

birde bu var eco

Pirelli Scorpion Winter 215/65R16 102H XL RB ECO

burdada bizim ebetlardaki kış lastikleri

http://www.lastikcim.com.tr/215-65-r16-kis-lastigi,TA-594_2.html

http://www.lastikcim.com.tr/index.php?do=catalog/results&q=205/65R16

PETLAS fiyat ve CE etiket olarak da fena değil... yazın kullanımdım yazlık olanı güzeldi, az yağmurda vs sorun çıkarmadı...
CE etikette enıyıler A-A yakın olanlar tabiki... marka önemli değil... lastik kalitesi ve deseni önemli... özellikle yağış/yoltutuş ve yakıt ekonomisi... çevre-ses o kadar önemsenmezse...
kışlık muhtmelen petlas olacak, keçi tırnaklı karışık desenlisi... kenar dişleri az yüksek olmalı, çamura-kara batınca diş alabilmeli yani...ayrıca yanal yatış mukavemeti de artar gibi... yuvarlak-basık kenarlar daha çabuk gömülüyor/yatıyor gibi... araştırmak lazım...

Bir arkadaşım lastikçi bir tanıdığını aradı , duster için orjinal ölçüde kış lastiği ne önerirsin diye pirelli scorpion verde tavsiyesinde bulundu , ses yapmıyormuş, yakıt ekonomisi + 4 mevsimde kullanılabilirmiş fakat hangi lastiği söylediğini google dan bulamadım çıkanlar yaz lastiği genelde gören varmı bu lastiği?

ben pirelli sottozero almıştım kış lastiği olarak ama sonra bf ye geçiş yaptım ;D
sotto zerolar duruyor isteyene verebilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR