Duster Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 431
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,334

Duster için hangi kış lastiği?

• Goodyear UG8

Kullanılan: 4 12.1%
  • Continental CrossContact Winter

Kullanılan: 8 24.2%
  • Yokohama Geolander I/T GO71

Kullanılan: 5 15.2%
  • Lassa Competus Winter

Kullanılan: 3 9.1%
  • Petlas W651 /Starmaxx W850

• Brigestone Blizzak LM80

Kullanılan: 2 6.1%
  • Pirelli Sottozero3/ Scorpion Winter

Kullanılan: 4 12.1%
  • Sava Eskimo SUV

Kullanılan: 0 0.0%
  • Falken HS 449

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diger

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
Ynt: Duster Kış Lastiği

youngsun' Alıntı:
Aslında imkan olcak zaman denk gelecek, hepimizde farklı lastikler var, denesek aynı koşullarda. Çekiş, fren vs.
Biraz kar yağsın,şöyle toplanıp 5-6 araba bi kartepe yapmak lazım .ailecek çoluk çocuk. :smiley:

troyexplorer' Alıntı:
Eski contiler kar lastiğimiydi ? Eğer orjinal lastikleriyse prellilerle karşılaştırmak doğru olmaz çünkü orjinal contiler kar lastiği değil çıkmaya çıkıyor inerken normal lastikten hiçbir farkı yok karda tabi
Hele bir kar yağsın selçukla Bf ile conticontacwinterın kar performansını videolu paylaşıcaz

Evet conticross winterdi O yüzden dedim iki kış lastiğini karşılaştıracam diye. Büyük bir zevkle bekleyeceğiz videoları
İstanbul ve çevresindeki arkadaşlar farklı lastiklere sahip en iyisi kendi testimizi kendimiz yapalım bakalım hangi lastik daha iyi kışta :smiley:

Ben gelemem malum baya uzağım ama aynı gün bende burda mangala giderim :smiley: Umarım gerçekten bir araya gelip bir etkinlik yaparsınız burdanda paylaşırsınız

Modellere baktımda , kar üstünde mangalı istanbulda yaparız büyük bir ihtimalle, ayın 7 sinden sonra eğer bir aksilik olmaZsa istanbul kar ihtimali yüksek gibi ,periyotta uzun yaklaşık 10 gün soğuk hava üstümüzde olucak kar ne kadar alırız onu 2, 3 gün sonra söylerim

troyexplorer' Alıntı:
Modellere baktımda , kar üstünde mangalı istanbulda yaparız büyük bir ihtimalle, ayın 7 sinden sonra eğer bir aksilik olmaZsa istanbul kar ihtimali yüksek gibi ,periyotta uzun yaklaşık 10 gün soğuk hava üstümüzde olucak kar ne kadar alırız onu 2, 3 gün sonra söylerim
Hocam etme ayın 8inde istanbuldan çanakkaleye geçeceğim. Malkara Keşan olmayım perişan.

Stok contilerin performansını görücez o zaman. Zincir filanda yok hayırlısı artık.
Bu contilere ilginç bir şekilde önyargılı bir duruşum var. Kendini ispatlasa oda kurtulacak bende.

Eveeet,arkadaşlar bu gün itibarı ile Duster'ım yeni kışlık ayakkabılarına kavuşmuştur.
Goodyear,UG8 model 4 tane aldık ve de taktırdık hayırlısı ile inşallah.Umarım memnun kalırım.
4 tanesi 1120,1 tanesi 280 TL,2013 yılının 24. haftası üretim.Bayilerde ve nette 380 TL'den aşağı bulamamıştım,tam vazgeçecektim ki ''kliksa.com'' denen bir sitede buldum.Her çeşit kredi kartına vade farksız 12 taksit ve kargo bedava imiş.Dün akşam kargo ile geldi bu gün takıldı.
Kar yağmasını hem lastiklerin ve hem de Duster'ın test edilmesi amacı ile dört gözle bekliyorum.
Bu arada;eğer Kartepe'ye gezi gibi bir niyetinizi gerçekleştirirseniz,ben oraya oldukça yakınım.Müait olursam katılmak ve sizlerle (Tabii ki katılanlarla)tanışmak beni onurlandırır.
Tekeriniz düz bassın,Allah'a emanet olunuz.

güle güle kullanın yeni lastiklerinizi.
şu kartepe işini bende çok istiyorum.
şöyle 6-7 arba gidebilsek çok güzel olur,Arman abiyle kobuşup bir tarih belirlemek lazım :smiley:

güle güle kullanın yeni lastiklerinizi..
araca takılı resimleri eklerseniz, görsek.. :smiley:

devit3' Alıntı:
güle güle kullanın yeni lastiklerinizi.
şu kartepe işini bende çok istiyorum.
şöyle 6-7 arba gidebilsek çok güzel olur,Arman abiyle kobuşup bir tarih belirlemek lazım :smiley:
hava durumuna bakıp bir haftasonu gidelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR