Duster Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 431
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,625

Duster için hangi kış lastiği?

• Goodyear UG8

Kullanılan: 4 12.1%
  • Continental CrossContact Winter

Kullanılan: 8 24.2%
  • Yokohama Geolander I/T GO71

Kullanılan: 5 15.2%
  • Lassa Competus Winter

Kullanılan: 3 9.1%
  • Petlas W651 /Starmaxx W850

• Brigestone Blizzak LM80

Kullanılan: 2 6.1%
  • Pirelli Sottozero3/ Scorpion Winter

Kullanılan: 4 12.1%
  • Sava Eskimo SUV

Kullanılan: 0 0.0%
  • Falken HS 449

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diger

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Duster Kış Lastiği

Teşekkürler

İnşallah guzel kar görürüz bu sene de keyfini çıkarırız. Gecen sene hevesimiz kursağımızda kaldı.

Etiketler

bende de corsa var ..
starmaxx aldım .
tarbzon da kulandım.
milletin zincirli çıktığı yerleri ben çok rahat kar lastiği ile çıktım.
kesinlikle kış şartlarında almak gerekiyor..
hatta ben iki tane aldım..
size 4 tane tavsiye ederim...

sahibinden.com da 180.TL den başlayan fiyatlarla Petlas kışlıklar var.. diş-desen de güzel.. sitelere-bayilere göre fiyatlar değişir..
esas olan lastik markasından ziyade, uygun fiyata araca uygun kalitede lastik almaktır... ağır ve sert diş-desenli lastikler, motoru-aktarmayı-öntakımı yorar, yakıtı artırır..bizim araçlara hız-yük grubu enaz 95-H grubu lastik olmalı.. 215-205/65/16 arası gayet uygun ebattır... denenmiştir...

Arkadaşlar kış lastiği için lassa competus A/T mi yoksa lassa competus winter mi daha uygundur sizin tercihiniz ne olurdu?Teşekkürler.

Arkadaşlar kış lastiği için lassa competus A/T mi yoksa lassa competus winter mi daha uygundur sizin tercihiniz ne olurdu?Teşekkürler.

Competus A/T kışlık lastik olmadığı gibi bazı durumlarda yazlık lastikten bile beterdir, sadece yumuşak kar üzerine tutunur o kadar.

öğretmen' Alıntı:

hocam kış lastiği lazımsa A/T almayın. competus winter kış lastiği. ben yeni aldım, standart eski usul asfaltta baya gürültülü. cillop asfalt dediğimiz yerlerde ses yok. fiyatı 940tl.

nokian sessiz diyorlar. ben aldım kliksa iptal etti. oradan almanızı önermem.
pirelli düşmanlığınız yoksa (benim var) scorpion winter sanırım. o da sessis.

Teşekkürler Lassa competus winter siparişi verdim 940 Tl ye gelecek.İnşallah memnun kalırım.Cevap yazma nezaketinde bulunan dostlara tekrar teşekkürler.

troyexplorer' Alıntı:
Yanak yazılarıdamı silindi serkan

Hahaha yok artık Süleyman usta... Bakıcam diyorum hep unutuyorum. Netten bir araştiriyim dedim.

Dağa taşa çok gidiyorum evet ama ayda 1-2 kez hadi biledin 5 kez.. Değer mi büyük lastik almaya biraz kıyaslama biraz gözlem birazda benim sürüş tekniğim ve birazda contilerle geçmişte ne gibi faliyetlerde bulunduğuma baktım,yeni contilerle devam etmeye karar verdim.

Kış lastiği 50 küsür ilde istanbul dahil her arabaya zorunlu hale geldi lastik alırken bunu göz önünde bulundurun bügün gördüm gözümle çatır çatır ceza yazıyorlardı 70 tl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR