Duster Kış Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 431
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 145,331

Duster için hangi kış lastiği?

• Goodyear UG8

Kullanılan: 4 12.1%
  • Continental CrossContact Winter

Kullanılan: 8 24.2%
  • Yokohama Geolander I/T GO71

Kullanılan: 5 15.2%
  • Lassa Competus Winter

Kullanılan: 3 9.1%
  • Petlas W651 /Starmaxx W850

• Brigestone Blizzak LM80

Kullanılan: 2 6.1%
  • Pirelli Sottozero3/ Scorpion Winter

Kullanılan: 4 12.1%
  • Sava Eskimo SUV

Kullanılan: 0 0.0%
  • Falken HS 449

Kullanılan: 1 3.0%
  • Diger

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Duster Kış Lastiği

Çok Teşekkür ederim ben Tunceli'deyim :smiley: Elazığ'daki bayiiden de o fiyat aldım nokianı sorup ona göre karar vereceğim bu hafta sonu. Haftaya kar görünüyor çünkü.

Etiketler

Tuncelidesin madem;
Continental Crosscontact Winter
Goodyear UG8
Brigestone LM80 neden dusunmuyosun?

Gercek manada kış şartlarinda bu lastiklerin verdigi performansi (karda cekis, fren, hakimiyet) verebilecek 4. bi lastik yok diye biliyorum.
(Nokian ve Michelin fanatizmi haric)

Tanesi 250 den Toyo Gsi5 i ya da Yokohama I/T yi de deneyebilirsiniz. Diğerlerine göre biraz daha riskli olabilir ama denenebilir.

Nokianı bir yakınımda gözlemledim kış lastiğini , 1 sene sonra tüm diş araları çatlak çatlak oldu beni listemde en sonda bile değil keza yarın contcontactwinter 98h ları alıyorum peşin 280 taksitli 295 lira üretim tarihide yakın 2013 37. Hafta. Alırken üretim tarihlerine dikkat edin lastikçilerin pek umrunda değil bu konu bir tanesi ekmekmi bu biye soruyorsun oldu üretim tarihi 2012 çıktı sıfır alınan lastik heleki bulunduğumuz aydayken max. 5 aylık olmalı

Bir lastik fanatikliğim yok :smiley: contiyi iki sene kullandım. u8 ve lm80 hiç düşünmedim. Mıchelini uzun ömürlü olması dolayısıyla nokianı da saydıklarınız gerçek kış lastikleri arasında ön sırada olduğu için düşündüm. Bir de c sınıfının gerçekten tasarruflu olup olmadığını test etmek için de c sınıfı lastik almayı düşünüyorum. Pirelli scorpionda geçen sene yenilendi ve testlerde iyi sonuç almış.
Nokianın tek olumsuz tarafı çabuk aşınması. Aslında kış şartlarında iyi olan lastikler hep yumuşak daha iyi tutunsunlar diye ama onlarda çabuk aşınıyorlar.(Arkadaşınızın lastiğinin başına gelenler İstanbul'un ikliminden de kaynaklanabilir çünkü buraya göre İstanbul sıcak 7 derecenin altına sıcaklık çok fazla düşmediği için sıcaktan çatlamış olabilir İstanbul da oturanlar light :smiley: kışlastikleri daha iyi kanımca fazla para da vermemiş olursunuz)

http://otomobil.milliyet.com.tr/pirelli-scorpion-winter-kis-lastiklerine-tam-not/bakimpratik/haberdetay/20.11.2012/1629951/default.htm
Bulunduğum bölgede ciddi oranda kar yağdığı için riskli lastik almayı düşünmedim

Yine karıştı lastik işi :smiley: Bir alsak da kurtulsak

Aslinda sizin oralara Yokohama Geolander I/T olur. Agresif desenli lastik.
Ama , alicaginiz herhangi bir lastik ya Conti kadar iyi olabilir ya da ondan kötúdür.
Daha iyi olacacagini sanmiyorum.

Ben aldım kurtuldum . Dün adamla konuşurken 98h diye sormuştum var demişti 98 t miş olan çamura yattınca 98t yi taksitli 280 ne aldım
Mevcut lastiklerimide peşin 500 tl ye sattım

Kazasız belasız kullanın. Darısı benim başıma :smiley:
Yokahama deseni çok iyi ama hem yakıt sınıfı kötü hem gürültü çok yapar.
Conti gerçekten iyiydi ama bu sefer farklı lastik almayı düşünüyorum burdaki testte 5 olmuş ama bence yanlış.
Alman 4x4 dergisinin yeni testi galip nokian suv 3 googlenin çevirisinden tam anlaşılmıyor

http://www.toroleo.de/static/de/reifentest/suv-winterreifen-test-2013

troyexplorer' Alıntı:
Ben aldım kurtuldum . Dün adamla konuşurken 98h diye sormuştum var demişti 98 t miş olan çamura yattınca 98t yi taksitli 280 ne aldım
Şu Arman abinin lastiklerde bi el atsan kaptan .
maşallahın var ne çabuk sattın öyle :smiley: :smiley:

troyexplorer' Alıntı:
Hocam Aralığın başında istanbula yolum düşecek gibi.
Benim orjinal contiler 8000 km de. Senin lastikçi ile konuşsak. Benimkileri de iyi bir fiyatA alıp üstüne taksitli bir AT lastik verse bana???

Ben lastikçiye satmadım , çanakkaleden biri geldi aldı lastikleri, lastik satan yerler ikinciel lastik almaz alırsada komik paralara sayar sahibinden coma ilan ver satarsın , ben ordan sattım

pierrecardin' Alıntı:
Hocam Aralığın başında istanbula yolum düşecek gibi.
Benim orjinal contiler 8000 km de. Senin lastikçi ile konuşsak. Benimkileri de iyi bir fiyatA alıp üstüne taksitli bir AT lastik verse bana???
Anadolu yakasinda olursa lastiklerini alabilirim ama sana önce AT lastik siparis etmek gerek. Cunku genelde lastikciler siparisle getiriyolar ekstrem lastikleri.
BFG dusunursen de benim Michelin bayisi tanidiktan fiyat alabilirim.

youngsun' Alıntı:
Anadolu yakasinda olursa lastiklerini alabilirim ama sana önce AT lastik siparis etmek gerek. Cunku genelde lastikciler siparisle getiriyolar ekstrem lastikleri.
BFG dusunursen de benim Michelin bayisi tanidiktan fiyat alabilirim.
Hocam kredi kartına taksitli şöyle uygun bir BFG ya da General grabber bulursan neden olmasın?

troyexplorer' Alıntı:
Ben lastikçiye satmadım , çanakkaleden biri geldi aldı lastikleri, lastik satan yerler ikinciel lastik almaz alırsada komik paralara sayar sahibinden coma ilan ver satarsın , ben ordan sattım
Demek çanakkaleden geldi aldı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR