Duster Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 431
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,352

Duster için hangi kış lastiği?

• Goodyear UG8

Kullanılan: 4 12.1%
  • Continental CrossContact Winter

Kullanılan: 8 24.2%
  • Yokohama Geolander I/T GO71

Kullanılan: 5 15.2%
  • Lassa Competus Winter

Kullanılan: 3 9.1%
  • Petlas W651 /Starmaxx W850

• Brigestone Blizzak LM80

Kullanılan: 2 6.1%
  • Pirelli Sottozero3/ Scorpion Winter

Kullanılan: 4 12.1%
  • Sava Eskimo SUV

Kullanılan: 0 0.0%
  • Falken HS 449

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diger

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Duster Kış Lastiği

Ne yapacağımı bilmiyorum bende aslında orjinal lastiklerle tek sıkıntım geçen sene karda rampa inerken , yaz lastiklerinden farkı yoktu , bu senede böyle idare edip martta 17 inç jant la 55 yanağa geçeyim sonraki kıştada diğer jantlara kar lastiği takar devAm ederim. Bi karar verebilsem

Etiketler

yalnız 55 yanak sıkıntılıdır istanbul yollarında
ayrıca süspansiyon sertleşir dikkat

Arkadaşlar almak isteyen olursa bende orjinal lastikleri satıcam , continental crosscontact LX M+S 215 65 16 11 aylık 10000 km kullanım asfalt , üretim tarihi 03/2012. Kullanıma başlama tarihi 12/ 2012

troyexplorer' Alıntı:
Arkadaşlar almak isteyen olursa bende orjinal lastikleri satıcam , continental crosscontact LX M+S 215 65 16 11 aylık 10000 km kullanım asfalt , üretim tarihi 03/2012. Kullanıma başlama tarihi 12/ 2012
Suleyman abi guzel bi fiyat ver aliyim senin lastikleri. Beni kıs lastigi alma derdinden kurtarmos olursun. Sevaba girersin bak :smiley:

Güray hocam iş mal alıp satmaya gelince günahı sevabı tanımıyor kimse herkes hesap kitap peşinde bende rajona uyup yarı parasını isticem ister istemez , he şöyle birşey olabilir sottozero lar olmaZsa şayet bi bakıcam onlara , sıfır lastik alırsam senin vericeğin paraya taksit yaptırırım

Arman , senin BF lerin kullanım detaylarını burdaki bir kaç cümleden ziyade yüzyüze konuşmak isteyen bir arkadaşım var nasıl yapıcaz, bize yakınsın diye sana söylüyorum

Varda yaz lastiği şeklinde var oda 280 lira tanesi ,m+s olanı bulamadım bende ,4 ünü 1000 tl kabul etsek 500 den aşağıya vermem taksit imkanı olur ama onu ayarlarım

troyexplorer' Alıntı:
Arman , senin BF lerin kullanım detaylarını burdaki bir kaç cümleden ziyade yüzyüze konuşmak isteyen bir arkadaşım var nasıl yapıcaz, bize yakınsın diye sana söylüyorum
bugün fırsat bulursam oraya uğrarım bi kahveni içerim ;D
nasıl bulurum seni

Tel numaram var sende herhalde, anadoluhisarına gel ara ordayım bütün gün yoksa haber ver ben arayayim seni dün kaydedeyim derken çaldırdım seni

telim tamirde idi bugun alacağım tamirciden demek açık bırakmış adam teli ki çalmış
neyse önce o işi halledeyim sonra da o tarafa gelirim
evet haklısın sen telini mesaj atmışsın bana ben almayı unutmuşum ordan

merhaba daha önce 2 sene conti kullandım bu sene pirelli sottozero 3 almaya karar verdim ab etiket sistemi karar kılmamda etkili oldu c ve b sınıfı ve yeni model olması kararımda etkili oldu bizim ebatta 285 tl fiyat aldım
burda 363 desede..

http://www.lastikcim.com.tr/Pirelli-Sottozero-Serie3-21565R16-98H-Kis-Lastigi,PR-11611.html

http://otomobil.milliyet.com.tr/pirelli-den-yeni-kis-lastigi/otoguncel/detay/1776047/default.htm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri