Duster Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 431
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,335

Duster için hangi kış lastiği?

• Goodyear UG8

Kullanılan: 4 12.1%
  • Continental CrossContact Winter

Kullanılan: 8 24.2%
  • Yokohama Geolander I/T GO71

Kullanılan: 5 15.2%
  • Lassa Competus Winter

Kullanılan: 3 9.1%
  • Petlas W651 /Starmaxx W850

• Brigestone Blizzak LM80

Kullanılan: 2 6.1%
  • Pirelli Sottozero3/ Scorpion Winter

Kullanılan: 4 12.1%
  • Sava Eskimo SUV

Kullanılan: 0 0.0%
  • Falken HS 449

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diger

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Duster Kış Lastiği

Ekli dosyalar

• DSC_0448.jpg
    DSC_0448.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 208

Etiketler

Herkese Merhabalar,
hankook icept w310 Lastiklerimi test etmiş oldum. Bu sabah Şerifali den Üsküdara neredeyse hep ara sokaklardan geldim. hic sorun yasamadım.
Özellikle frenleme olarak lastikleri başarılı buldum. Şerifali deki dik yokuşları bile denedim. hic cıkamayıp döndüğüm yokuş olmadı.
Fiyat ve performans olarak tavsiye ederim.
Hatta sabah 4x4 bir Q5 vardı yolda kalmış, yanından 4x2 dusterımla gectim, cok eglenceliydi

İyi günler :smiley:

fotoğraf (2).JPG

Çok dikkatlisiniz güray hocam. vallahi tebrikler. :smiley: cok benziyorlar. Muhtemelen kar performansları da yakındır.

Arkadaşlar orijinal lastikleri ne kadar başarılıdır sizce kış şartlarında ?

Bende fabrikasyon michelin latitude tour var bugün çıktım yola özellikle site içinde yoğun kar olan

yerlerden geçtim , yokuştan çıktım , durdum vs.vs. deneme amaçlı yani daha önceki binek arabamla

erimiş karda bile gidemiyorken bu lastiklerle bir sorun yaşamadım daha ağır şartlarda.
(eski arabamda lastikler conti pro cont2 ve yeniydiler )

Sizlerin düşünceleri nedir bu konuda ?

Birde kış lastiği olarak lassa snoways era düşünüyorum.

Ancak kışın genelde toplu taşımayı kullandığım için ve evimin merkezi oluşundan arabayı çıkartmıyorum

Kış lastiği almalı mıyım yoksa mevcut lastiklerle devam mı edeyim ?

WANTED V8' Alıntı:
Arkadaşlar orijinal lastikleri ne kadar başarılıdır sizce kış şartlarında ?

Bende fabrikasyon michelin latitude tour var bugün çıktım yola özellikle site içinde yoğun kar olan

yerlerden geçtim , yokuştan çıktım , durdum vs.vs. deneme amaçlı yani daha önceki binek arabamla

erimiş karda bile gidemiyorken bu lastiklerle bir sorun yaşamadım daha ağır şartlarda.
(eski arabamda lastikler conti pro cont2 ve yeniydiler )

Sizlerin düşünceleri nedir bu konuda ?

Birde kış lastiği olarak lassa snoways era düşünüyorum.

Ancak kışın genelde toplu taşımayı kullandığım için ve evimin merkezi oluşundan arabayı çıkartmıyorum

Kış lastiği almalı mıyım yoksa mevcut lastiklerle devam mı edeyim ?
Aracının 4x4 se karda yokuş yukarı sorun yaşamazsınız, ama dik rampadan karda inerken sakat bende orjinal lastikler conticrosscontact M+S idi , continental in Winterını aldım problem çözüldü

selamlar

ben de kış lastiği bakıyorum ama karar veremedim. continental kampanyalı fiyatı bile 380 tl dediler!
kliksa 100tl'de puan veriyor. baya iyi oldu. ama model seçemedim. nedense goodyear UG8 almamalıyım diyorum. alternatif olarak linkte birkaç lastik var.

"Dunlop 215/65 R16 98Q Grandtrek SJ6 4x4 Kış Lastiği" çok baba duruyor. asfaltta gürültülü olur gibi de duruyor (73 desibel denmiş) (fuel E) (wet F class).
Goodyear Ug 8 bir alternatif (71 desibel, fuel E, wet E)
Nokian WR D3 iyi deniyor (72 db, wet C, fuel C)... ancak 2013 üretimi olduğunu yanına belirtmemişler kuşkulandım. n11.com'dan da alınabilir...

Edirne-istanbul yapıyorum. genelde ana arterlerdeyim. edirne de düzlük. yokuşta işim yok. yalnız edirne-kırklareli de yapıyorum. üzerindeki continental M+S işimi görebilir diye de düşünmüyor değilim ama bilmiyorum...

nokian iyi olur sanırım ne dersiniz? aracın üzerinde UG8 zayıf gözükür mü? kullananlar ne düşünüyor? biraz şekil bir lastik :smiley:

http://www.kliksa.com/urunler/oto_lastik/10892#!Sayfa:1/StokDisiUrunleriCikar:true/Kategori:10892/125719:KI%C5%9E/125718:16/125721:215/125721:215/125723:65/125723:215/

ekleme:
bu arada nokian n11.com'da 240TLye alınabiliyor. 2013üretimi denmiş.
http://www.n11.com/nokian-21565-r16-102h-xl-nokian-wr-d3-kis-lastigi-uretim-yili2013-P12967619

Ucuz çinli lastikler dısında her kís lastigindem memnun kalirsiniz.
Petlas, Lassa, Sava, Toyo, Brigestone.....uzaar gider liste..Ama illa en iyisi diyorsan;
Conti crosscontactwinter
Brigestone LM80
Goodyear UG8
Pirelli Setrozero 3/ Scorpionwinter

Nokian WR D3 215-65-16 siparişi verdim kliksa.com'dan.

1108-100puan-31cashback-15bkmexpress=962TL
tanesi 240TL'ye geldi.

bakalım...

AB etiketindeki dirençleri bizim yazlık continental crc XL'e eşit, aklımı çeldi açıkçası.
fuel save C, wet grip C

troyexplorer' Alıntı:
Aracının 4x4 se karda yokuş yukarı sorun yaşamazsınız, ama dik rampadan karda inerken sakat bende orjinal lastikler conticrosscontact M+S idi , continental in Winterını aldım problem çözüldü

4x2 aracım. Cevap için teşekkürler.

kliksa nokian temin edemiyormuş. siparişimi iptal ettiler. sitede hala satışta gözüküyor. bilginiz olsun mağdur olmayın.

petlas snowmaster 220tl
pirelli scorpion winter 290tl

kararsız kaldım. fiyattaki fark da cezbedici. pirelli yazlık lastikle kötü anılarım vardı ama premium markalar pirelli ile çalışıyor. bir de scorpion winter tam da bizim ebatta testlerde çok iyi çıkmış.

kullanım amacım için uygun gibi gözüküyor. bana asfalt, az kar, ıslak zemin performansı lazım. pirelli bu konuda iddialı. bakalım.

ben pirelli scorpion winter kullanıyorum karda test edemedim daha yağmadı çünkü :smiley: bayilerden 280 tlye alabilirsin. Bulunduğun yer de kış sert geçiyorsa pirelli yoksa ucuzunu al derim ama tercih senin

Lastik macerası sonunda sonuca bağlandı. Pirelli almaya giderken yolda bayi Bridgestone lm80 285tl dedi. Onu almak icin girdim. 2 lastik geldi, 2 lastik depoda kayıplara karıştı. 2.5 saat aradık bulamadık sonunda lassa competus Winter taktirdim.

Tanesi 235'ten, 815tl'ye geldi 4 tanesi (125tl ing bonus kart yilbasi kampanyasından indirim)
30-13 tarihli.

Pamuk gibi continentalden sonra arabanın ici dugun Bayram yeri gibi oldu ucuz etin yahnisi diyelim, petlas'tan ucuza aldım sonuçta.

Hayirli olsun. Kar perfomansindan kesinlikle memnun kalirsin. Bridgestone bayisi bir abimiz ısrarla aracinda Competus AT kullaniyo ve karda dahi basarili.
Seninki winter oldugu dusunulunce cok iyidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri