Duster Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 431
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,335

Duster için hangi kış lastiği?

• Goodyear UG8

Kullanılan: 4 12.1%
  • Continental CrossContact Winter

Kullanılan: 8 24.2%
  • Yokohama Geolander I/T GO71

Kullanılan: 5 15.2%
  • Lassa Competus Winter

Kullanılan: 3 9.1%
  • Petlas W651 /Starmaxx W850

• Brigestone Blizzak LM80

Kullanılan: 2 6.1%
  • Pirelli Sottozero3/ Scorpion Winter

Kullanılan: 4 12.1%
  • Sava Eskimo SUV

Kullanılan: 0 0.0%
  • Falken HS 449

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diger

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
Ynt: Duster Kış Lastiği

İstanbulda kar salı akşamı başlıyacak güray hocam 13 ne kadar da devam edicek milli eğitim çarşamba perşembe okulları tatil etmezse ben şimdiden ediyorum çarşamba sabahı mecbur edicekler

bu yıl oto grubu lastik diş derinliğ öncelikli denetim, ticariler zaten kışlık lastik denetim şeklinde olacakmış..seneye tüm araçlar kış lastiği zorunlu olur gibi... kaza-kayma genelde/çoğunlukla oto grubu araçlarda oluyor zaten..

youngsun' Alıntı:
Daha once de belirtmistim; kis lastigini secerken kullanacagimiz iklim ve yol sartlari goz onune alinmali.
Eger her iklimde varim be diyorsak ortalama degerlere sahip bir kislastigi almaliyiz.
Ornegin NEXEN: Uygun fiyatli kar uzerinde iyi cekis ve ortalama fren sunan birlastik.
Ama kuru zemin islak zemin ortalamanin altinda.
Yani Istanbul icin uygun olmayabilir.

Ben Tokat'ın bir dağ köyünde öğretmenim 7 yıldır. Corolla'mda Nexen kış lastiği var. Bu lastiklerle öyle şartlarda zincirsiz gittim geldim ki görseniz şaşarsınız. Fakat dediğiniz gibi asfaltta iyi değiller.

Geçen sene ilçeye taşınınca , gidiş geliş için bir Niva aldım. Duster'ın da kapısından döndüm. Niva'daki 175-80-16 ebatta ,lastik bulma zor. Lastikcim.com'dan Toyo buldum bir takım.Hesaplı... Yurtdışı yorumlarda çok da övgü almayan bu Tranpeth serisi lastiklerden aşırı memnun kaldım.
Sonuçta zaten 4x4 , yokuş yukarı sorunsuz çıkıyor. Fakat asıl marifet aşağı inişlerde. Bu sabah TOKİ'nin parke taşı döşeli yokuşunda müthiş buz vardı. Üstünde de yeni toz ,ince kar...İnen araçlar zigzag çizdiler hep. Ben rahatça indim. Telefonu unuttuğum için geri dönüp çıkarken önümdeki araba kaldı. Durup yeniden devam ettim.

Sonuçta eğer sert şartlar için lastik bakan varsa Toyo tavsiye ediyorum. Herkese iyi günler...

inanın yeni duster tam benlik. bugün hayırlısı ile yeni duster aldım. ve üzerinde continental conticroscontact winter lastiklerle geldi dusterım. 2 gün önce de kar yağmıştı. artık yaza yazlık bir lastik ile devam ederiz inşallah.

Yarın istanbulda olanlar lastiklerini denerler artık, yarın okulları ben bir kaç gün önceden tatil etmiştim ama du bakalım bakan uyanıcakmı

Merhabalar bugun itibari ile aracıma Hankook winter Icept evo w310 modeli lastik aldım. tanesi 210 liraya.
petlas snowmaster alacaktım bulamadım. Hankook aldım. bilmiyorum iyi bir seçim mi fakat
lastik hakkında degerlendırmelere baktım fiyatının yanında tatmin edici buldum.
bir degerlendirme de burada var
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/Winter-i-cept-evo.htm

iyi gunler herkese

İlk senede hepsi tatminkar aşağı yukarı ,farkları 2inci 3 üncü senede belli olur deforme olmama , özelliğini kaybetmeme gibi

kaptan ogün tam konuşamadık ,aramızda tek kar lastikli sen vardın.yorumlarını daha detaylı bekliyoruz.birde ilk aracın takıldığı yerden (isim vermiyorum ;D ;D) nasıl rahat geçebildinmi?

Abi frenleme sanki asfaltta fren yapıyor gibi çok iyi yani , o sıkıntılı yerdede takılmadım haldır haldır çıktı , BF ciler kızmasın diye birşey söylemiyorumda buzda normal lastikten farkı yok gibi gözlemledim ben
Zirvede kuyruk olmasaydı orayıda çıkardım sanırım

Kızacak bir şey yok kaptan ,sonuçta bizim bfg at ler toprak ve çamur ağırıklı 4 mevsim tarzında lastikler.normal bir kar lastiğinin performansını beklemek mantıksız olur.Ama kar performansı benim beklentilerimin çoğunu karşıladı.(kaldığım yer hariç ;D ;D ;D.gerçi arabanın altı oturmuştu ama :D :D)

Orası ayrı canım , aşagıya inerken yanımızdan devasal birşey geçtiya orda anca o gider
Arabanın altını kompile kapattırsakmı ne yapsak oturmalarda kopartır biryerleri

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri